Digitální foťák Nikon

1247
21.12.16 19:18

Digitální foťák Nikon

Ahoj. Nevíte někdo, jak se chová digitální foťák když je už na odpis? Před chvílí jsem chtěla něco vyfotit. Ještě před 3 dny normálně fotil. Teď když ho zapnu a chci fotit, tak místo toho co chci fotit, ukazhuje to divný obraz černobílý a rozmázlý. Tak nevím, jestli jsem tam posledně něco nezmáčkla. Už nevím co s tim. Zrovna když má dcera v pátek narozky a chtěla jsem fotit :( Zkouším mačkat všechno možný a nic, přitom když zmáčknu spušt, normálně to bleskne, ale není tam fotka, ale nějaká barevná mozaika. Záruka už neplatí. Má cenu to dát někam spravit a kam? nebo myslíte, že po 3 letech může být fakt na odpis? Myslela jsem, že Nikon je dobrá značka :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
56283
21.12.16 19:55

@LadyBrigit no pokud ho oživíš, tak jsi borec. 8) Já mám Nikon taky třetím rokem a už mi blbne taky. Chvíli fotí, pak komplet zhasne displej a vyfotí to černé fotky. Po restartu fotí zase normálně. Žádný foťák mi déle než ty 3 roky nevydržel :roll: Fotím teda hodně, tahám ho všude možně, ale zase v polstrovaném obalu, nikde nespadl.. značky jako Canon, Nikon, Olympus… všechno na jedno brdo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák