Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
ahoj potřebovala bych poradit s koupí digitálního fotoaparátu,vůbec,ale fakt vůbec tomu nerozumím
chtěla bych do 4500kč,ale se vším všudy,snad takovej existuje ![]()
díky moc pa pa
Co znamená to „se vším všudy“?
Já mám foťák za 12 tis a stejně neumí úplně všechno, co bych chtěla/potřebovala ![]()
jsem nenašla,kde se zeptat.Mam fotoaparat kodak easy share c 183,nabíječku hama twirl 2 a baterky philips.Když baterky nabiju,vyfotim max2 fotky,dnes mi to stačilo jen na nastavení data a hodin.Snad mě někdo poradí,co je špatně.Za radu předem dík.
Zkus koupit klasické alkalické nenabíjecí a uvidíš jak se to bude chovat. Pokud důstojně, tj. minimálně 200 fotek, tak zahoď ty nabíjecí baterky a kup nové, pokud i nové budou špatně, tak zahoď nabíječku ![]()
Ale tipuju to na ty baterky.
j.a.n.i1 píše:
Zkus koupit klasické alkalické nenabíjecí a uvidíš jak se to bude chovat. Pokud důstojně, tj. minimálně 200 fotek, tak zahoď ty nabíjecí baterky a kup nové, pokud i nové budou špatně, tak zahoď nabíječku
Ale tipuju to na ty baterky.
Ja jsem to zkusila,nevim kolik vyfotí,ale něco jo.Tak to risknu a koupim nový bterky?Asi už ne philips,pokud je to jima,tak zas moc dlouho nevydrželi.
Já jsem spokojená s long life myslím, že od Varty (pak se ti kouknu, jsou v chůvičce a dítko spí). Mají tu výhodu, že se samovolně nevybíjejí, když se nepoužívají.
Ja tu čekam,až se mi nabijou baterky.Konečně mam ty nový do fotáku.Snad jim stačí 12 hodin,papír od nabíječky asi už nemám.