Digitální rámeček - zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2073
2.10.10 21:58

Digitální rámeček - zkušenosti

Ahoj holky,
tatínek bude 75 let a tak premyslime co mu koupime.
Napdl me koupit mu digitalni ramecek - mete s tim nekdo zkusesnot? Myslite, ze to je dobry darek? Popripade muzete mi poradit na co si pri koupi dat pozor ci se kterym mate dobrou zkusenost?
Diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Via
5078
2.10.10 22:11

My ho loni koupili babičce na Vánoce a to má ještě o pár let víc :wink: Měla zpočátku strach, byla to pro ni neskutečná vymoženost a teď je z něho nadšená a v každé volné chvíli ho má zapnutý. Nemůže si to vynachválit a vždycky když někdo přijde na návštěvu tak ho zapne :palec: No a koupili jsme ho i tchýni na narozky po velké úspěchu u babičky a ta se na něho zase podívala a po týdnu strčila do krabice :zed: Raději jsem se ji ani neptala proč ho nemá vystavený a nepouští si ho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21511
3.10.10 06:06

je to pár měsíců zpátky, v d-testu vyšel test digitálních rámečků. kdybys chtěla, tak ti to zkusím dohledat a nascanované poslat na mail.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
3.10.10 07:26

Máme podobnou zkušenost jako Via, my jsme ho koupili manželovo rodičům, protože prostě musí mít všechny novinky, co se objeví na trhu. Na to kolik to stálo peněz, tak docela brzo cestoval směr obývák, ložnice, krabice. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
3.10.10 20:12

Nozu,
to by jsi byla hodna kdyby jsi mi ten test nasla - diky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
3.10.10 23:21

Ahoj Nozu,
také bych měla zájem o odkaz na testy. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
16.10.11 00:28

Ahoj, kdyby měl někdo zájem, tak mám doma úplně nový digitální fotorámeček. Dostala jsem ho k Vánocům, ale já si spíše potrpím na klasické fotky, které si člověk může vzít do ruky, přivonět si k nim a mazlit se s nimi.:)
Takže rámeček stál chvilku pod nánosem prachu na stole a poté putoval do sklepa a je tam až do teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
18.10.11 08:17

Ono záleží, co chceš aby ten fotorámeček uměl. Pokud potřebuješ jen něco co bude promítat fotky, tak to seženeš do 1000kč. Pokud třeba i něco na přehrávání videa, tak to je dražší. Pak také záleží na tom, kam rámeček dotyčná osoba umístí. My kupovaly taky jeden pro tchýni k vánocům a ta ho na večer vypíná, protože po tmě dokáže dost osvětlit místnost a ruší jí to při koukání na tv. Jinak je to super dárek podle mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová