Dihydrogen monoxid
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Antonie Bolavá píše:
A jak to tam hledáš? Já prohlídla etikety u všeho a nikde to přímo nepíšou
Na německé to napsané je, jen německy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jahru píše:
Ty jo, holky, a co když je to fakt nebezpečné? Já bych to asi mimískovi nedala, není to třeba v přesnídávkách? Fakt mám strach
Co přesnídávky, i když vynecháš je, stejně s tím mimino přijde do těsného a častého styku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já myslím, že teď už budeme jen plakat nad rozlitým mlékem - naše těla jsou tím úplně zamořena ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kakika píše:
Já myslím, že teď už budeme jen plakat nad rozlitým mlékem - naše těla jsou tím úplně zamořena
Já jsem četla, že jsme toho plní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Antonie Bolavá ale naděje ještě je. Ve vyspělé civilizaci asi ne, ale teď když tu sedím a hledám další info, tak jsem zjistila, že např. v Africe je ta koncentrace dihydrogen monoxidu menší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kakika píše:
@Antonie Bolavá ale naděje ještě je. Ve vyspělé civilizaci asi ne, ale teď když tu sedím a hledám další info, tak jsem zjistila, že např. v Africe je ta koncentrace dihydrogen monoxidu menší
Ale všichni se tam zase nastěhovat nemůžem
Někde jsem četla, že je proti tomu petice. Třeba by se s tím aspoň něco začalo dít
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja kdysi videla varovne video na toto tema z USA, lide byli zdeseni, ze neco takoveho vlada vubec neresi. Je to hrozny, je to vsude, neda se proti tomu branit
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, někde se už i psala petice, tuším… každopádně je to mezi námi rozšířené víc, než si vůbec myslíme… a smrtelná dávka je fakt malá… opravdu by se mělo proti tomu něco udělat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Regina Hero Petice je i v tom článku. Co jen budeme dělat, takové neštěstí
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A myslíte, že se tou peticí bude někdo zabývat? Kam ji poslat? Nějaké ministerstvo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Antonie Bolavá píše:
Ahoj holky, co si myslíte o tomto? http://www.3pol.cz/…monoxid-dhmoPříspěvek upraven 09.04.15 v 13:28
A helemese, tak on už někdo vyčmuchal Boha
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jahru píše:
Ale já to na žádné etiketě nenašlaJakto, že to neuvádí?
![]()
Protože se jedná o spiknutí bigpharmy a koncernů vyrábějících potraviny přeci… ![]()
To je jasné. Jinak by jim to nikdo nekupoval…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je marný. Lidi si začnou dávat pozor a oni to samé budou cpát do potravin dál, jen tomu třeba změní název…Jo a prej i ve studních to je, i když dle rozboru je to ok…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kakika píše:
Slyšela jsem, že největší potíže činí alkoholikům…
Tem staci jeden lok a uz se nevzpamazuji…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit