Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já nevím na co se ptáš? Pomohla by Vám nevěra posunou se dál? Dál by ses měla posunout v každém případě a to s nevěrou i bez. Ale v tvém případě bych se posunula bez nevěry.
Jsou v našem vztahu i světlé chvilky kdy se smějeme a nikdo by do nás neřekl že něco takového doma u nás probíhá! Ale pak příjde jeho cholericky výstup s nadávkami a vyhrožováním a já vím že to není ono a že se to bude pořád dokola opakovat..vím že odpustit by měl chtit on ale řikám si je tohle čin který se rovná těm jeho..(nevěra je jedna z nejhorších věci aspoň promě to bych nerovnala s penězi, pitím, křikem ničím.. vím že je ted někdo komu na mě zaleží vyzdvyhuje mě do nebes a at by to mělo trvat jak dlouho de mi oto si to prožít a říct si tak to je ono to chci (aby tak se kemě choval chlap) a otevřit oči a odejít..
Milá anonymní s věkem se to horší. a světlých chvilek bude čím dál tím míň. Neumíš se rozcházet fajn. Tak teď máš důvod se rozejít - druhý chlap.
A že vám klape sex? S věkem, dětmi a starostmi je ho normálně míň a pak už bude převažovat jen to bytí. Takhle to většinou chodí - to je realita.
Běž, utíkej tak rychle, jak to jde, běž za starou láskou, běž za novou láskou, běž za oběma, ale rychle pryč od toho hovada, co ho máš doma. Potřebuješ nakopnout…nakopávám, co je možné. Seber se a mazej od něj.
Zakladatelko, jsi si jistá, že toho chlapa vážně miluješ? Že s ním chceš žít a třeba jednou založit rodinu? Facky, urážení, krádeže peněz, drogy, alkohol… tomuhle chceš jednou vystavit svoje děti? Koukej se sebrat a mazat pryč. Tobě nechybí jen láska od toho s kým jsi tohle opravdu není dobrá volba pro život. Podívej se na to takhle jako kdyby ti to říkala tvoje kamaráda? Co by si jí řekla?
Když budeš potřebovat pomoct, napiš. Vše se dá řešit, ale hlavně seber zbytek svojí odvahy a své vlastní sebeúcty a jdi ve svém životě dál.
Tak nevícm jestli nevěra je horší než facky, urážení, krádeže, drogy… ![]()
Běž od něj. Regulérně se s ním rozejdi - třeba hned a nebude to nevěra.
@Anonymní píše:
Zakládala jsem tu hodně diskusi o tom jaký mam vztah a jak sním naložit dál! Jsme spolu 2 roky (děti nemáme!) a přítel stačil za tak krátkou dobu zpackat už dost věci! Facka padla! A strkáni a ponižování mě je na dost dennim pořádku! Nic není nikdy dobré vše zkazim a sem na hovno! Okradl mě celkem asi 3 krát a to jednou ve chvili kdy sem nebyla možná se bránit vratila jsem se s nemocnice po operaci a zjistila že namáme ani kč s peněz co sem mu tu nechala na jidlo! (prohrál je v bednách které mu nejsou cizí ani ted)! Noční řádení s kámošema je běžné a víkendy s klukama taky ( nebyli sme ani ne dovolene ani na výletě ani do krámu mě neveme)!..a poslední rána když přišel zfetovanej jak pumpa stim že do práce nejde a co stalo se! Podotýkám je o 12 let starší než já (žádný mladík!)Křivdila bych mu sex je pravidelný a oba si ho užíváme..a pokud není zrovna pod vlivem alkoholu je na mě hodnej a nake to hezké slovo prohodí! Ale k věci objevil se přítel s dávna s kterým sem dřive prožívala milenecky vztah..a začal psát ty krásná sluvka plná lásky a okouzlení a já ted nevim či do toho jít či ne…(bojim se snad odejit od nynějšího přitele-NE jen potřebuju nakopnout! Šli byste do toho? Odsoudite mě že jsem kuva ale jsem jen člověk a city a něhu snad potřebuje každá… pomohla vám něvěra se posunout dál?
napadá mě jediné, citát od Kopecnýho z jistýho filmu.. KDYBY HLOUPOST NADNÁŠELA, TAK TU LÍTÁŠ JAK HOLUBIČKA… Jestli je tohle myšleno vážně, tak bych Ti doporučila psychiatra, fakt že jo
vážná známost s blbem, feťákem, nemakačenkem, hráčem automatů? no máš zajímavé priority.. normálně bych řekla pryč, ale u Tebe to asi nemá smysl ![]()
Už dááávno bych s takovým nebyla. Ani náááhodou. Mohla bych ho sebevic milovat, ale jednou by na me sahnul, jednou ukradl penize a uz bych ho neznala. A par modrin bych od nej taky mela, protoze kdyby on tohle delal, tak prvni kdo by dal ranu bych byla ja jemu. Bejvalymu sem jich taky par dala, protoze neustale hulil travu. Jednou mi to vratil a uz me nevidel!
Ano určitě
Mně nevěra pomohla posunout se dál
V mém případě osvobodit se od desetiletého vztahu, který by tak jako tak někdy v budoucnu zkrachoval… A víš co Ti řeknu? I kdybych teď nežila s tím „milencem“ a i kdyby jsme spolu neměli mimi, i tak by to stálo za to
Za tu chvilku něžností, za ten pocit, že Tě někdo obdivuje a je hodnej a něžnej… I kdyby tohle vše mělo bejt jen na chvíli stálo by to za to… Nehledě na to že pokud už o tom uvažuješ, tak už toho svýho prostě celým srdce nemiluješ…
@Anonymní píše:
Ano určitěMně nevěra pomohla posunout se dál
V mém případě osvobodit se od desetiletého vztahu, který by tak jako tak někdy v budoucnu zkrachoval… A víš co Ti řeknu? I kdybych teď nežila s tím „milencem“ a i kdyby jsme spolu neměli mimi, i tak by to stálo za to
Za tu chvilku něžností, za ten pocit, že Tě někdo obdivuje a je hodnej a něžnej… I kdyby tohle vše mělo bejt jen na chvíli stálo by to za to… Nehledě na to že pokud už o tom uvažuješ, tak už toho svýho prostě celým srdce nemiluješ…
Jen ti chci poradit jedno..Vyřeš to s nynějším přítelem dříve, než založíš nový vztah, aby se náhodou nestalo nějaké žárlivé neštěstí…Rozejdi se s ním proto, jaký je a jaký je váš vztah, než pro druhýho chlapa a nevěru. Aby ti neublížil, víš?
Kristova noho levá, žiješ s debilem na entou a bojíš se jít za lepším tak to ti akorát zaťukám na čelo…
a hloupá si bez urážky proto s kým žiješ, né proto co bys chtěla udělat.
Bal se a běž pryč od takového chlapa. Soused nademnou včera zase mlátil svou přítelkyní, ta řval a řvala jak jí to bolí.
Tak si říkám, co tu holku k takovému tyranovi pořád ještě táhne? Děti nemají.