Dilema s postýlkou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2.5.11 13:45

Dilema s postýlkou

Ahoj, začínám pomalu řešit, jakou postýlku koupit očekávanému prckovi. Máme malý byt a místo vyřešené na postýlku o délce 160 cm.

Nechci kupovat malou postýlku, protože tak rychle nemusíme nový byt sehnat, a kam potom dáme velkou postel? Taky nehodlám vystřídat tři postele nebo kupovat zbytečně tu stodvacítku, když to vydrží sotva dva roky.

Ideální postýlka, jakou bych chtěla, by měla mít 160 cm, tyčky (na sundávacím rámu), polohovací rošt a dole šuplík. Nebo by měla jít na těch 160 cm aspoň rozložit.

Googlím jak divá už pár týdnů, ale ještě jsem nenarazila na nic, co by mé představě vyhovovalo, nevíte o něčem? Budu vděčná za každý tip:-)

Cena by mohla být tak kolem pěti tisíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1452
2.5.11 13:51

ahoj, sice stojí víc, ale rozměr sedí:http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

je to postýlka bertoni trend

pak bych zkusila na zakázku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.11 13:54

moc díky, ta vypadá pěkně :potlesk:

na zakázku to zvažuju jako poslední možnost, když už to nikde neseženu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101460
2.5.11 14:11

No já tedy nevím, ale já bych „zbytečně“ koupila 120, v Ikee mají krásnou, levnou, z bukového dřeva a stojí necelou tisícovku. A za 2 roky uvidíš jaká bude situace, třeba už budete přestěhovaní… no a když ne, tak pořád můžeš za ty „ušetřené“ 4000,– koupit nějakou 160, bez šprušlí už je celkem výběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
2.5.11 14:13

Kolik místa máte ve vlastní posteli? Můžete spát dohromady a postýlku řešit, až to bude aktuální :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.11 14:27

Máme právě tu stošedesátku, takže místa nic moc. Vymyšlené to je zatím tak, že by se chytře :wink: přeskládal nábytek a na uvolněné místo po naší posteli by šla dětská postýlka, tak proto těch 160.

Se stěhováním není jasné, jak to bude s financema, stálé příjmy nejsou moc velké a nemáme ani auto. Jasně, že „špekuluju“ i nad tou levnou i Ikey, ale tím, že nemáme to auto, museli bychom připlácet dost za dopravu. Pak zase za dopravu za tu 160, a pak ještě asi za tu velkou, to by se taky mohlo pěkně natáhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
2.5.11 14:28

vzala bych i z ikei sice je obyčejná, ale kvalitní.. my jsme ji měli též a ted máme větší postel, též i ikei..
na přebalování jsme koupili komodku ana ní podložku též z ikei je nafuovací, takže krásně omyvatelná a hlavně skladná… komodu máme do ted.. pult je zbytečný.. nad komodu stačí dát polička a do prvního šuplíčku organizérek z ikei.. je látkový vystužený, takže si jej poskládáš dle potřeby a pak rozepneš a složíš na placku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5956
2.5.11 14:50

ahoj, my máme postýlku 70×140cm, má šprušle, které se dají sundat(bud jen 3 vyndat, nebo sundat komplet celý bok) a dá se i celá protáhnout na velkou postel.má nové postranice, jen by se dokoupil rošt a matrace.malý má 2,5 roku a místa tam má hodně hodně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.11 14:56
alvapinka píše:
ahoj, my máme postýlku 70×140cm, má šprušle, které se dají sundat(bud jen 3 vyndat, nebo sundat komplet celý bok) a dá se i celá protáhnout na velkou postel.má nové postranice, jen by se dokoupil rošt a matrace.malý má 2,5 roku a místa tam má hodně hodně :-)

a odkud ji máte, jestli se můžu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.11 15:00

přebalování taky budu muset vyřešit. Koupelnu máme pidi, pračka mi na to připadá dost malá (je s vrchním plněním), ale i kdybych zjistila, že není, tak si k ní nemám jak stoupnout a bouchala bych se o loket do zdi. Komoda se už nevejde:-) takže leda stůl v kuchyni. Právě kvůli tomu se mi líbila ta postýlka, co sem na ni hodila odkaz burgundy, že má i ten pultík, šuplata a skříňku, prostě vše v jednom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
2.5.11 15:25

ja o ni taky právě začala uvažovat, a to už jsem měla vybranou jinou 8-)
našla jsem parametry: http://www.bertoni-bg.com/index.php?…

jak klikneš na obrázek dimensions tak se to otevre

Příspěvek upraven 02.05.11 v 15:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101460
2.5.11 15:25

Tak hezká je, o tom žádná, je otázkou jestli je praktická… Já třeba skončila tak, že máme u té ikea postýlky oddělanou jednu boční stranu a je přiražená až k naší posteli, takže mimčo tak napůl spí s námi. Jemu je to tedy srdečně fuk, ale já nemusím při nočním kojení vstávat :mrgreen: a musím říct, že to oceňuju ze všeho nejvíc.
S přebalováním poradím pouze jednu věc - řeš přebalovací místo tam kde budeš s mimčem nejvíc, alespoň já jsem lenoch ho jen kvůli přebalení někam nosit a tak přebaluju na sedačce, na hrací dece, na přebalovánu cestovní postýlky, ve své posteli… prostě kde se zrovna vyskytujem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
2.5.11 16:01

Na mimibazaru jsou často inzeráty, že někdo ti v Ikea nakoupí a pak pošle poštou, tam by cena dopravy pak byla celkem OK.
Pak bacha na matrace, abys vůbec sehnala nějakou za přijatelnou cenu, pokud bude postel mít netypičtější rozměry.
Na přebalování jsem měla jen podložku a košíček s plínama, krémem a spol., a přesouvala jsem to podle potřeby. Ze země ti aspoň mimino nemůže spadnout=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
2.5.11 17:45

Raději bych brala nějaký typický rozměr. To co ušetříš napostelích pak vyhodíš za matraci na zakázku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5956
2.5.11 22:53
Limutka píše:
alvapinka píše:
ahoj, my máme postýlku 70×140cm, má šprušle, které se dají sundat(bud jen 3 vyndat, nebo sundat komplet celý bok) a dá se i celá protáhnout na velkou postel.má nové postranice, jen by se dokoupil rošt a matrace.malý má 2,5 roku a místa tam má hodně hodně :-)
a odkud ji máte, jestli se můžu zeptat?

my jsme to kupovali jako komplet pokojík od jednoho známého, nevím, co je to za značku. jo a odpol.jsem mrkla na ty postranice a je to taky těch 140 cm, omlouvám se za nesprávnou info na začátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák