Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Náš malej to má taky, já mám taky uprostřed čela takovou prohlubeň. Lebka nemusí být úplně rovná ![]()
Taky jsem teď malou zkoumala a má tam prohlubeň. A já taky, když si prsty přejedu po středu čela
Nekde jsme cetla ze miminka to takhle maji, aby mohla hlava projit porodnima cestama.
Ahojky, já to mám dodnes. Není to vidět, ale na čele si to v pohodě nahmtám. Myslím, že to bude lebeční šev. Mudr se zeptej pro svůj klid, ale určitě to nic není ![]()
Uf tak to se mi ulevilo
já si tam prave nic takového nenahmatala, tak jsem se pro jistotu chtěla zeptat, jestli nejit k Dr. raději hned
tak moc děkuji
@Anonymní píše:
Ahoj. Mám takový asi zvláštní dotaz, ale zarazilo mě to. Synovi jsou 4 měsíce a včera když ležel na zádech a já ležela vedle něj, všimla jsem si že na čele ma nějakou propadlinku. Když tam lehce sáhnu, má tam jakoby díru, něco podobného jak na hlavičce nahoře. Příští týden jdeme k Dr., ale nevim jestli se na to ptát, abych nebyla za blbku, co dítě sleduje až mocale přijde mi to zvláštní, tak jsem se chtěla zeptat, jestli si někdo také u svého miminka tohohle nevšiml. Děkuji za odpovědi.
Prodávám i fotku, kde je to nepatrně vidět
Ahoj můžu se zeptat co ti řekla doktorka?
@Melodie91 me bude teď 15 let a dneska rano sem si nahmatala takovej ďulek na cele já jsem strasnej hypochondr a hned panikarila a četla ze je to rakovina atd… Docela me uklidnilo ze nejsem sama
Ahoj. Mám takový asi zvláštní dotaz, ale zarazilo mě to. Synovi jsou 4 měsíce a včera když ležel na zádech a já ležela vedle něj, všimla jsem si že na čele ma nějakou propadlinku. Když tam lehce sáhnu, má tam jakoby díru, něco podobného jak na hlavičce nahoře. Příští týden jdeme k Dr., ale nevim jestli se na to ptát, abych nebyla za blbku, co dítě sleduje až moc
ale přijde mi to zvláštní, tak jsem se chtěla zeptat, jestli si někdo také u svého miminka tohohle nevšiml. Děkuji za odpovědi. 

Prodávám i fotku, kde je to nepatrně vidět