Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50166
7.10.12 14:23
@Paoloska píše:
U nás dnes vývar z divočáka s drobením a smažený kapr s bramborem. A taky jsem upekla medovník. Sice to nejím, ale rodině se zavděčím ;)

Pěkný :palec: Než jsem to rozklikla, tak jsem myslela, že je to obří laskonka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
7.10.12 14:23
@levmah28 píše:
8o oharek to je

Tak to už vůbec neznám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
7.10.12 14:26
@MUFICE píše:
Tak to už vůbec neznám :nevim:

No, my jsme divní :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
25007
7.10.12 14:27
@MUFICE píše:
Pěkný :palec: Než jsem to rozklikla, tak jsem myslela, že je to obří laskonka :lol:

fakt to tak vypadá :mrgreen:

Paoloska ty jsi šikulka :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
7.10.12 14:28

Potřebuju recept na něco jednoduchého do dortové formy pro dvojčata k narozeninám, každému upeču jeden. Nemáte prosím nějakej tip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
7.10.12 14:29

Holky OT:

Je to pravidlo, když mám autosedačku od 9kg, tak ho tam můžu dát až bude mít teda těch 9kg? Totiž malý už sám sedí, a vajíčko je mu poněkud malé, a právě má jen necelých 8kg :think: tak nevím jestli by to neohrožovalo jeho život :think: nechce se mi zakládat diskuzi.

• Citovat
  • Upravit
5misa6
7.10.12 14:30
@eshta píše:
Potřebuju recept na něco jednoduchého do dortové formy pro dvojčata k narozeninám, každému upeču jeden. Nemáte prosím nějakej tip?

Pečený nebo nepečený?

• Citovat
  • Upravit
46669
7.10.12 14:31
@eshta píše:
Potřebuju recept na něco jednoduchého do dortové formy pro dvojčata k narozeninám, každému upeču jeden. Nemáte prosím nějakej tip?

Korpus z těsta na olejovou bábovku (není tak suchý jako piškotové), po vychladnutí potřít tvarohem se vanilk. cukrem, poklást ovocem a zalít pudinkem ve vodě (voda, šťáva z kompotu, vanilkový pudink)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
7.10.12 14:32

@levmah28 váha je myslím + - orientační- důležité jsou pásy a jak vysoko začínají nad ramínkama :think: vzhledem k jeho váze bych ho tam asi dala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
7.10.12 14:33
@KPKristy píše:
Korpus z těsta na olejovou bábovku (není tak suchý jako piškotové), po vychladnutí potřít tvarohem se vanilk. cukrem, poklást ovocem a zalít pudinkem ve vodě (voda, šťáva z kompotu, vanilkový pudink)

to by šlo ;) a recept na ten korpus prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
7.10.12 14:35
@eshta píše:
@levmah28 váha je myslím + - orientační- důležité jsou pásy a jak vysoko začínají nad ramínkama :think: vzhledem k jeho váze bych ho tam asi dala :nevim:

Ani kdyby ty pásy měl dobré? Jak ty pásy má mít na ramínkách?

• Citovat
  • Upravit
25007
7.10.12 14:36
@levmah28 píše:
Pečený nebo nepečený?

je mi to víceméně jedno :nevim: možná raději pečený :think: a abych nahoru mohla zapíchnout 2 mini svíčky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
7.10.12 14:36
@MUFICE píše:
Pěkný :palec: Než jsem to rozklikla, tak jsem myslela, že je to obří laskonka :lol:

To jsi mě pobavila :lol: No, já normálně nevim, jak to udělat hranatý. Já mám ty placky vždycky do šišata. No a pro rodinu to už vůbec neřešim ;) Jediný, co řešim, aby to nesežrali dřív, než se to rozleží :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
7.10.12 14:39
@levmah28 píše:
Ani kdyby ty pásy měl dobré? Jak ty pásy má mít na ramínkách?

Pásy jsou kriterium u vajíčka- někdy tam rodiče nechají i příliš velké dítě. Pásy mají začínat nad ramínkama a ne za ramínkama. Možná je tam i maximální vzdálenost do jaké by nad ramínkama měly začít- aby ve větší sedačce nebylo moc malé dítě. Ale to teď jen tipuju.
Má 8kg, sedačka je od 9kg, asi bych ho tam dala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
7.10.12 14:39
@eshta píše:

Piškotový korpus, na to krém z litru mražených jahod, cukru a dvou pudingů a po vychladnutí navrch šlehačka, posypaná nastrouhanou čokoládou a oříšky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny