Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5misa6
7.10.12 20:21

Tady má hezký kukuč, na to, že byl napojený na hadičce.

• Citovat
  • Upravit
25007
7.10.12 20:22

@robínek jj, dávám obyč kakao na pečení, to mám doma vždy a nemusím kvůli chilli con carne kupovat čokošku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
7.10.12 20:29
@levmah28 píše:

Teda ten je úplně :hug:, ale je mi ho stejně líto, v té nemocnici, tak ať se do ní podívá nejdřív, až půjde k porodu! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
7.10.12 20:33
@robínek píše:
Teda ten je úplně :hug:, ale je mi ho stejně líto, v té nemocnici, tak ať se do ní podívá nejdřív, až půjde k porodu! :lol:

Už 2× za půl roku jsme tam byli :zed: doufám, že to nebude gay, to by se porodu nedočkal :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
19874
7.10.12 20:36

@levmah28
Držím palce ať se držíte od nemocnice! :palec:
Já jsem v ní poprvé spala až v porodnici, tak se mi to docela líbilo, ale pro děti, to NEEE!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
7.10.12 20:40
@robínek píše:
@levmah28
Držím palce ať se držíte od nemocnice! :palec:
Já jsem v ní poprvé spala až v porodnici, tak se mi to docela líbilo, ale pro děti, to NEEE!

Opravdu nic příjemného, tak snad vám to vydrží napořád. A hlavně to jídlo :poblion:

• Citovat
  • Upravit
25007
7.10.12 21:24
@levmah28 píše:

to je bobánek :srdce:
být s dítětem v nemocnici je hrozný :(
jednomu z dvojčat v roce uskřinula tříselná kýla, tak šel akutně na sál a já s ním v nemocnici pak byla 4 dny a měla jsem tam přes den i to zdravé dvojče, to bylo fakt děsný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
7.10.12 21:28
@eshta píše:
to je bobánek :srdce:
být s dítětem v nemocnici je hrozný :(
jednomu z dvojčat v roce uskřinula tříselná kýla, tak šel akutně na sál a já s ním v nemocnici pak byla 4 dny a měla jsem tam přes den i to zdravé dvojče, to bylo fakt děsný

Já si to nedovedu ani představit, a obdivuju matky dvojčat :kytka:

• Citovat
  • Upravit
25007
7.10.12 21:34
@levmah28 píše:
Já si to nedovedu ani představit, a obdivuju matky dvojčat :kytka:

My jsme se střídali s manželem, já byla s dvojkama přes den v nemocnici, starší ve školce, v 5přijel manžel se starším ze školky a já zdravý děti sebrala a jela s nima na noc domů a manžel přes noc zůstal s nemocným v nemocnici. Ráno jsem odvedla staršího do školky a jela se zdravým dvojčetem do nemocnice, kde jsme se zase vystřídali s manželem a ten jel do práce.
V nemocnici jsem měla cestovní postýlky a když nemocný odpočíval, tak jsem s tím zdravým lítala po chodbách. A když měl mít nemocný infuze na hodinu a půl, tak ten zdravý vřískal v postýlce. No děsný :zed: :zed: :zed: :jazyk:
jako déle než 4dny si to nedovedu představit :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3951
7.10.12 21:43

Včera vařila restaurace, i když jsem si vůbec nepochutnala :cert: dneska na návštevě vařil tchán vývar a svíčkou s telecím a hovězím, tak jsem snědla trochu, abych neurazila, já jsem totiž asi jedna z mála co svíčkou nemusí :D to bych si radši dala koprovku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
7.10.12 21:49
@eshta píše:
My jsme se střídali s manželem, já byla s dvojkama přes den v nemocnici, starší ve školce, v 5přijel manžel se starším ze školky a já zdravý děti sebrala a jela s nima na noc domů a manžel přes noc zůstal s nemocným v nemocnici. Ráno jsem odvedla staršího do školky a jela se zdravým dvojčetem do nemocnice, kde jsme se zase vystřídali s manželem a ten jel do práce.
V nemocnici jsem měla cestovní postýlky a když nemocný odpočíval, tak jsem s tím zdravým lítala po chodbách. A když měl mít nemocný infuze na hodinu a půl, tak ten zdravý vřískal v postýlce. No děsný :zed: :zed: :zed: :jazyk:
jako déle než 4dny si to nedovedu představit :mrgreen: :roll:

8o dobře vy 8o my jsme tam byli taky 4 dny, a 2 dny jsem prořvala, že chci domů :roll:

• Citovat
  • Upravit
23033
7.10.12 21:51

Ahoj, vi nekdo neco o Lence??? ja se ji nemuzu dovolat ale sms ji odesla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
7.10.12 21:52
@Monjie píše:
Ahoj, vi nekdo neco o Lence??? ja se ji nemuzu dovolat ale sms ji odesla