Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19200
8.10.12 19:28
@levmah28 píše:
To jde?

Já jí ještě nemám, ale co vím od známých a kamarádek tak to takhle udělaly..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
8.10.12 19:29
@PetaP píše:
Já jí ještě nemám, ale co vím od známých a kamarádek tak to takhle udělaly..

Zeptám se tam.

• Citovat
  • Upravit
3951
8.10.12 19:54

@levmah28 jde to, ty tu kartu vůbec nemusíš používat, podepíšeš papír, že ti peníze nadále budou chodit na tvůj účet… já ji ještě nemám, ale taky to tak plánuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20658
8.10.12 20:00
@Jindřiška7 píše:
Holky, my dostali králíka, jak ho děláte? :D Já ho v životě nedělala a jedla jsem ho naposledy jako malá :think:

udělala bych klasiku - na víně :palec:

receptů je vícero, se slaninou, s kořenovou zel., s rozmarýnem: http://recepty.vareni.cz/…eny-na-vine/
http://www.toprecepty.cz/…lik-na-vine/
 http://www.tacos.cz/…ervenem-vine

dělám něco mezi, králíka nechat uležet, orestuju s cibulí a zeleninou, někdy dávám i tu slaninu, jindy ho s ní prošpikuju, nebo jí nedám vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
8.10.12 20:01

Já ju nechcu, ať si ju nechaju. Poptam se tam.

• Citovat
  • Upravit
19874
8.10.12 20:28
@levmah28 píše:
Já mám mBank, neplatím žádné poplatky, takže mě to sere. A mám tam inkasa, a příkazy, takže nevím kdy mi tam peníze příjdou, a tím pádem se mi spozdí i inkasa.

No přesně, to je problém! Taky jsem podepsala papír (jako všechny ženský, který tam ten den byly), že chci rodičák dál posílat na starý účet, kartu jsem akorát převzala a doma hodila do šuplíku - no a jsem za to potrestaná tím, že musím počítat s 3 dny zpoždění platby, a pokud je tam víkend, tak i dýl. Takže jsem si kvůli S kartě sháněla hlídání, páč tahat malou hodinu busem tam a zpět nechci, a to vše kdůli něčemu, co mě tak akorát při pondělku nas… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
8.10.12 20:30

K večeři dýňová polívka s jablečným džusem a citronem - ňam! Domácí chleba a opečené ryzce s kmínem. Teď mi začíná noční směna - očistit, nakrájet, nasušit a naložit asi kýbl hub 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
8.10.12 20:35
@levmah28 píše:
Já ju nechcu, ať si ju nechaju. Poptam se tam.

Vzvednout si ji právě musíš, má to sloužit i jako identifikace či co. Prostě opruz :zed: Se vsadím, že to zase zruší jako nefunkční - jaké překvapení!!! Omlouvám se za odbočení od kulinářského tématu, ale tohle přímo vybízí k tomu uvařit nebo upéct si něco dobrého na spravení nálady :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
8.10.12 20:36
@Jindřiška7 píše:
@Amber_1977 už mi raději žádný tipy nedávejte nebo se fakt nerozhodnu, asi to nemách na mužovi :D

Tak si ho kup ještě devětkrát, udělej všechny možné kombinace a pak degustujte, co je nejlepší :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5misa6
8.10.12 20:38
@robínek píše:
No přesně, to je problém! Taky jsem podepsala papír (jako všechny ženský, který tam ten den byly), že chci rodičák dál posílat na starý účet, kartu jsem akorát převzala a doma hodila do šuplíku - no a jsem za to potrestaná tím, že musím počítat s 3 dny zpoždění platby, a pokud je tam víkend, tak i dýl. Takže jsem si kvůli S kartě sháněla hlídání, páč tahat malou hodinu busem tam a zpět nechci, a to vše kdůli něčemu, co mě tak akorát při pondělku nas… :cert:

A ptala ses na to deaktivovaní té karty? Ja ju jako nechcu :cert: takže si peníze furt převádíš?

• Citovat
  • Upravit
1101
8.10.12 20:39

K obědu dnes bram. salát a přírodní kuř. řízek. K večeři jen pečivo a obložený talíř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3951
8.10.12 20:42
@Amber_1977 píše:
Tak si ho kup ještě devětkrát, udělej všechny možné kombinace a pak degustujte, co je nejlepší :mrgreen:

Jo a pak budu doma poslouchat, zase králík se pobleju :lol: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
8.10.12 20:46
@levmah28 píše:
A ptala ses na to deaktivovaní té karty? Ja ju jako nechcu :cert: takže si peníze furt převádíš?

Ptala jsem se na to a prostě mi bylo řečeno, ať to neaktivuju a strčím do šuplíku. Peníze si budou přeposílat mezi sebou - pracák Spořce a Spořka na můj účet: ať žije Kocourkov! Takže já jen sedím doma, nic nepřevádím a jen sprostě nadávám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
8.10.12 20:47
@Jindřiška7 píše:
Jo a pak budu doma poslouchat, zase králík se pobleju :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Ale budete zdravý :! :lol:

• Citovat
  • Upravit
25007
8.10.12 21:31

@Jindřiška7 protože máš málo receptů, tak přidám svůj ;)
já dělám králíka takto a je super ;) :palec:

http://www.mimibazar.cz/recept.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny