Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5misa6
8.10.12 17:55
@Jindřiška7 píše:
@levmah28 určitě, děkuji :)

Do misky vyleju malý kečup,2 lžíce hořčice, tak půl hrnku oleje, osolím opepřím, ze 3 kuličky nového koření,2 bobkové listy,2 lžičky červené papriky, česnek, a móc cibule na kolečka. Je to psané odhadem, dělám to podle chuti.Maso by mělo být naložené celé a tak 24hod.

• Citovat
  • Upravit
3951
8.10.12 17:57

@PetaP hmm, se špenátem by taky nemusel být špatný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3951
8.10.12 17:58

@levmah28 děkuji, teď mám dilema, jak ho nakonec udělám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
8.10.12 17:59

@Jindřiška7 Se zelim, nebo na šípkový omáčce :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3951
8.10.12 18:01

@Amber_1977 už mi raději žádný tipy nedávejte nebo se fakt nerozhodnu, asi to nemách na mužovi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
8.10.12 18:10

Tchán dělá výborného králíka v hořčici - naporcuje, potře hořčicí, posype tymiánem. Osmahne na pánvi, pak přendá do pekáčku, podsype hodně cibulí a slaninou a peče doměkka.
Mamka klasicky nadivoko - cibule, slanina, nové koření

Obojí je luxus. S bramborami nebo kroketami…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
8.10.12 18:16
@Jindřiška7 píše:
@robínek mně minule přišel rodičák až někdy kolem 20., a to nemám zatím skartu, oni mají asi 3 výplatní termíny, takže to klidně můžou poslat až na konci měsíce, ale to nechci děsit :think:

A mně chodí rodičák 6., ale tento měsíc ho ještě nemám a S kartu zatím nemám :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
8.10.12 18:43

My děláme králíka většinou na kořenové zelenině a divokém koření :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
8.10.12 18:44
@MUFICE píše:
A mně chodí rodičák 6., ale tento měsíc ho ještě nemám a S kartu zatím nemám :zed:

Za týden si pro ni jdu :zed:

• Citovat
  • Upravit
50186
8.10.12 19:00
@levmah28 píše:
Za týden si pro ni jdu :zed:

To ti poslali dopis, že jí dostaneš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
8.10.12 19:19
@MUFICE píše:
To ti poslali dopis, že jí dostaneš?
Že si mám pro ni dojít, že je už nachystaná, a na druhý den mi přišel pin v dopise.
  • Citovat
  • Upravit
50186
8.10.12 19:24
@levmah28 píše: Že si mám pro ni dojít, že je už nachystaná, a na druhý den mi přišel pin v dopise.

Mě to taky čeká, dopis mi zatím nepřišel žádný. A už ted jí nechci :cert: Nevím, proč bych měla mít u Spořky 2 účty :zed: :zed: To si zase ČS namastí kapsu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
8.10.12 19:27

Mufi tak to prostě nebudeš aktivovat - podepíšeš na socce papír že chceš aby Ti RP chodil dál na Tvůj účet a SKartu nenecháš aktivovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
@MUFICE píše:
Mě to taky čeká, dopis mi zatím nepřišel žádný. A už ted jí nechci :cert: Nevím, proč bych měla mít u Spořky 2 účty :zed: :zed: To si zase ČS namastí kapsu :cert:

Já mám mBank, neplatím žádné poplatky, takže mě to sere. A mám tam inkasa, a příkazy, takže nevím kdy mi tam peníze příjdou, a tím pádem se mi spozdí i inkasa.

• Citovat
  • Upravit
5misa6
@PetaP píše:
Mufi tak to prostě nebudeš aktivovat - podepíšeš na socce papír že chceš aby Ti RP chodil dál na Tvůj účet a SKartu nenecháš aktivovat..

To jde?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny