Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3951
8.10.12 22:10

@eshta děkuji, ten taky vypadá dobře :palec: díky holky za všechny recepty, asi to vidím na ten špenát nebo houby a s bramborovým knedlíkem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
8.10.12 22:13

@sandrik no tak to naštve pořádně 8)
Mě dneska dcerka cestou ze školy donesla dva kozáky a dva klouzky, tak není možná abych toho svého chlapa nedokopala do lesa
A díky za infa ohledně Skarty, mě dopisy v pátek přišly, dostavit se na pracák mám příští týden, taky to nechci :cert:, hold stát neví co s penězma, tak vymýlí hovadiny :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
8.10.12 22:15
@Jindřiška7 píše:
@eshta děkuji, ten taky vypadá dobře :palec: díky holky za všechny recepty, asi to vidím na ten špenát nebo houby a s bramborovým knedlíkem :)

ten Béřovickej je se špenátem a knedlíkem dobrej :kytka:
Můj chlap nesnáší králíka. Tchán mi přinesl 2 králíky, tak jsem je takto upekla a muž teda ochutnal a pak jedl a jedl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
8.10.12 23:51

Tak zítra bude slepičí vývar.

Mám angínu a dnes se do toho přidalo :poblion: a průjem :roll:

• Citovat
  • Upravit
2326
9.10.12 07:01

Nevařím, jedu do Gennetu na NT screening a jsem nervní jako prase…Držte nám pěsti, prosím!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
9.10.12 07:20

@alien21 Držíme :palec:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
9.10.12 08:33
@levmah28 píše:
Tak zítra bude slepičí vývar.Mám angínu a dnes se do toho přidalo :poblion: a průjem :roll:

kloky ty malej posránku, at je vám líp :hug:

• Citovat
  • Upravit
46669
9.10.12 10:27

Květákové placky, brambor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
9.10.12 10:28

Květákové placky miluju, šleháš tam sníh? Jsou pak fakt vynikající, a jako dezert okurkový salát :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
9.10.12 10:36

@Jindřiška7 Já dělám poloobalovaného králíka. Porce nasolíš, opepříš a obalíš je z jedné strany v trojobalu. Tou obalenou stranou nahoru položíš do pekáče všechny porce, můžeš trochu posypat grilovačkou a utřeným česnekem, pokladeš kousky másla a dáš péct. Neotáčej, jen během pečení podlévej a polévej. Vznikne ti výborná křupavá krustička, lepší a zdravější jak ze smažení.
Jinak výborný je králík na smetaně, pečený na česneku s bramborovým knedlíkem a špenátem. Pak dělám i kanadského králíka na způsob kanadského kuřete. A nebo karbanátky z vařeného králíka, můžu dát recept. Nejběžnější je u nás králík na zelenině a hlívě s rýží, vůbec - králík je borec :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
9.10.12 11:21

Květáková polévka a smaž. rybí filé se sýrem a brambory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3951
9.10.12 11:29

@Paoloska děkuji :D koukám, že králíka teď budu muset dělat častěji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klementýnka
9.10.12 12:06

Dýňovo-pastiňáková polévka s chlebem a sýrem.

• Citovat
  • Upravit
14624
9.10.12 12:08

Jsem delala ty spenatove noky s ricotou, bylo to mnamkove, nadychane. Až douklizim a atd, tak přidám recept

A nerozvarila jsem je!!! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
9.10.12 12:12

@MaWe super :potlesk: :mrgreen: mě zajímá i omajda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny