Diskuze Co uvařit

• Otevřená skupina

Skupina sdružující všechny, co rádi vaří, smaží, pečou, praží, či jinak přiravují chutná jídla a chtějí si vyměňovat recepty, zkušenosti a nápady.. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5misa6
8.10.12 14:29

Na večeři budou toasty :pankac:

• Citovat
  • Upravit
6271
8.10.12 14:33

Po nějaké době zdravím, o víkendu jsme slavili od nejstarší 10.let, tak dojidame zbytky pečené kuře, zelnacka z neděle, akorát jsem uvařila čerstvou rýži.

holky jste tu některá že severní moravy? nevíte jestli rostou hriby? V lese jsme byli minulý týden a prd jsme našli, a všude čtu jak jsou extrémní úrody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
8.10.12 14:35

U nás rostou, jen si vzít kosu a koše (vsetín)

• Citovat
  • Upravit
10639
8.10.12 14:48

Vcera u nas byla falesna drstkova polevka z redkvicek,bramboraky.Pak jsem pekla strudl, rizky, kureci stehna s bramborem-dnes manzel odjizdel zase do pryc, tak aby mel co jist.No a pak jsme mely 2 dorty z oslavy narozenin deti :pankac: Dnes bramborovy placky a zemlbaba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
8.10.12 15:24

Holky, u nás byla k obědu plněná dýně lilkem, paprikou, atd.. s parmazánem a jelikož jsem mamce řekla, že díky nějakým zdravotním záležitostem musíme s přítelem urychleně najet na zdravý životní styl, tak k večeři dělá svíčkovou se špekovými knedlíky :zed: :zed: :zed: :roll:

• Citovat
  • Upravit
20656
8.10.12 16:04

@ankasz - my byli minulý víkend na Krušnohorsku a nenašli jsme nic než 1 malou lišku, tenhle víkend známá našla v těch samých místech 3 koše… no neasr** by to?! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
8.10.12 16:09
@Amber_1977 píše:
Holky, u nás byla k obědu plněná dýně lilkem, paprikou, atd.. s parmazánem a jelikož jsem mamce řekla, že díky nějakým zdravotním záležitostem musíme s přítelem urychleně najet na zdravý životní styl, tak k večeři dělá svíčkovou se špekovými knedlíky :zed: :zed: :zed: :roll:

Tomu se říká podaná ruka ve správnou chvíli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3951
8.10.12 17:07

Holky, my dostali králíka, jak ho děláte? :D Já ho v životě nedělala a jedla jsem ho naposledy jako malá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
8.10.12 17:10
@Jindřiška7 píše:
Holky, my dostali králíka, jak ho děláte? :D Já ho v životě nedělala a jedla jsem ho naposledy jako malá :think:

Peču ho v marinádě, chceš recept?

• Citovat
  • Upravit
3951
8.10.12 17:13

@levmah28 určitě, děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
8.10.12 17:22
@Jindřiška7 píše:
Holky, my dostali králíka, jak ho děláte? :D Já ho v životě nedělala a jedla jsem ho naposledy jako malá :think:

Jestli máte rádi houby, tak normálně na špeku, cibuli a houbách je taky mňam.. Osolíš, okmínuješ, obalíš špekem, podliješ a podložíš proužky cibule a hub a pečeš..
Nebo na víně - podobný princip, taky dobrý, nebo na pivě, taky zajímavý.. Nebo babi ho dělala jako kuře na paprice.

• Citovat
  • Upravit
3951
8.10.12 17:37

@Amber_1977 Houby máme mražený, tak to by šlo, to by mohlo být dobré :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3951
8.10.12 17:40

tady je s houbama, to vypadá dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
8.10.12 17:42

@Jindřiška7 Vyzkoušej, králík je fajn maso a moc zdravý

• Citovat
  • Upravit
19200
8.10.12 17:49

Nebo z těch hub udělat smetanovo houbovou omáčku k tomu králíkovi.. nebo obyč upéct na kmíně a se špenátem, mňam..
My máme k večeři hovězí z rajskou (z rajčat) a kolínka, na zítra se dělá guláš a hovězí vývar
A dnes byla k obědu cuketová omáčka s rýží a bramboračka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny