Diskuze o čtyřčatech

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1977
24.6.21 14:20

Diskuze o čtyřčatech

Ahoj, holky nemáte někdo zprávu jak to dopadlo s těmi čtyřčaty z Vídně? Zakladatelka nereaguje. Ozvala se do té uztavřené diskuze? Našel o tom někdo info třeba na netu? Nebo to byl celý jen hoax?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13741
24.6.21 14:28

Diskuze nepokracovala, zakladatelka tam nikdy nenapsala. Už se neozvala, byl to fake.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44180
24.6.21 14:34

Téměř jistě hoax. Ta čtyřčata nikde ve statistikách nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
24.6.21 14:54
@mandle-v-cokolade píše:
Ahoj, holky nemáte někdo zprávu jak to dopadlo s těmi čtyřčaty z Vídně? Zakladatelka nereaguje. Ozvala se do té uztavřené diskuze? Našel o tom někdo info třeba na netu? Nebo to byl celý jen hoax?

No soudít podle toho, že se neozvala tak to byl fake je trošku moc, ale ok…
Jinak dnes se mi na ni vzpomněla byla tady naposled 9.6 proč se nevyjadřuje je, ale čistě její věc. Ať už to byl vymysl což si nemyslím, tak mohou mít dětí nějaké problémy a proto nepíše (což doufám že ne) tak taky je to možná proto, že se ji jednoduše psát nechce, když všichni uvádějí že to byl fake.
Jinak nevím jak to až tak funguje, ale neměli by mít dětí rakouské občanství když se narodili tam a proto u nich není žádná zmínka. I když kdo má v dnešní době přístup do statistiky, když je ochranná údajů…Jinak když člověk chce, tak dokáže utajit vše, taky se nám něco takového v rodině povedlo utajit

• Citovat
  • Upravit
2650
24.6.21 14:57

To už by se objevilo. Minimálně v rakouských statistikách… Tohle se jen tak neutají…

Taky jsem ji fandila a chtěl věřit… Ale bohužel. Byl to jen román pro ženy na dobrou noc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jolka86
24.6.21 14:57
@smajlik345 píše:
No soudít podle toho, že se neozvala tak to byl fake je trošku moc, ale ok…
Jinak dnes se mi na ni vzpomněla byla tady naposled 9.6 proč se nevyjadřuje je, ale čistě její věc. Ať už to byl vymysl což si nemyslím, tak mohou mít dětí nějaké problémy a proto nepíše (což doufám že ne) tak taky je to možná proto, že se ji jednoduše psát nechce, když všichni uvádějí že to byl fake.
Jinak nevím jak to až tak funguje, ale neměli by mít dětí rakouské občanství když se narodili tam a proto u nich není žádná zmínka. I když kdo má v dnešní době přístup do statistiky, když je ochranná údajů…Jinak když člověk chce, tak dokáže utajit vše, taky se nám něco takového v rodině povedlo utajit

Myslím, že by se o tom psalo v Rakousku, ono narození čtyřčat je vzácné a alespoň malá zmínka by se objevila.

• Citovat
  • Upravit
smajlik345
24.6.21 15:01
@Jolka86 píše:
Myslím, že by se o tom psalo v Rakousku, ono narození čtyřčat je vzácné a alespoň malá zmínka by se objevila.

Víš já nechci soudit, to bych jsem si nedovolila. Ale dle všeho to vypadalo, že pro ně peníze problém nejsou.
A jestli si zaplatili diskrétnost. Tedy měli soukromý pokoj, 4 lékaře kteří se starali a zadním vchodem nastoupili do auta a odjeli, tak rakušaci nezjistí nic..
Další věc je potom to, kde bydlí v čr. Zda by je nějaká drbna kelišová napraskala někam do blesku oni mají 4 dětí, ale možná žijou někde kde to okolí sice ví, protože kočárku si všimnou určitě, ale nemusejí to pouštět dál

• Citovat
  • Upravit
Jolka86
24.6.21 15:04
@smajlik345 píše:
Víš já nechci soudit, to bych jsem si nedovolila. Ale dle všeho to vypadalo, že pro ně peníze problém nejsou.
A jestli si zaplatili diskrétnost. Tedy měli soukromý pokoj, 4 lékaře kteří se starali a zadním vchodem nastoupili do auta a odjeli, tak rakušaci nezjistí nic..
Další věc je potom to, kde bydlí v čr. Zda by je nějaká drbna kelišová napraskala někam do blesku oni mají 4 dětí, ale možná žijou někde kde to okolí sice ví, protože kočárku si všimnou určitě, ale nemusejí to pouštět dál

To už jsou pouze domněnky, jestli je to pravda nebo není, se bohužel nedovíme.

• Citovat
  • Upravit
56505
24.6.21 15:05

Byl to fake. Zakladatelka chtěla 5 minut slávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
24.6.21 15:06
@smajlik345 píše:
Další věc je potom to, kde bydlí v čr. Zda by je nějaká drbna kelišová napraskala někam do blesku oni mají 4 dětí, ale možná žijou někde kde to okolí sice ví, protože kočárku si všimnou určitě, ale nemusejí to pouštět dál

Prosim te, nebud naivni. Kolem ctyrcat by musel skakat ansambl pulky nebo cele porodnice, to nelze utajit, ani kdyby byla Babisova. Pribeh neni realny, proto nepise, uz by to musela priznat. A taky to byl jediny duvod, proc pribeh zasadila do Vidne. Kdyby se to melo stat v CR, prasklo by to jeste pred „porodem“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15117
24.6.21 16:19

Byl to troll a diskuze fake.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64981
24.6.21 16:34

Je to něco podobného
Jihoafričanka Gosiame Sitholeová (37) záměrně oklamala svět, když tvrdila, že porodila desaterčata – sedm chlapců a tři holčičky. Bývala by tak „trhla“ světový rekord. Objevily se ale pochybnosti o pravdomluvnosti údajné matky, když její manžel oznámil, že děti ani manželku po „porodu“ neviděl osobně ani na fotce. Nyní úřady potvrdily, že si celý porod Sitholeová vymyslela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
24.6.21 19:39

Celkem dlouho jsem jí to i věřila, ale ve chvíli, kdy napsala, že je její manžel z SAE mi došlo, že to je fake. Znám jejich mentalitu, pár let jsem pro ně pracovala a většinu z věcí co psala, by nikdy neudělali. Počínaje anglickýma jménama a konče ponecháním těhotné manželky samotné v zahraničí.

• Citovat
  • Upravit
13010
24.6.21 19:54
@Janli píše:
Celkem dlouho jsem jí to i věřila, ale ve chvíli, kdy napsala, že je její manžel z SAE mi došlo, že to je fake. Znám jejich mentalitu, pár let jsem pro ně pracovala a většinu z věcí co psala, by nikdy neudělali. Počínaje anglickýma jménama a konče ponecháním těhotné manželky samotné v zahraničí.

ovšem s jedinou výjimkou

když jména spoluvybírá emimino – poradní sbor

to i šejk couvne a skloní se před tou sílou
:think:

a navýsost logické je, když je to tak strašně privátní a utajené, vybírat jména na internetu, žáno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
24.6.21 19:57

Mmch, zcela volnou asociací jsem nevím proč došla k Meghan
tvl to je stejně nána / začíná pomlouvací okénko /

dát dětem zdrobnělá domácká jména, asi jako u nás dát Artík a Lilinka tvl

a pak Artík vyroste…a bude velkej a dvoumetrovej, a bude se představovat :
" Artík, rukulíbám"

:roll:

a ten Harry jen sklapne a kušuje a nechá nánu manipulátorku vodit si jej na vodítku před celým světem, to jsou věci toto

nebo to je fejk a jmenují se nějak jinak a jen to hérečka vypustila jako bublinu, kdo ví…mě se fakt nechce věřit že by taková jména dali svým dětem…následníkům trůnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí