Disney obchod

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3686
22.11.12 10:47

Disney obchod

Mohl byste mi někdo prosím poradit český e-shop, případně obchod, kde má tato značka zastoupení? Na internetu nemůžu nic najít. Buď mě to hodí na bazary nebo mají v nabídce dvě trička ve větších velikostech. :think: Moje představa je zejména kojenecké oblečení, hračky, doplňky, apod… :) Je to velká značka, na bazarech je toho spousta, tak snad to maminky nemají jenom ze zahraničí. :think: Děkuji za tipy! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20296
22.11.12 10:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
22.11.12 11:01
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
22.11.12 11:03

@RyBANA Díky, na toto jsem se dívala, ale toho kojeneckého oblečení tam moc taky není. Přitom já viděla na MMB a aukru tolik krásných použitých oblečků už od těch nejmenších velikostí… Asi to vážně bude ze zahraničí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
22.11.12 11:05

Nevím jak e-shop, ale spoustu kojeneckých a dětských věcí zn. disney mají v tescu.

• Citovat
  • Upravit
3686
22.11.12 11:06

@sjuzenn Taky jsem viděla. Když nic z toho není ta značka Disney, tady ty věci jen s tím potiskem - hned se to sepere a ty barvy už vypadají jedovatě. :lol: :lol: Nene, myslela jsem ten originál. Chtěla jsem jen pár nových extra kousků opravdu na slušno. :) Ale díky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
22.11.12 11:08

@zichisek Vážně? To mě nenapadlo, to by mohlo být ono, tak snad! Zajedu se tam podívat, děkuji! :dance: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
22.11.12 11:08

Jojo Tesco má taky hodně Disney věcí, hlavně na mimina. No a teda taky objednávám ze zahraničí no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák