Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Mohl byste mi někdo prosím poradit český e-shop, případně obchod, kde má tato značka zastoupení? Na internetu nemůžu nic najít. Buď mě to hodí na bazary nebo mají v nabídce dvě trička ve větších velikostech.
Moje představa je zejména kojenecké oblečení, hračky, doplňky, apod…
Je to velká značka, na bazarech je toho spousta, tak snad to maminky nemají jenom ze zahraničí.
Děkuji za tipy! ![]()
@RyBANA Díky, na toto jsem se dívala, ale toho kojeneckého oblečení tam moc taky není. Přitom já viděla na MMB a aukru tolik krásných použitých oblečků už od těch nejmenších velikostí… Asi to vážně bude ze zahraničí. ![]()
Nevím jak e-shop, ale spoustu kojeneckých a dětských věcí zn. disney mají v tescu.
@sjuzenn Taky jsem viděla. Když nic z toho není ta značka Disney, tady ty věci jen s tím potiskem - hned se to sepere a ty barvy už vypadají jedovatě.
Nene, myslela jsem ten originál. Chtěla jsem jen pár nových extra kousků opravdu na slušno.
Ale díky. ![]()
@zichisek Vážně? To mě nenapadlo, to by mohlo být ono, tak snad! Zajedu se tam podívat, děkuji!
![]()
Jojo Tesco má taky hodně Disney věcí, hlavně na mimina. No a teda taky objednávám ze zahraničí no.