Dítě a profil na facebooku

132
2.7.15 13:01

dite a facebook

Ahoj holky, strasne se omlouvam ale zajimal by me Vas nazor. Dnes sem si projizdela facebook a vyskocil na me (lide ktere mozna znate) syn meho pritele-6lety.. Ja nevim ale podle me deti na facebook nepatri.. Nepochopim jak to mohla zalozit… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2874
2.7.15 13:03

Jsem měla zato, že facebook je od 15 let. Dříve založit profil nesmí. Ale když zadáš falešné údaje o narození, tak tě to pustí. Hold nedá se vše kontrolovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
2.7.15 13:03
@Nikolkar píše:
Ahoj holky, strasne se omlouvam ale zajimal by me Vas nazor. Dnes sem si projizdela facebook a vyskocil na me (lide ktere mozna znate) syn meho pritele-6lety.. Ja nevim ale podle me deti na facebook nepatri.. Nepochopim jak to mohla zalozit… :roll:

Taky to nechapu. Ale neni to muj problem. Vec rodicu.
edit: syn ho ma ve ctyrech letech a to jen aby ho to pustilo hrat se mnou hru :D

Příspěvek upraven 02.07.15 v 13:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
2.7.15 13:04

Založit si to v šesti letech mohl úplně klidně sám :roll: kámoše dcera je na FB tak od pěti :lol: nevidím na tom nic špatného, má tam rodinu, komunikuje s ní. Samozřejmě na to rodiče dohlíží, aby si nepsala s někým cizím nebo tak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
2.7.15 13:06

Také to nechápu, celkově bych takto malé dítě vůbec nepustila na internet. Maminka je asi trochu nedomýšlivá. Takto malé dítě, pokud tam navíc u toho počítače sedí samotné, byť chce, nebo nechce narazí na nějakou erotickou fotku, odkaz a podobně… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
2.7.15 13:07

@Mamculina pane jo, chudák dítě, to by ho ta erotika mohal nějak poznamenat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
2.7.15 13:09
@Mamculina píše:
Také to nechápu, celkově bych takto malé dítě vůbec nepustila na internet. Maminka je asi trochu nedomýšlivá. Takto malé dítě, pokud tam navíc u toho počítače sedí samotné, byť chce, nebo nechce narazí na nějakou erotickou fotku, odkaz a podobně… :zed:

a co mu ta erotická fotka udělá? Stačí se podívat do různých encyklopedií pro děti a tam nahoty uvidí víc než dost. A v 6 letech si profil dítě založí klidně samo, stačí uvést nepravdivé datum narození. Stejně tak může vlízt na stránky pivovarů apod.

• Citovat
  • Upravit
74217
2.7.15 13:11

Profil bych tak malému dítěti nedovolila, jak bude v puberte už se tomu nevyhneme.
Místo fb má možnost vybehnout ven do ulice a své spolužáky kamarady jít navštívit osobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
2.7.15 13:12

Mě to přijde taky dívné..Mě to přijde uplně zbytečné, pokud dítě neumí aní číst ani psát..
Proto jsem si ani nedala do přátel od švagrové neteř.. Na co, aby nahlížela na naše komenty dospělých, kdy občas tam někdo okomentuje.. a nebo dá nějakou fotku..Je jí teda už..9 let, ale i tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
2.7.15 13:12

Já tam vidívám děti od známých tak od těch osmi let. Myslím, že dnešní mládež do patnácti spořádaně čekat fakt nebude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
2.7.15 13:14

@Klementyna to souhlasím, že do 15 asi ne, ale i tak si myslím, že je to spíš pro rodiče, aby tam dávali fotky a ukazovali…
Pokud dítě neumí čís ta pstá, tak jak může komunikovat s rodinou..
Ale každého věc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
2.7.15 13:18

Zase na druhou stranu zakázané ovoce víc chutná a láká. Tak možná to dělají dobře ti rodiče, dítěti dovolí pod dohledem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
2.7.15 13:22

@kvaček S tím souhlasím, já bych děti nejradši neviděla u počítače vůbec :cert: Jako až začnou chodit do školy a dělat na něm něco smysluplného, tak ano, ale aby tam vysedávaly při hraní her, to ani náhodou.
Náš nejstarší bude mít za měsíc šest a vůbec netuší, že jsou tam nějaké hry nebo tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
2.7.15 13:23

@lucenka No v encyklopedii určitě neuvidí 15ti letou holku v krajkových kalhotkách a podobně.. já neříkám, že se tomu jinde nevyhne, ale maminka by měla mít asi rozum, mně se na mé fb zdi ukazují fotky, které,,lajkují,, moji přátelé, takže když se Jiříkovi líbí prsatá osmnáctka, tak jí lajkne a já to vidím a to nemusím být ani členkou skupiny,, nejkrásnější holky na fb,, aby se mi tato fotka ukázala. Opravdu mi to přijde nevhodné, aby takto malé dítě mělo svůj profil, pokud si chce hrát nějaké hry, nechť si jde hrát ven, nebo ať si s mamkou zahraje člověče, nebo playstationa, nechápu to. Kde my jsme byli v 6ti letech? Lezli jsme po stromech a stavěli bunkry ve křoví, ale chápu, že je jiná doba, ale to neznamená přeci, že tím pádem, založim dceři fb profil a pochybuji, že jeho maminka o tom neví. Ale ať si dělá kdo chce co chce, já mám třeba kámošku, která se svou dcerou kouká na kriminálky, protože jí to prostě baví a její malá pasivně kouká s ní, nahlíží na mrtvá těla v pitevně, povražděné lidi, ležící na zemi a nebo přestřelku. To je podle mě taky masakr. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
2.7.15 13:23

@Kelsey ty já nevím.. to je jak s tabletem.. HOdně se říká, jak každý předškolák ho má. že je to dnešní doba, ble, ble. Ale je to tak, že ho má pár rodina už s e to bere automaticky..
Já jsem se ptala několika známých před koupí našemu a žádné dítě, že by vlastnilo, tak fakt nebylo..
To samé FB, pár rodin si dá děti a je to brané, že už je to v dnešní době normální.. Upřímně- znám jenom od švagrové..nikdy z mých přátel, děti tam nemá.. a nemám tam jenom 10 lidi :)

Příspěvek upraven 02.07.15 v 13:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect