Dítě a naschvály!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33005
17.9.21 13:52
@FlorenceF Jenkins píše:
Jojo, u nas Minecraft :roll: stejny scenar. Nevidi, neslysi, neji, nespi, nepije, nevymesuje. Az pod temnyma vyhruzkama zacne fungovat…(jakz takz)

U nás jedině výhružka odpojením wifi či zmáčknutím tlačítka na family linku (buh mu žehnej :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
17.9.21 14:07
@Svistice píše:
U nás jedině výhružka odpojením wifi či zmáčknutím tlačítka na family linku (buh mu žehnej :lol: )

Tyjo, s vypnutim pocitace vzdycky tak napul pocita, ale ze mu dam stranku koncertu a bude pojmenovavat noty, to je zatim tutovka 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
17.9.21 21:29
@FlorenceF Jenkins píše:
Tyjo, s vypnutim pocitace vzdycky tak napul pocita, ale ze mu dam stranku koncertu a bude pojmenovavat noty, to je zatim tutovka 8)

U nás je tutovka angličtina, případně hledání slovíček ve slovníku. Mám pořádnou bichli a s jeho orientaci v abecedě to má na dlouho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
17.9.21 22:42
@Mar__tanka1983 píše:
U nás je tutovka angličtina, případně hledání slovíček ve slovníku. Mám pořádnou bichli a s jeho orientaci v abecedě to má na dlouho :lol:
:mrgreen: :palec:

Další Komenská :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
18.9.21 07:53

@FlorenceF Jenkins jo, přijde mi to výrazně lepší trest, než na něj řvát, bit ho nebo mu zakazovat chodit ven…zároveň se dá dobře manipulovat s množstvím. Tři, pět, deset slovíček, a aspoň se ještě i něco naučí.
Osobně, když hejka, že se nudí, stačí navrhnout, že si dáme diktát, když teda neví a hned se nějaká zábava vymyslí :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
18.9.21 07:59
@Mar__tanka1983 píše:
@FlorenceF Jenkins jo, přijde mi to výrazně lepší trest, než na něj řvát, bit ho nebo mu zakazovat chodit ven…zároveň se dá dobře manipulovat s množstvím. Tři, pět, deset slovíček, a aspoň se ještě i něco naučí.
Osobně, když hejka, že se nudí, stačí navrhnout, že si dáme diktát, když teda neví a hned se nějaká zábava vymyslí :mrgreen: :mrgreen:
:lol: jj, u nas o nude nikdo nekvakne, pač muj sladky vyraz pri vysloveni ‚tak ja te zamestnam‘ zrejme lehce desi :lol:

Jo, hele, davat ucivo navic za trest, to by se na tebe metodici vzdelavani vrhli, ze musis pozitivne motivovat, ale netrestat nebo ucenim nevyhrozovat. Ale jinak to zabira a presne, efekt na znalosti je skvelej. A jeste je dite na sebe hrde, ze to skvele zvladlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí