Dítě a piercing

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1380
10.6.22 15:45

Ikdyž se mi to zrovna v nose nelíbí, tak bych s tím taky byla v pohodě. Sama jsem měla 13 naušnic a první do jazyka jsem si taky nechala píchat v 15 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567
10.6.22 15:48

Musela by to vyndat, veškeré tyto procedury bez schválení nemůže. Na piercing do ucha jsem s ní šla, když jí bylo 13.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19986
10.6.22 15:55

Od 15 ho mám taky, jen bych se zeptala zda to bylo v salonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78269
10.6.22 16:06

Tak nos by mi asi dost vadil, nos je citlivá oblast, já sama jsem měla nos zlomený a už to nikdy není jako dřív, nesnesu ani sluneční brýle - ale to je možná trochu moje fobie, nevadil by mi piercing v obočí, nebo 6 náušnic - ale s nosem a jazykem bych měla asi problém to zkousnout - no ale co už s tím, kdyby s tím přišla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
10.6.22 16:09

@TinaAn A nepřijde vám to zvláštní? Piercing do ucha nevadí, ale do nosu ano. Je zajímavé že lidé mají problém s piercingem, ale přitom většina žen nosí náušnice v uchu a s tím problém není :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567
10.6.22 16:12

@AdelaMaty01 Jsem to asi špatně vyjádřila.. vadilo by mi, kdyby to bylo BEZ předchozí domluvy, reaguji na to, co je v úvodním příspěvku- kdyby s piercingem v nose dcera přišla domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
10.6.22 16:26
@AdelaMaty01 píše:
@TinaAn A nepřijde vám to zvláštní? Piercing do ucha nevadí, ale do nosu ano. Je zajímavé že lidé mají problém s piercingem, ale přitom většina žen nosí náušnice v uchu a s tím problém není :)

Protože je to běžné. Díra v nose prostě budí víc pozornosti.

Já bych asi nadávala a chtěla vědět, kde mu to dělali. Ale asi bych řekla, že je to jeho problém a vizitka. Mně se to nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
10.6.22 16:51

Taky by mě zajímalo, kde jí to píchali, kvůli hygieně. Jinak kroužek by mi nevadil, až by dostala rozum, vyndala by to a dírky by časem částečně zarostly, takže by tato mladická “nerozvážnost” nezasahovala do jejího budoucího života (pokud by se nerozhodla si to nechat).
Nebyla bych však nadšená z nějakého nesmyslného tetování na běžně viditelném místě (např. na krku). odstranění tetování je už náročné, někdy i nemožné. Ale tak musela by se s tím holka naučit žít no, její rozhodnutí, její zodpovědnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15436
10.6.22 17:07
@AdelaMaty01 píše:
@TinaAn A nepřijde vám to zvláštní? Piercing do ucha nevadí, ale do nosu ano. Je zajímavé že lidé mají problém s piercingem, ale přitom většina žen nosí náušnice v uchu a s tím problém není :)

a ještě většinou to ucho jde schovat vlasama. Dcera si 2 x nechávala píchnout helix a ani jednou se jí to ani za rok nezahojilo. A během toho roku to opravdu nebylo hezké,,takže představa, že něco takového má na nosní přepážce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5064
10.6.22 22:22

S dcerou máme super vztah, takže ta by mi o svém úmyslu řekla. Já bych to zkousla, sama jsem nebyla jiná. Měla jsem jazyk a z puberty mi zůstala na rameni ještěrka. Punk's not dead 🤟 Dnes na to nahlížím jinak. Decentní ozdůbky jsou fajn, kroužek v nose se mi nelíbí, nějaký kamínek ok. Manžel by určitě nadával, nelíbí se mu to a je v tomhle ohledu konzerva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2519
10.6.22 23:05

Me by hlavne zajimalo, kde ji to pichly bez souhlasu rodicu… Protoze vsude, kde jsem byla, chteli souhlas rodice, pokud cloveku nebylo uz 18…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
10.6.22 23:20

Nejdřív bych se zeptala, odkud to má, pak bych chválila (ač teda zrovna v nose a v pupíku se mi to nelíbí). Ale vnitřně by mě mrzelo, že mi to zatajilo.
Sama mám od 16 pichnuty jazyk, jeden čas jsem měla i bradu, plus zatím 3 kerky a další minimálně 2 v plánu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
11.6.22 00:01

Mě by se to nelíbilo, ale nechala bych jí to stejně jako to udělali mojí rodiče, když jsem si v 15nácti nechala propíchnout bradu. Pamatuju si, že máma protočila oči a řekla, že se ze mě jednou zblázní :lol: Před tátou jsem to měsíc schovávala, pak si toho všiml a řekl, že mi to vytrhne kleštěma, ale pak se smál a nějak to vzal, ale rád teda nebyl. Další překvápko bylo tetování :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
11.6.22 07:48

Neresila bych to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
11.6.22 08:08

Tak moje dcera by mi to rekla, ze ten piercing chce a ze si ho pujde udelat.
Nastesti dceru tahle supr era minula :), ale zakazat bych ji to preci nemohla

Příspěvek upraven 11.06.22 v 08:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí