Rodiče a festival

Anonymní
9.6.22 20:36

rodiče a festival

Dobrý den,
za necelý týden oslavím 15té narozeniny. Jsem naprosto bezproblémové dítě, mám výborné výsledky ve škole a jsem spolehlivá. Za pár týdnů se chová v nejbližším městě festival, který ale trvá opravdu dlouho do noci (24.00+) a mí rodiče jsou pořád na vážkách, zda mě tam vůbec pustit. Nemám sebemenší problém s tím posílat jim fotky jako důkazy, že jsem ok a psát jim. Klidně bych jim sdílela polohu na telefonu. Jak je 100% přesvědčit, že se mi nic nestane a že budu ok? (jdu tam s kamarádkou)
děkuji! :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36327
9.6.22 20:38

Pustila bych tě max do 22h.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
9.6.22 20:39

Já bych tě pustila do půlnoci. Ale já nejsem tvůj rodič ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
9.6.22 20:41

Podle mě jsou rodiče tupí. Akorát si zadělávají na to, že příště řekneš, že budeš spát u kamarádky… Za mě blbost. Raději budu vědět kde dítě je a co s kým dělá, myslet si, že určitým věcem zabráním zákazy je prostě psycho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
9.6.22 20:43
@Anonymní píše:
Dobrý den,
za necelý týden oslavím 15té narozeniny. Jsem naprosto bezproblémové dítě, mám výborné výsledky ve škole a jsem spolehlivá. Za pár týdnů se chová v nejbližším městě festival, který ale trvá opravdu dlouho do noci (24.00+) a mí rodiče jsou pořád na vážkách, zda mě tam vůbec pustit. Nemám sebemenší problém s tím posílat jim fotky jako důkazy, že jsem ok a psát jim. Klidně bych jim sdílela polohu na telefonu. Jak je 100% přesvědčit, že se mi nic nestane a že budu ok? (jdu tam s kamarádkou)
děkuji! :D

No ono 100% říct, že se ti nic nestane nejde, stačí abys narazila na nějakého pitomce a nějaké sdílení polohy je ti v tu chvíli k ničemu :nevim: Já bych děti asi pustila, kdyby jich šla aspoň parta a znala jsem ty kamarády.

Příspěvek upraven 09.06.22 v 20:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24836

Pustila bych do půlnoci, pokud by byl zajištěn zodpovědný odvoz zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Sisika9 děkuji, ale prosím, nemyslím si, že mí rodiče jsou cituji „tupí“. Mají o mně prostě strach a já je na jednu stranu chápu.

• Citovat
  • Upravit
53518
@Anonymní píše:
Dobrý den,
děkuji! :D

To sdílení je asi dobrý nápad. Bude tam někdo, kdo na tebe „dohlédne“? Nějaký starší kluk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.22 20:45

@Kriss Tina šla bych s kamarádkou, se kterou se znám již třetím rokem a její starší sestrou :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.6.22 20:45

@Russet děkuji :) bude tam kamarádčina starší sestra

• Citovat
  • Upravit
37145
9.6.22 20:47
@Anonymní píše:
@Kriss Tina šla bych s kamarádkou, se kterou se znám již třetím rokem a její starší sestrou :)

No to by mohlo projít, taky záleží jak se pak chcete dostávat domu, chce to mít zařízený odvoz, protože takhle v noci po festaku nechytnes ani taxík :nevim: ale stejně bych sotva 15 leté dítě nenechala někde do rána, tak tu půlnoc max.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.22 20:48

@Kriss Tina mně osobně by to stačilo :) buď bych přespala u kamarádky nebo její rodiče jsou ochotni hodit mě domů

• Citovat
  • Upravit
53518
9.6.22 20:48
@Anonymní píše:
@Russet děkuji :) bude tam kamarádčina starší sestra

A odveze tě domů? Já bych asi jako tvůj otec pro tebe dojela. Abys nesedla do auta nějakému ožralovi :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
9.6.22 20:49
@Anonymní píše:
@Sisika9 děkuji, ale prosím, nemyslím si, že mí rodiče jsou cituji „tupí“. Mají o mně prostě strach a já je na jednu stranu chápu.

14 letá chápe paranoidní rodiče? Nevěřím. Pokud je chápeš a chceš radu, tak nechoď. Jednoduchý :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.22 20:50

@Russet mamka by asi neměla problém dojet. nebo kamarádčini rodiče

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat