Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Russet píše:
Protože je to běžné. Díra v nose prostě budí víc pozornosti.Já bych asi nadávala a chtěla vědět, kde mu to dělali. Ale asi bych řekla, že je to jeho problém a vizitka. Mně se to nelíbí.
No zase ja bych rekla, ze v tech 15 uz je bezny ten piercing v nose. To uz nikdo nemuze nosit za ucelem, aby se odlisil a přivolal pozornost ![]()
@_.Emilyyy píše:
No zase ja bych rekla, ze v tech 15 uz je bezny ten piercing v nose. To uz nikdo nemuze nosit za ucelem, aby se odlisil a přivolal pozornost
V mé sociální bublině to obvyklé není. U nás to řeší o něco později kérkou. I holky. Čekám, kdy to bude chtít neteř.
Bylo by mi to úplně jedno, ten kroužek se dá vyndat takže to na jejím vzhledu do budoucna ani žádný dopad mít nebude.
@AdelaMaty01 píše:
Jaká by byla vaše reakce, kdyby vám vaše dítě domů přišlo s kroužkem v nose? Řekněme, že by dítěti bylo kolem 15 let.
já v 15 přišla s bradou, jazykem a pupíkem, takže bych s tím byla v pohodě ![]()
Byla bych v pohodě, sama jsem nebyla jiná. Zrovna v nose nemam ani viditelnou jizvu a celkove mi ten piercing přijde pekny.