Dítě - ano nebo ne?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6914
4.9.23 20:42
@Anonymní píše:
@stinga ono ho stačí ignorovat a za půl hodiny je v cajku. Mám zdravotní problémy. Jako chápu, každý vztah můžeš skončit. Ale nechci přijít o pocit být mámou. A chtěla bych to risknout i když vím, že třeba vztah nebude mít budoucnost. Je mi 26, takže se toho moc nebojím, že bych zůstala sama. Jen mi jde o to miminko :(

26??? Neblázni!!!

• načítám...
3792
@Anonymní píše:
@Dahlia0409 o to nejde. On ho chce taky, to jsem zapomněla napsat, jen mám strach, aby když nám nevyjde vztah, že by to odneslo miminko. Jinak on je hodnej, stará se, občas za mě vaří i uklidí. Nic, kromě občas extrémního cholerismu, je to jinak v pohodě.

Jak může vařit a uklízet za tebe? On tam nebydlí? Jinak ano, dítě bych si s ním udělala, ale při první scéně by letěl a byla bych svobodná matka.

• načítám...
16278
@Lojzísek píše:
Tak jistě, já jen píšu ze své zkušenosti. Znám asi 3 lidi (dnes už dospělé), které mají otce cholerika a vyprávěli mi identické zážitky. Ani jeden z nich nemá s otcem normální vztah a dětství bylo hodně divoké. Já mám v sobě tak nějak nastaveno, že dítě potřebuje hlavně klid, jistotu, bezpečí. Proto bych si prvoplánově nedělala dítě s mag_rem, časovanou bombou, u které nevíš, kdy vybouchne, Sama autorka pochybuje, jinak by sem nepsala. V podstatě chce dítě, ale nechce ho s ním. Kdyby to nebyla poslední možnost, vůbec o tom (o něm) neuvažuje.

Ano, to chápu, jen mi zajímá, v čem je jiné, když je cholerik matka. Tam to nemá na dítě vliv?

• načítám...
Anonymní
4.9.23 20:43

@pikola dost mluvit? Dítě chceme. Hlavně nemám moc na výběr. A hledat si nového partnera je už zbytečná ztráta času. Mohlo by být pozdě.

• Upravit
16278
4.9.23 20:44
@Anonymní píše:
@pikola dost mluvit? Dítě chceme. Hlavně nemám moc na výběr. A hledat si nového partnera je už zbytečná ztráta času. Mohlo by být pozdě.

Když dítě chcete, pak nevím, proč tato diskuze? Když něco chci, tak buď to chci a jdu si za tím, nebo se teda nechám ukecat lidma kolem a neudělám to? :think:

• načítám...
Anonymní
4.9.23 20:44

@Sisika9 ptala jsem se na názor. Nebudu to rozebírat kdo co dělá a ne. Nechápu, jak si můžete domýšlet věci, které tak nejsou. Otázka byla jasná.. dítě ano nebo ne? Nic víc jsem nežádala

• Upravit
6914
4.9.23 20:45
@Dahlia0409 píše:
Ano, to chápu, jen mi zajímá, v čem je jiné, když je cholerik matka. Tam to nemá na dítě vliv?

Tak jistě to bude stejně patologické. Nechápu smysl Tvých dotazů, když tu řešíme cholerika - otce.

• načítám...
4385
4.9.23 20:45
@Anonymní píše:
@pikola dost mluvit? Dítě chceme. Hlavně nemám moc na výběr. A hledat si nového partnera je už zbytečná ztráta času. Mohlo by být pozdě.

Tak pokud s ním chceš dítě za každou cenu, tak si ho udělej.. ale pak nechápu proč zakládáš diskuzi.

• načítám...
16278
4.9.23 20:46
@Lojzísek píše:
Tak jistě to bude stejně patologické. Nechápu smysl Tvých dotazů, když tu řešíme cholerika - otce.

Jen mě zajímala druhá strana, jestli je to to samé, nebo se matka cholerik něco jiného :nevim: My jsme cholerici třeba oba, když na to přijde a stejně to klape :mrgreen:

• načítám...
6914
4.9.23 20:58
@Dahlia0409 píše:
Jen mě zajímala druhá strana, jestli je to to samé, nebo se matka cholerik něco jiného :nevim: My jsme cholerici třeba oba, když na to přijde a stejně to klape :mrgreen:

Ale tady řešíme vliv na dítě..

• načítám...
1995
4.9.23 20:58

Ne, ne.

• načítám...
5703
4.9.23 20:59

Nešla bych do toho. Mám pocit, že každej druhej doktor (nebo samy ženy) tu tvrdí, že mají poslední šanci na dítě, a přitom se pak ukáže, že to tak vůbec nebylo.

• načítám...
30408
4.9.23 21:02
@Anonymní píše:
@Dahlia0409 o to nejde. On ho chce taky, to jsem zapomněla napsat, jen mám strach, aby když nám nevyjde vztah, že by to odneslo miminko. Jinak on je hodnej, stará se, občas za mě vaří i uklidí. Nic, kromě občas extrémního cholerismu, je to jinak v pohodě.

No tak pokud to znamená, že se občas chová jako extrémní hovado, tak s ním teda fakt dítě neměj. Protože nic jinýho si pod pojmem „extrémní cholerismus“ představit nelze.

• načítám...
148678
4.9.23 21:02
@Anonymní píše:

Za mě uvaří, uklidí. Jak za tebe? To jednou za tebe někdy i přebalí?

• načítám...
76616
4.9.23 21:08
@Anonymní píše:
@stinga ono ho stačí ignorovat a za půl hodiny je v cajku. Mám zdravotní problémy. Jako chápu, každý vztah můžeš skončit. Ale nechci přijít o pocit být mámou. A chtěla bych to risknout i když vím, že třeba vztah nebude mít budoucnost. Je mi 26, takže se toho moc nebojím, že bych zůstala sama. Jen mi jde o to miminko :(

ještě jak píše @pikola zkus názor jiného lékaře, to je mantra lékařů gynekologů říkat každé druhé holce, že neotěhotní, že je poslední šance, že je neplodná - není to vždy pravda, já už to tady psala mockrát, oni za tyto řečí snad mají nějaký příplatek :mrgreen:
ale jestli je to opravdu nezvratné, tak do toho jdi, život bez dítěte tak jaksi postrádá smysl

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+