Dítě - ano nebo ne?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Anonymní
4.9.23 21:58

Pro vás všechny. Dite chceme oba. On je cholerik. Jsem zabezpečená. Takže je jedno, že bychom se rozešli. Mám zdravotní komplikace a ty nehodlám řešit. Takže ano, pokud si neudělám dítě, mít ho už nebudu moct. Takže se nebojim, že by byl problém po rozchodu. On je na děti úžasný. Jen má nalady. Ale kdo ne? Podle mě tady všechny máte dítě. Ale sakra vzijte se do mě situace, jak mi asi je? Ono mít takovéto řeší po internetu umí každý, ale kdyby se to stalo vám, hned byste změnily názor. :roll: díky opravdu za to, že sem nemůže člověk napsat nic, abyste to hned nevyvracely a neurazely, nevíte bohužel nic a jelikož nemá stejně smysl to psát, ráda tuto konverzaci ukocim.

@admin prosím o uzavření diskuze, moc děkuju :nevim:

• Upravit
Anonymní
4.9.23 21:59
@Anonymní píše:
Díky, že mě někdo chápe. :kytka: proto z toho mám strach

Hele zcela upřímně občas zalituju, ze sem nevybrala klidnejsiho „tatinka“. Ac u nej se to projevilo az po 7 leztech a po diteti. Predtim kdyz sem projela aut vymol sme se tomu zasmali, ted se vzteka jestli sem ho snad nevidela :roll: mrzi me, ze deti musej zazivat ty jeho sceny (včetně mrskani s vecma o podlahu). Uprimne ten rev nenesou uplne dobre. Obcas je i ta scena rozplace. Jsou zatim malinky, tak sou ladeny na okolni energii a emoce ostatnich. Snazim se jim neustale rikat, ze tatinek je takovej, at si z toho nic nedelaj. Ze tatinek ma vztek a jinak to proste vyjadrit neumí a tak krici. Kdyz ho to chytne, jdu s nima dal. Za chvilku on o nicem nevi a jakoby se nic nestalo. Jako samozrejme bych taky radsi klidne a idylicke partnerstvi, kdy by deti " budil nas smich z kuchyne". Ale zivot neni dokonaly. Zas na druhou stranu mi prijde, ze vsude je něco a tech normalnich chlapu je tak ta nehet co se vejde :mrgreen: kamaradky co se pohorsuji nad mym cholerikem nejsou treba schopne si vubec nikoho najit ze neni z ceho vybirat. Dalsi takova ma doma zas pedanta co ji kazdy drobek vycte. :nevim: o tom kolik deti vychovava alkoholik, otec co se o deti nestara, workoholik apod ani nemluve. Holt k 18. narozeninam dostanou poukaz na 10 sezeni u psychologa :lol:

• Upravit
76817
4.9.23 22:02
@Anonymní píše:
Pro vás všechny. Dite chceme oba. On je cholerik. Jsem zabezpečená. Takže je jedno, že bychom se rozešli. Mám zdravotní komplikace a ty nehodlám řešit. Takže ano, pokud si neudělám dítě, mít ho už nebudu moct. Takže se nebojim, že by byl problém po rozchodu. On je na děti úžasný. Jen má nalady. Ale kdo ne? Podle mě tady všechny máte dítě. Ale sakra vzijte se do mě situace, jak mi asi je? Ono mít takovéto řeší po internetu umí každý, ale kdyby se to stalo vám, hned byste změnily názor. :roll: díky opravdu za to, že sem nemůže člověk napsat nic, abyste to hned nevyvracely a neurazely, nevíte bohužel nic a jelikož nemá stejně smysl to psát, ráda tuto konverzaci ukocim.@admin prosím o uzavření diskuze, moc děkuju :nevim:

hele, já jsem ti několikrát napsala, ať do toho jdeš, i když jsem zpochybnila částečně výrok lékaře

• načítám...
30408
4.9.23 22:04
@Anonymní píše:
Pro vás všechny. Dite chceme oba. On je cholerik. Jsem zabezpečená. Takže je jedno, že bychom se rozešli. Mám zdravotní komplikace a ty nehodlám řešit. Takže ano, pokud si neudělám dítě, mít ho už nebudu moct. Takže se nebojim, že by byl problém po rozchodu. On je na děti úžasný. Jen má nalady. Ale kdo ne? Podle mě tady všechny máte dítě. Ale sakra vzijte se do mě situace, jak mi asi je? Ono mít takovéto řeší po internetu umí každý, ale kdyby se to stalo vám, hned byste změnily názor. :roll: díky opravdu za to, že sem nemůže člověk napsat nic, abyste to hned nevyvracely a neurazely, nevíte bohužel nic a jelikož nemá stejně smysl to psát, ráda tuto konverzaci ukocim.@admin prosím o uzavření diskuze, moc děkuju :nevim:

Tak ty založíš diskuzi a chceš názory. Pak žaluješ adminům a chceš ji uzavřít, když ti všichni netleskají. Proč ji teda zakládáš, když máš jasno? Ty jsi zodpovědná, tak si pořiď dítě a neptej se.

• načítám...
22557
4.9.23 22:04
@stinga píše:
však to tady pořád píšu, že za to mají příplatky ;) potřebují výkony, potřebují těhotné

Dostavaji bonusy za nove danove poplatniky :lol:. Jako za me by duvod k tomu mit dite melo byt, ze ho oba chteji a spolu. Ne, ze je do toho clovek tlacen vnejsimi okolnostmi.

• načítám...
76817
4.9.23 22:06
@Oriseka píše:
Dostavaji bonusy za nove danove poplatniky :lol:. Jako za me by duvod k tomu mit dite melo byt, ze ho oba chteji a spolu. Ne, ze je do toho clovek tlacen vnejsimi okolnostmi.

jo, ale pokud zakladatelka opravdu dítě může mít hned nebo nikdy, tak jsem za hned - její přítel cholerik dítě také chce

• načítám...
6956
4.9.23 22:06
@Anonymní píše:
:lol: :lol:
  • načítám...
6914
4.9.23 22:08
@Anonymní píše:

Nezlob se, ale nevidím tu žádné sprosté nebo urážlivé reakce.
Ty jsi v podstatě rozhodnutá do toho jít. Každého, kdo napíše, že by to udělal, se chytáš jako stébla..
Píšeš „extrémní cholerik“. Představuji si pod tím výbuchy, řev… Jak jsem psala, mám ve své blízkosti 3 lidi, kteří s takovými otci vyrostli a dětství popisují jako peklo, chození po minovém poli.
Takže minimálně bych si s partnerem promluvila, řekla mu, proč váháš, a požadovala vstup do terapie.

• načítám...
22557
4.9.23 22:12
@stinga píše:
jo, ale pokud zakladatelka opravdu dítě může mít hned nebo nikdy, tak jsem za hned - její přítel cholerik dítě také chce

Hlavne, at to neni takovy, co boucha do stolu a hazi vecmi. Za me dite z donuceni nee. Zajisteni neni vse.

• načítám...
6914
4.9.23 22:12
@Anonymní píše:
Hele zcela upřímně občas zalituju, ze sem nevybrala klidnejsiho „tatinka“. Ac u nej se to projevilo az po 7 leztech a po diteti. Predtim kdyz sem projela aut vymol sme se tomu zasmali, ted se vzteka jestli sem ho snad nevidela :roll: mrzi me, ze deti musej zazivat ty jeho sceny (včetně mrskani s vecma o podlahu). Uprimne ten rev nenesou uplne dobre. Obcas je i ta scena rozplace. Jsou zatim malinky, tak sou ladeny na okolni energii a emoce ostatnich. Snazim se jim neustale rikat, ze tatinek je takovej, at si z toho nic nedelaj. Ze tatinek ma vztek a jinak to proste vyjadrit neumí a tak krici. Kdyz ho to chytne, jdu s nima dal. Za chvilku on o nicem nevi a jakoby se nic nestalo. Jako samozrejme bych taky radsi klidne a idylicke partnerstvi, kdy by deti " budil nas smich z kuchyne". Ale zivot neni dokonaly. Zas na druhou stranu mi prijde, ze vsude je něco a tech normalnich chlapu je tak ta nehet co se vejde :mrgreen: kamaradky co se pohorsuji nad mym cholerikem nejsou treba schopne si vubec nikoho najit ze neni z ceho vybirat. Dalsi takova ma doma zas pedanta co ji kazdy drobek vycte. :nevim: o tom kolik deti vychovava alkoholik, otec co se o deti nestara, workoholik apod ani nemluve. Holt k 18. narozeninam dostanou poukaz na 10 sezeni u psychologa :lol:

Tak jsi taky dobrá. Hlavně, že se tomu zasměješ. K psychologovi by měl nastoupit ten Tvůj mago*, a to okamžitě. Chudáci děti :-( Už teď trpí, aniž to úplně chápou.

• načítám...
22557
4.9.23 22:14
@Anonymní píše:

Co to je za uvahy? Jsem zabezpecena, takze je jedno, ze bychom se rozesli. A kdo te urazi?

• načítám...
6914
4.9.23 22:18
@Oriseka píše:
Co to je za uvahy? Jsem zabezpecena, takze je jedno, ze bychom se rozesli. A kdo te urazi?

Taky mě vždycky tahle formule o zabezpečení vytočí.
Lidi asi vážně nechápou, že to nejlepší, co mohou dítěti dát je rodina, kde je máma a táta, klidné, stabilní prostředí, domov. A že vybrat tátu pro své dítě je to nejdůležitější rozhodnutí v životě.

• načítám...
45712
4.9.23 22:23

Boze, vy jste zakladatelko cholerici dva :mrgreen:
Nikdo te tady neurazi, jen pise nazory. Bohuzel se ti nektere nehodi do kramu.
Tak se neptej a delej jak uznas za vhodne, tady je to kazdymu jedno, co udelas :D

• načítám...
Anonymní
4.9.23 22:26

Založila jsi diskuzi čistě abys slyšela, že do toho máš jít a jiné názory slyšet nechceš. No tak já bych do toho nešla. Mně doktoři říkali, že musím stihnout dítě do 25 let. No nestihla a nestalo se nic. Z IVF by bylo v jakémkoli věku, protože mým problémem není neplodnost. Pod přísným dohledem bych byla v jakémkoli věku a přirozeně rodit bych nesměla v jakémkoli věku. Víc dětí mít nebudu a i kdybych dítě měla ve dvaceti, tak by ta situace byla úplně stejná.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+