Dítě - ano nebo ne?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6916
4.9.23 22:31
@smile_xxx píše:
Ty vado, chudáci děti. A to ještě toho exota před nimi omlouváš? Prý život není dokonalý. A ještě se tomu přihlouple směješ. Tak hlavně, že nechlastá a netluče vás, viď.
A ta poslední věta tomu dala korunu. Mít matku, která mě dobrovolně jako dítě vystaví takovému toxickému prostředí, tak ti už v pubertě poděkuji. Ale ty se tomu vlastně zasměješ. nedivím se, že jsi anonym.

Jsem ráda, že to vidí někdo podobně. Tenhle příspěvek mě vytočil doběla. Zcela vědomě nechat poškozovat svoje děti, vést alibistické hovadiny typu „každý má něco“, a ještě se tomu všemu smát. :zed:

• načítám...
Anonymní
4.9.23 22:31
@smile_xxx píše:
Ty vado, chudáci děti. A to ještě toho exota před nimi omlouváš? Prý život není dokonalý. A ještě se tomu přihlouple směješ. Tak hlavně, že nechlastá a netluče vás, viď.
A ta poslední věta tomu dala korunu. Mít matku, která mě dobrovolně jako dítě vystaví takovému toxickému prostředí, tak ti už v pubertě poděkuji. Ale ty se tomu vlastně zasměješ. nedivím se, že jsi anonym.

Dekujeme za osobnostni psychologicky rozbor a posilame klicenku :mrgreen: jdu brecet do kouta, at ma tva dusicka klid 8)

• Upravit
22582
4.9.23 22:34
@Lojzísek píše:
Taky mě vždycky tahle formule o zabezpečení vytočí.
Lidi asi vážně nechápou, že to nejlepší, co mohou dítěti dát je rodina, kde je máma a táta, klidné, stabilní prostředí, domov. A že vybrat tátu pro své dítě je to nejdůležitější rozhodnutí v životě.

Presne tak.

• načítám...
6916
4.9.23 22:34
@Anonymní píše:
Dekujeme za osobnostni psychologicky rozbor a posilame klicenku :mrgreen: jdu brecet do kouta, at ma tva dusicka klid 8)

Kdyby sis svůj příspěvek po sobě přečetla a byla trochu střízlivě uvažující, dáš si z každé strany jednu a začneš s tím, v čem žijí vaše děti, něco dělat. Do kouta jít brečet nemusíš. Stačí, že už brečívají Tvoje děti, a ty jsi ještě povýšená, arogantní, s úsměvem na rtech :poblion:

• načítám...
4385
4.9.23 22:40
@Anonymní píše:
Pro vás všechny. Dite chceme oba. On je cholerik. Jsem zabezpečená. Takže je jedno, že bychom se rozešli. Mám zdravotní komplikace a ty nehodlám řešit. Takže ano, pokud si neudělám dítě, mít ho už nebudu moct. Takže se nebojim, že by byl problém po rozchodu. On je na děti úžasný. Jen má nalady. Ale kdo ne? Podle mě tady všechny máte dítě. Ale sakra vzijte se do mě situace, jak mi asi je? Ono mít takovéto řeší po internetu umí každý, ale kdyby se to stalo vám, hned byste změnily názor. :roll: díky opravdu za to, že sem nemůže člověk napsat nic, abyste to hned nevyvracely a neurazely, nevíte bohužel nic a jelikož nemá stejně smysl to psát, ráda tuto konverzaci ukocim.@admin prosím o uzavření diskuze, moc děkuju :nevim:

On už svoje dítě má? To že je úžasný na cizí děti, tak neznamená, že nechytne nerva, když mu bude doma stále brečet mimino a nebudete vědět co s ním.

• načítám...
1319
4.9.23 22:45

Ja Jsem cholerik opravdu velky :( Mrzí mne to, ale tohle se dá Mirne pouze korigovat, ale nelze zmeniť. Deti asi z toho nadšene nejsou. Chlap take ne-asi jednou zdrhne, ale on má svoje skvele Jine vlastnosti.
Na druhou stranu kdyz koukam na matky ostatní-ano každá má neco..
Ale nevim jak to vždy vsichni mysli že chudák dite v cem vyrusta.Co je lepší vubec neexistovat? Nemyslim.
Za mne dite ano!

• načítám...
6916
4.9.23 22:52
@flybe píše:
Ja Jsem cholerik opravdu velky :( Mrzí mne to, ale tohle se dá Mirne pouze korigovat, ale nelze zmeniť. Deti asi z toho nadšene nejsou. Chlap take ne-asi jednou zdrhne, ale on má svoje skvele Jine vlastnosti.
Na druhou stranu kdyz koukam na matky ostatní-ano každá má neco..
Ale nevim jak to vždy vsichni mysli že chudák dite v cem vyrusta.Co je lepší vubec neexistovat? Nemyslim.
Za mne dite ano!

Ano, ale také je dobré si přiznat, že mám problém a něco s tím dělat. Zvlášť, když to ovlivňuje někoho bezbranného, koho jsme přivedli na svět. Jako rodiče jsme zodpovědní za zdraví svých dětí. Fyzické i psychické. A pokud to psychické svým chováním ohrožuji… tak nevedu kecy typu „každá má něco, jednou mi chlap uteče“. Ale bojuju za svoje děti a rodinu.

• načítám...
6956
4.9.23 22:53
@Lojzísek píše:
Nezlob se, ale nevidím tu žádné sprosté nebo urážlivé reakce.
Ty jsi v podstatě rozhodnutá do toho jít. Každého, kdo napíše, že by to udělal, se chytáš jako stébla..
Píšeš „extrémní cholerik“. Představuji si pod tím výbuchy, řev… Jak jsem psala, mám ve své blízkosti 3 lidi, kteří s takovými otci vyrostli a dětství popisují jako peklo, chození po minovém poli.
Takže minimálně bych si s partnerem promluvila, řekla mu, proč váháš, a požadovala vstup do terapie.

To jistě, ale ty nevíš, čím si zakladatelka prošla! Nic nevíš! On má jen nálady, kdo je nemá? :lol:

• načítám...
1211
5.9.23 02:23

Zakladatelko, cholerici jsou věkem horší. Nejen věkem, ale i časem, který tráví s rodinou. Prostě teď má afekty někdy, čím déle s tebou bude, tím méně se bude hlídat a budou častěji. Zhoršuje se to i únavou nebo psychickou nepohodou (nemoc dětí, tvoje ….). Budeš to ty, kdo bude vykrývat jeho nenálady, snažit se chránit svoje dítě před dusnou atmosférou doma. Dítě bude od malička vystaveno tomu, že MUSÍ chápat a přijímat bezpráví od dospělého člověka. Toto pro své dítě snad nikdo nechce. Představa, že ho jako matka ochráníš, je lichá. Ani když zůstaneš s mužem a už vůbec ne, když se rozejdete. To pak to dítě budeš každý týden předávat do rukou a nechávat samotné v péči člověka před kterým jsi utekla. A ten člověk bude za to, žes nevydržela, dost naštvaný. Takže tvoje kvality před dítětem moc opěvovat nebude. Já tvoje rozhodování a touhu po dítěti chápu….ale….rozumíš mi trochu? Nebude to cesta do pekla? Kdy budeš v noci ležet, nespat a ze všech stran přemýšlet, jak to udělat, aby se vaše dítě cítilo doma v bezpečí? Děti opravdových poctivých choleriků na dětství vzpomínají s hrůzou. Zkus založit téma, ať se podělí o zkušenost ti, co takového rodiče měli….

• načítám...
30408
5.9.23 07:08
@OpportunityNox píše:
To jistě, ale ty nevíš, čím si zakladatelka prošla! Nic nevíš! On má jen nálady, kdo je nemá? :lol:

Extrémní cholerismus jsou jenom nálady? To určitě. V takové své náladě ji třeba může přerazit sanici - ale kdo to nemá, viď? To je přece úplně normální a děti to milují.

• načítám...
76904
5.9.23 07:14
@korn123 píše:
On už svoje dítě má? To že je úžasný na cizí děti, tak neznamená, že nechytne nerva, když mu bude doma stále brečet mimino a nebudete vědět co s ním.

a když tady dá diskusi někdo „mám psychiatrické problémy, mohu mít dítě?“ - tak všichni píšou, ano, ano, všichni mají nárok na dítě

• načítám...
30408
5.9.23 07:15
@stinga píše:
a když tady dá diskusi někdo „mám psychiatrické problémy, mohu mít dítě?“ - tak všichni píšou, ano, ano, všichni mají nárok na dítě

Všichni fakt ne.

• načítám...
6956
5.9.23 07:17
@hanka.br. píše:
Extrémní cholerismus jsou jenom nálady? To určitě. V takové své náladě ji třeba může přerazit sanici - ale kdo to nemá, viď? To je přece úplně normální a děti to milují.

Přesně :lol: a teď si na ti založím ještě jednu diskuzi, kde mi konečně lidi potvrdí to, co chci slyšet! A když to neudělaj, tak pěkně zamykáme a mažeme :mavam:

• načítám...
Anonymní
5.9.23 07:42

Můj muž je taky cholerik. Miluje nás a v podstatě je rodinný typ, ale když to na něj přijde, tak se nezná. Lítají sice jen silná slova a řve až se třesou okna, ale rychle ho to většinou přejde.
Jak psal někdo výše, nevyspání, snížení zájmu partnerky to samozřejmě nezlepší.
Zkus s ním probrat svoje obavy z jeho chování. Taky zkus trochu zapracovat na sobě. Když jsem si přestala nechat všechno líbit a byla sebevědomější, taky se změnil k lepšímu :)
Navíc pokud by rodiče hlídali, měli byste i čas na sebe a vztah by tím tak netrpěl.

Musíš to zvážit sama. Záleží, jak ty jeho výbuchy snášíš, jaké jsou…nakonec ideální partner ani otec neexistuje a rozejít se můžete vždycky.
Jestli chcete dítě oba a není to nesnesitelné hovado, tak bych do toho šla.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+