Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Oriseka píše:
Dostavaji bonusy za nove danove poplatniky. Jako za me by duvod k tomu mit dite melo byt, ze ho oba chteji a spolu. Ne, ze je do toho clovek tlacen vnejsimi okolnostmi.
To máš jistě pravdu, ale být před rozhodnutím mít dítě teď nebo nikdy, tak ho mám. ![]()
@Lojzísek píše:
Ano, ale také je dobré si přiznat, že mám problém a něco s tím dělat. Zvlášť, když to ovlivňuje někoho bezbranného, koho jsme přivedli na svět. Jako rodiče jsme zodpovědní za zdraví svých dětí. Fyzické i psychické. A pokud to psychické svým chováním ohrožuji… tak nevedu kecy typu „každá má něco, jednou mi chlap uteče“. Ale bojuju za svoje děti a rodinu.
Jen tak pro zamyšlení, jsi opravdu tak dokonalá a bezchybná, jak píšeš? Nebo se snažíš? ![]()
Jestli to je posledni sance mit dite, tak bych si ho udelala i za cenu, ze na nej zustanu sama. Neumim si predstavit byt bezdetna.ale samozrejme jsou bezdetne zeny a jsou tak spokojene ![]()
@Dahlia0409 přesně tak, to pak i židle létají vzduchem. Ale leckdy se musí člověk smát alespoň v duchu, ale ONI to nějak, nevím jak, poznají ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat