Dítě k adopci z porodnice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
20.8.20 21:37
@Anonymní píše:
Když to tak čtu zeptám se na váš názor..byli byste s mužem který si bere mimi k počítači a hraje furt střílečky, teda když si mimi hraje? :nevim: :pocitac:

My střílečky v PC nemáme. Takže fakt nebrala nebere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
20.8.20 22:28

@Russet takže upřímně. Dcera je ze 4 letyho vztahu, já vkrocila do porodnice on do postele s kolegyní. Takže tak. Myslím si že to moje chyba. Jednak někdo píše že si mám zařídit antikoncepci. Brala sem. Dávala si i pozor ale jednou prostě nehoda a dcera. Druhého znám roky. Myslela sem ze nás má rád. Prášky sem opět brala. Myslela sem si že MS normálně mám, každopádně to byli jen nějaké výtoky a nakonec sem šla na gynekologii a byla sem 12+6 takže na potrat opravdu pozdě. On dělal že je rád. Vždy sem z rodicaku posílala alimenty na jeho syna, zaplatila mu open Card, on kouřil a kouřil dost. Já brala 8on až 20.
Platil mi nájem. Což dělá pouze 5000, a přispíval. 18 se spakoval a odešel.
Takže ano jak někdo píše má chyba je pouze to že sem mu věřila a vpustila si ho života.
Každopádně pokud je má chyba že mě vystehuji ano, nechala sem se využít. Hold tohle bych nečekala. Ale na vaše blbe kecy všech zvědavá opravdu nejsem.
Snažím se zjistit všechny možnosti co můžu udělat aby bylo dítě šťastné, ale upřímně pokud to nezvládnu zajistit sama což nezvládnu. Raději ho dám do nějaké milujici rodiny která třeba to dítě mit nemůže a bude ráda.
Takže děkuji za něčí rady a za kecy ostatních mějte se krásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
20.8.20 22:38

Dále chci říci že nějaký troll to opravdu není. Je mi 20 let. Za celý svůj život sem měla pouze dva muže se kterými sem spala. Že u obouch těhotná hned je za mě taky smutny ale prosím. Špatné věci a špatná rozhodnutí se snad mohou stát nám všem a že bych byla raději aby se obě moje děti měli dobře. Momentálně mám 9500 rp, 1000 na dceru, 2000 příspěvky od státu. Věřte mi nebo ne ale s 12500 každý měsíc i s nájmem 5000 je celkem těžké vyjít. Opravdu si nemyslím že bych zvládla děti obě. Raději i když s těžkým srdcem dám jedno pryč protože úplně malé dost možná milující rodinu najde a já vše potřebné poskytnu alespoň dceri než u obou nemít pomalu na jídlo a na plenky.
Takže si odsuzujte jak uznáte za vhodné. Opravdu sama nevím jak to nakonec bude, ale vím jedno, že chci být připravena na vše. Pokud vím že obě nezvládnu, raději opravdu přenechám syna milující rodině než abych po čase ztratila obě.
Děkuji všem a krásnou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.20 23:28

@Mlcka99 ale tomu dítěti bude smutno po mamince a co rodiče, nemají jak pomoct, rodina? Případně si pojišťuj úřady nebo jestli není nějaká nadace, která by pomohla

• Citovat
  • Upravit
53518
21.8.20 06:09
@Mlcka99 píše:
@Russet takže upřímně. Dcera je ze 4 letyho vztahu, já vkrocila do porodnice on do postele s kolegyní. Takže tak. Myslím si že to moje chyba. Jednak někdo píše že si mám zařídit antikoncepci. Brala sem. Dávala si i pozor ale jednou prostě nehoda a dcera. Druhého znám roky. Myslela sem ze nás má rád. Prášky sem opět brala. Myslela sem si že MS normálně mám, každopádně to byli jen nějaké výtoky a nakonec sem šla na gynekologii a byla sem 12+6 takže na potrat opravdu pozdě. On dělal že je rád. Vždy sem z rodicaku posílala alimenty na jeho syna, zaplatila mu open Card, on kouřil a kouřil dost. Já brala 8on až 20.
Takže ano jak někdo píše má chyba je pouze to že sem mu věřila a vpustila si ho života.
Každopádně pokud je má chyba že mě vystehuji ano, nechala sem se využít. Hold tohle bych nečekala. Ale na vaše blbe kecy všech zvědavá opravdu nejsem.
Snažím se zjistit všechny možnosti co můžu udělat aby bylo dítě šťastné, ale upřímně pokud to nezvládnu zajistit sama což nezvládnu. Raději ho dám do nějaké milujici rodiny která třeba to dítě mit nemůže a bude ráda.

Já na tohle, co jsi napsala, taky nejsem zvědavá. Jsi dospělá, dělej jak myslíš. Myslíš, že dítě odevzdáš a bude vše OK? Ve dvaceti „jen dva“ chlapy a k tomu 2 děti, to je teda supr. Já ve dvaceti makala jak barevná a dítě si pořídila až s mužem, co o něj stál a přál si ho. Nemusela jsem ho nikam odkládat, protože teď se to nehodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
21.8.20 06:15
@Mlcka99 píše:

A teď tu o Červené Karkulce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.20 06:42

@Mlcka99 já tě chápu, někdy se vše zvrtne
na tvém místě bych kontaktovala OSPOD, tam ti poradí, jak to celé udělat
miminko určitě najde milující rodinu
já jsem též adoptovaná, dnes je mi 28, moje bio matka mě nechala v porodnici a odešla, tak jsem mohla jít do rodiny až v 6 měsících, a ne hned
rodiče mám fajn, s mamkou jsme dost kamarádky, vždy pomůže, otec je trochu nervák, ale když je potřeba, tak mně také podrží
finance - tak střední třída, moje bio matka měla starší postižené dítě a na další si netroufla ani finančně ani fyzicky
kdybych byla na tvém místě, udělám to samé

• Citovat
  • Upravit
23966
21.8.20 06:49
@Anonymní píše:
Když to tak čtu zeptám se na váš názor..byli byste s mužem který si bere mimi k počítači a hraje furt střílečky, teda když si mimi hraje? :nevim: :pocitac:

Mám takového doma. Ale holky už nejsou mimina. A není střílečka jako střílečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
21.8.20 06:51

@Mlcka99 kontaktuj ODSPOD. A nebo zkus tady diskuze o přímé adopci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
21.8.20 07:25

@Mlcka99

Dobrý den, máme zájem s manželem o miminko k přímé adopci. Kontaktujte mě do soukr. zpravy. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
17.9.20 09:04

JDEME DO PŘÍMÉ ADOPCE

Dobrý den maminko, vše jsem si přečetla a chci konstatovat, že je to těžké a není to jednoduché. Pokud se rozhodneš k přímé adopci dítěte tak nám napiš na ****. Jsme zajištěni manželé žijící v domečku. Máme rádi zvířata a děti, ale bohužel svoje nemáme. Tvému malému dáme všechno a bude se mít dobře.

edit adminem - smazán kontakt - napište si sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
22.10.20 20:34

Admino, můžu poprosit o radu? Jak mám kontaktovat maminku přes SZ, když je to Anonymka a můj kontakt byl smazán? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1870
23.10.20 07:17
@bucekm píše:
Admino, můžu poprosit o radu? Jak mám kontaktovat maminku přes SZ, když je to Anonymka a můj kontakt byl smazán? Dekuji

Muze te kontaktovat ona pomoci SZ nebo napis SZ adminum a oni ji kontaktuji. Pokud by chtela, ozve se ti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
2.11.20 17:50
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám dotaz, mám 9 měsíční dceru.
Sem v 17 týdnu a měl by to být chlapec.
Upřímně dcera otce má, vida se s ním a vše.
Druhé je však s jiným, který ve finále je akorát s prominutím haj*l.
Nechci ho v rodném liště, ale 2 děti uživit nedokážu. Navíc nás koncem měsíce kvůli němu vystehuji a já budu rada ze budu mít kde bydlet s dcerou.
Ačkoliv s těžkým srdcem zvažuji i adopci přímo po narození.
Prošel si tím někdo abych věděla kdy to případně začít řešit a podobně?

Ahoj, je to ještě aktuální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikkike
19.12.20 19:12

Ahoj

A v kolikatem tt jste? Napiste mi klidne do emailu.Budu rada. :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...