Dítě - mulat :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucineeccka
6.6.11 22:00
eshta píše:
ježiš to jsou krásný děti :huban: :palec:
já mám doma 3 poloarabášky, ale můj muž je dost světlej typ (myslím barvou pleti), sám má černý vlasy a hodně tmavohnědý oči, ale jeho maminka byla šedooká a hnědovlasá a teta zelenooká a špinavě blond, takže světlé geny v sobě má :wink: můj první kluk je šedookej se světlehněd.vláskama, které byly do necelých 2let úplně rovné a teď už je má vlnité :wink: i když ho stříhám nakrátko, tak je to už krásně vidět (já mám vlasy úplně rovné a můj muž vlnité)
jinak jo, předsudky jsou v Čechách ještě pořád dost běžná věc..sama si myslím, že děti s exotickým vzhledem a jménama dřív nebo později někde narazí, ale je jen na rodičích, aby je dobře do života připravily, vysvětlily původ a důvod trošku jiného vzhledu..všichni moji kluci mají vyloženě arabská jména (můj výběr, mohla jsem vybírat i z čistě biblických jmen) a myslím si, že jsem zvolila dobře..mají tátu takového jakého mají a budu ráda, když na to budou pyšní a všechny debílky s uštěpačnýma rasistickýma kecama pošlou v dospělosti s nadhledem a slušně někam 8-)

Estho, zdravím :mavam:
Hezky jsi to napsala. Moc se mi to líbí. Ale s naším příjmením to zní blbě. :cry:

Upraveno administrátorem 6. 10. 9:25 - žádost o smazání jména

• Citovat
  • Upravit
25007
6.6.11 22:29

Ahoj luci :mavam:

Příspěvek upraven 05.10.13 v 18:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
6.6.11 22:41

***? :lol: To muselo znít hezky s arabským příjmením :lol: Když slyším jméno *** tak se mi vždycky vybaví kohout ***, z pohádky o kosech :lol: *** je prostě nejkrááááááásnější a pak ještě jedno, ale to mi vypadlo :-( Ale jak jsem psala s našim příjmení to bohužel nešlo dohromady - máme zvířecí příjmení a to by fakt trhalo uši :-( :lol:
***se mi taky líbí. *** je zajímavý, měla jsem v Tunisku souseda ***. A jak mu říkáš ty? POkud si dobře pamatuju tak sousedovi říkali ***. :-)
A jaký jsi měla jméno pro holčičku?

eshta píše:
ahoj luci :mavam:
jj, *** bylo moje dávno vyhlídnutý jméno pro případnýho chlapečka :palec:
v těhotenství jsem v jednu dobu trochu vyměkla, tak měl být kluk jeden čas *** :mrgreen: no fakt :mrgreen: ne že by se mi *** nějak extra líbilo, ale bylo to asi nejvíc podobný ** :lol: :wink: a pak jsem začala ignorovat řeči a otázky ohledně jména a bylo- kluk je *** a kupodivu mi výběr jména hrozně moc lidí v Čechách chválí :palec: horší je to s *** :mrgreen: tomu už v pordnici sestry na dětském začali říkat Pepánku :mrgreen: :think: :mrgreen:

Upraveno administrátorem 6. 10. 9:25 - žádost o smazání jména

• Citovat
  • Upravit
25007
6.6.11 23:00

Z muslimských klučičích se mi líběj jména Omar a Maruan :wink:

Příspěvek upraven 05.10.13 v 18:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
6.6.11 23:05

luci :mavam: jdu do hajan :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
6.6.11 23:10
eshta píše:
luci :mavam: jdu do hajan :mavam:

Já taky. Odepisovala jsem ti, ale omylem jsem to smazala :zed: Tak napíšu zítra.
Tak dobrou noc a pusinku dětičkám.
Papa :kytka: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
6.6.11 23:12

Ahoj holky :-P
hlásím se vám :oops: i když věkově trochu nezapadám.
Táta je arab - Emiráty a máma byla Češka :jazyk:
Já jsem tmavší, ale nijak extra (proč jsem nezdědila aspoň tohle, nohy mám jak sejra :D ) tmavý oči, kudrnatý tmavý vlasy. Celkově mám jiné rysy.
Bráchy má táta s jeho přítelkyní (teď jim je 15 a 13) a jsou to fakt pěkní kluci :huban:
No a dcery toho po mě moc nemaj :D Dianka má vlnitý vlásky hnědž, ale žádný kudrny. Oči má zelený po tatínkovi a je tmavší :mrgreen:
Beátka je světlounká, ale má tmavé vlásky :)
No a táta je Čech - Australan :mrgreen: :mrgreen: no, máme to pomíchaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
6.6.11 23:28

Ahoj, mam kamaradku co ma 14.leteho syna mulata, otec je cernoch z Haity babicka puvodne ze Senegalu deda Afroamerican,kluk je spinavej blond a je bilej jako stena a ani v lete se neopali jen zcervena a oloupe se,takze pigmentu vazne moc nema,ale zato ma tipicky cernosske rysy-siroky nos,plne velke rty,kudrnate tvrde vlasy a hnede oci.Je fakt moc peknej,kdyz se narodil byl malinko snedsi ale jaksi vybledl. :mrgreen: Takze ta genetika je vazne nevyspytatelna.
Jinak znam vice paru co maji deti mulaty a vetsinou je jedno dite svetlejsi a druhe tmavsi,mam jeste kamaradku cernosku co ma modre oci to je fakt divny,ale pekny.

Příspěvek upraven 07.06.11 v 09:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
7.6.11 07:34

Stal se nám zajímavý příběh na pískovišti, kdy Teminka běhala za nějakým chlapečkem, asi čtyři roky, ten vylezl na nějakou prolejzačku a začal jí říkat něco ve stylu „s tebou si nebudu hrát, ty seš cikánka“ 8-o No čuměla jsem, naštěstí se chlapeček s maminkou spakovali.
Ale obecně si všímám dětí, kteří jsou na malou zvědaví, chodí jí hladit, mazlit se s ní atd.
Jako cikánka rozhodně nevypadá, tmavá je dost
 http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/…979007_n.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
7.6.11 08:18

no my se v tom měsíci ještě neopalujem je ted taková jak říká moje sestra kafé laté ale tmavne a dlaně růžoví tak nejtmavší asi nebude mě to vlastně ani nepřijde ted sem se docela opálila a jsme obě snědší ale běda když potkám někoho s kočárkem a kouknu na jiný mimčo někdy se až vyděsim jak sou bledý spíš pozoruju že jí odrůstaj od hlavy vlásky světlejší a kudrnatý já sem takovej ten tmavej blond při představě že bude světlovlasá a snědá abych scháněla zbrojní pas protože jí pak uhlídat bude něco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
7.6.11 09:05

eManzelkaAmama
moje kamarádka je napůl Syřanka, je už dospělá a je to krásná holka-pleť světlá, vlasy tmavohnědý kudrnatý, krásná holčina ;)

Příspěvek upraven 05.10.13 v 18:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
7.6.11 09:07

Krásný fotky ;)

Příspěvek upraven 05.10.13 v 18:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
7.6.11 09:10

Ahoj miarei :mavam:

Příspěvek upraven 05.10.13 v 18:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
7.6.11 09:23

ja jsem to s tim opalovanim nemyslela az tak doslova :mrgreen: je jsem tim chtela rict ze ten kluk vazne nema moc pigmentu i kdyz otec je cernoch :-) a kdyby nemel tipicky cernosske rysy tak by asi nikdo neveril ze je mulat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
7.6.11 09:31

Krásný fotky :srdce: Taky sem něco přihodím. Tahle je aktuální

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat