Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
***?
To muselo znít hezky s arabským příjmením
Když slyším jméno *** tak se mi vždycky vybaví kohout ***, z pohádky o kosech
*** je prostě nejkrááááááásnější a pak ještě jedno, ale to mi vypadlo
Ale jak jsem psala s našim příjmení to bohužel nešlo dohromady - máme zvířecí příjmení a to by fakt trhalo uši
![]()
***se mi taky líbí. *** je zajímavý, měla jsem v Tunisku souseda ***. A jak mu říkáš ty? POkud si dobře pamatuju tak sousedovi říkali ***. ![]()
A jaký jsi měla jméno pro holčičku?
eshta píše:
ahoj luci
jj, *** bylo moje dávno vyhlídnutý jméno pro případnýho chlapečka
v těhotenství jsem v jednu dobu trochu vyměkla, tak měl být kluk jeden čas ***no fakt
ne že by se mi *** nějak extra líbilo, ale bylo to asi nejvíc podobný **
![]()
a pak jsem začala ignorovat řeči a otázky ohledně jména a bylo- kluk je *** a kupodivu mi výběr jména hrozně moc lidí v Čechách chválí
horší je to s ***
tomu už v pordnici sestry na dětském začali říkat Pepánku
![]()
![]()
Upraveno administrátorem 6. 10. 9:25 - žádost o smazání jména
Z muslimských klučičích se mi líběj jména Omar a Maruan ![]()
Příspěvek upraven 05.10.13 v 18:44
eshta píše:
lucijdu do hajan
Já taky. Odepisovala jsem ti, ale omylem jsem to smazala
Tak napíšu zítra.
Tak dobrou noc a pusinku dětičkám.
Papa
![]()
Ahoj holky ![]()
hlásím se vám
i když věkově trochu nezapadám.
Táta je arab - Emiráty a máma byla Češka ![]()
Já jsem tmavší, ale nijak extra (proč jsem nezdědila aspoň tohle, nohy mám jak sejra
) tmavý oči, kudrnatý tmavý vlasy. Celkově mám jiné rysy.
Bráchy má táta s jeho přítelkyní (teď jim je 15 a 13) a jsou to fakt pěkní kluci ![]()
No a dcery toho po mě moc nemaj
Dianka má vlnitý vlásky hnědž, ale žádný kudrny. Oči má zelený po tatínkovi a je tmavší ![]()
Beátka je světlounká, ale má tmavé vlásky ![]()
No a táta je Čech - Australan
no, máme to pomíchaný.
Ahoj, mam kamaradku co ma 14.leteho syna mulata, otec je cernoch z Haity babicka puvodne ze Senegalu deda Afroamerican,kluk je spinavej blond a je bilej jako stena a ani v lete se neopali jen zcervena a oloupe se,takze pigmentu vazne moc nema,ale zato ma tipicky cernosske rysy-siroky nos,plne velke rty,kudrnate tvrde vlasy a hnede oci.Je fakt moc peknej,kdyz se narodil byl malinko snedsi ale jaksi vybledl.
Takze ta genetika je vazne nevyspytatelna.
Jinak znam vice paru co maji deti mulaty a vetsinou je jedno dite svetlejsi a druhe tmavsi,mam jeste kamaradku cernosku co ma modre oci to je fakt divny,ale pekny.
Příspěvek upraven 07.06.11 v 09:06
Stal se nám zajímavý příběh na pískovišti, kdy Teminka běhala za nějakým chlapečkem, asi čtyři roky, ten vylezl na nějakou prolejzačku a začal jí říkat něco ve stylu „s tebou si nebudu hrát, ty seš cikánka“
No čuměla jsem, naštěstí se chlapeček s maminkou spakovali.
Ale obecně si všímám dětí, kteří jsou na malou zvědaví, chodí jí hladit, mazlit se s ní atd.
Jako cikánka rozhodně nevypadá, tmavá je dost
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/…979007_n.jpg
no my se v tom měsíci ještě neopalujem je ted taková jak říká moje sestra kafé laté ale tmavne a dlaně růžoví tak nejtmavší asi nebude mě to vlastně ani nepřijde ted sem se docela opálila a jsme obě snědší ale běda když potkám někoho s kočárkem a kouknu na jiný mimčo někdy se až vyděsim jak sou bledý spíš pozoruju že jí odrůstaj od hlavy vlásky světlejší a kudrnatý já sem takovej ten tmavej blond při představě že bude světlovlasá a snědá abych scháněla zbrojní pas protože jí pak uhlídat bude něco
eManzelkaAmama
moje kamarádka je napůl Syřanka, je už dospělá a je to krásná holka-pleť světlá, vlasy tmavohnědý kudrnatý, krásná holčina ![]()
Příspěvek upraven 05.10.13 v 18:58
ja jsem to s tim opalovanim nemyslela az tak doslova
je jsem tim chtela rict ze ten kluk vazne nema moc pigmentu i kdyz otec je cernoch
a kdyby nemel tipicky cernosske rysy tak by asi nikdo neveril ze je mulat.
Estho, zdravím

Hezky jsi to napsala. Moc se mi to líbí. Ale s naším příjmením to zní blbě.
Upraveno administrátorem 6. 10. 9:25 - žádost o smazání jména