Dítě - mulat :-)

• Fotoalbum (11)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25007
7.6.11 09:39

Luci, teda tatínka neznám, ale je celej tatínek :mrgreen: krásný dítě..a ty kudrlinky :huban:

Příspěvek upraven 05.10.13 v 19:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
7.6.11 09:42

tady je vidět, že se mu trošku vlněj, ale ke kudrlinkám to má hooodně daleko…béééééé… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
7.6.11 11:45

Tady je fotka z porodnice, to mi byl relativně podobnej - až na tu barvičku pleti. Mezi těma vybledlýma dětičkama vyninkal :lol:

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
7.6.11 11:47
:srdce:
  • Citovat
  • Upravit
lucineeccka
7.6.11 11:57

Estho,
Karim vypadá jako nějaký Ital, to ty holky budeš odhánět koštětem :-D Je to krásnej frajer. :-)
Matík je celej taťka, až na pár detailů.I tu povahu má trochu arabskou.Tak ho občas musím trochu krotit, ale jinak je zlatej. :huban: ( to je po mě :mrgreen: )

• Citovat
  • Upravit
3412
7.6.11 19:28

Tak v porodnici už byla krásně „opálená“ a sranda byla, jak mi každý říkal, že se nemusím bát toho fleku na zadečku, že je to typický rys těchto tmavých typů a časem zmizí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
7.6.11 19:37
Miarei píše:
Tak v porodnici už byla krásně „opálená“ a sranda byla, jak mi každý říkal, že se nemusím bát toho fleku na zadečku, že je to typický rys těchto tmavých typů a časem zmizí :mrgreen:

myslíš zelenou prdelku? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
7.6.11 19:50

eshto
ona ji měla tmavě hnědou, možná na určitém světle tmavě zelenou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
7.6.11 20:24

miarei - ona by fakt měla zmizet.. :wink: kámošky chlapeček jí má od narození a ještě v roce a půl jí měl výraznou-prostě zelenej flek :lol: se jí na to schválně zeptám, jak prdelka vypadá teď (je mu 2,5 :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
7.6.11 20:28

eshto jasný, už zmizela ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
7.6.11 20:51

Vsechny deti jsou nadherne.
Ale teda Lucinecko,pro tveho kluka si asi prijedu a ukradnu :mrgreen: a nas malej bude mit brachu.

• Citovat
  • Upravit
5436
15.6.11 22:40
Miarei píše:
Stal se nám zajímavý příběh na pískovišti, kdy Teminka běhala za nějakým chlapečkem, asi čtyři roky, ten vylezl na nějakou prolejzačku a začal jí říkat něco ve stylu „s tebou si nebudu hrát, ty seš cikánka“ 8-o No čuměla jsem, naštěstí se chlapeček s maminkou spakovali.
Ale obecně si všímám dětí, kteří jsou na malou zvědaví, chodí jí hladit, mazlit se s ní atd.
Jako cikánka rozhodně nevypadá, tmavá je dost
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/…979007_n.jpg

To jako fakt? 8-o 8-o Ještě že se sbalili. Ty děcka jsou bezprostřední,řeknou všecko hned,ale kde to asi slyšeli,co? :think: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
15.6.11 22:45
Miarei píše:
Tak v porodnici už byla krásně „opálená“ a sranda byla, jak mi každý říkal, že se nemusím bát toho fleku na zadečku, že je to typický rys těchto tmavých typů a časem zmizí :mrgreen:

Máme taky :) a to dodnes. Nejdřív jsem se strachovala,co jsem jí provedla (bouchla) a nevím o tom. No dětská mi řekla to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
15.6.11 23:04
lucineeccka píše:
Kamil? :lol: To muselo znít hezky s arabským příjmením :lol: Když slyším jméno Kamil tak se mi vždycky vybaví kohout Kamil, z pohádky o kosech :lol: Karim je prostě nejkrááááááásnější a pak ještě jedno, ale to mi vypadlo :-( Ale jak jsem psala s našim příjmení to bohužel nešlo dohromady - máme zvířecí příjmení a to by fakt trhalo uši :-( :lol:
Samer se mi taky líbí.Youssef je zajímavý, měla jsem v Tunisku souseda Youssefa. A jak mu říkáš ty? POkud si dobře pamatuju tak sousedovi říkali Youssu. :-)
A jaký jsi měla jméno pro holčičku?
eshta píše:
ahoj luci :mavam:
jj, Karim bylo moje dávno vyhlídnutý jméno pro případnýho chlapečka :palec:
v těhotenství jsem v jednu dobu trochu vyměkla, tak měl být kluk jeden čas Kamil :mrgreen: no fakt :mrgreen: ne že by se mi Kamil nějak extra líbilo, ale bylo to asi nejvíc podobný Karimovi :lol: :wink: a pak jsem začala ignorovat řeči a otázky ohledně jména a bylo- kluk je Karim a kupodivu mi výběr jména hrozně moc lidí v Čechách chválí :palec: horší je to s Youssefem :mrgreen: tomu už v pordnici sestry na dětském začali říkat Pepánku :think: tak mám doma Karima, Samera a Pepika :mrgreen: :think: :mrgreen:
lucineeccka píše:
Kamil? :lol: To muselo znít hezky s arabským příjmením :lol: Když slyším jméno Kamil tak se mi vždycky vybaví kohout Kamil, z pohádky o kosech :lol: Karim je prostě nejkrááááááásnější a pak ještě jedno, ale to mi vypadlo :-( Ale jak jsem psala s našim příjmení to bohužel nešlo dohromady - máme zvířecí příjmení a to by fakt trhalo uši :-( :lol:
Samer se mi taky líbí.Youssef je zajímavý, měla jsem v Tunisku souseda Youssefa. A jak mu říkáš ty? POkud si dobře pamatuju tak sousedovi říkali Youssu. :-)
A jaký jsi měla jméno pro holčičku?
eshta píše:
ahoj luci :mavam:
jj, Karim bylo moje dávno vyhlídnutý jméno pro případnýho chlapečka :palec:
v těhotenství jsem v jednu dobu trochu vyměkla, tak měl být kluk jeden čas Kamil :mrgreen: no fakt :mrgreen: ne že by se mi Kamil nějak extra líbilo, ale bylo to asi nejvíc podobný Karimovi :lol: :wink: a pak jsem začala ignorovat řeči a otázky ohledně jména a bylo- kluk je Karim a kupodivu mi výběr jména hrozně moc lidí v Čechách chválí :palec: horší je to s Youssefem :mrgreen: tomu už v pordnici sestry na dětském začali říkat Pepánku :think: tak mám doma Karima, Samera a Pepika :mrgreen: :think: :mrgreen:

Luci malý je kouzelnej :-) ty si taky podědila zvížřecí příjmení???(jaký at v tom nejsem sama)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
20.6.11 15:41

Jaka skvrna na zadecku 8-o mala snad nikdy nic nemela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí