Dítě s dárcem spermie

67
27.11.16 20:50

Dítě s dárcem spermie

Dobry vecer, rada bych se zeptala jestli tu ma nekdo zkusenosti s darcem spermie -jak to probiha a vse k tomu. Diky. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
67
27.11.16 21:14
@Anonymní píše:
@Leonka88 Nevím, co by tě konkrétně zajímalo. Jako prakticky? Nebo myslíš zajít s dárcem do CAR?

Zajima me kam zajit a pozadat o to, jestli se to plati, jak dlouho to trva, apod..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.16 21:41

Tak hlavně musíte být dva!!!

Pokud zjistí v CAR špatný spermiogram nabídnou dárce. Samotné ženě metody IVF s dárcem neudělají.

Jak dlouho to trvá??? záleží kdy dostanete termín návštěvy a pak musí být žena stimulovaná od 2 dne MS… kolik to stojí??? záleží na lécích (doplatkách) a metodách a jestli tam je účast pojišťovny

mám dvě holky z IVF s manželem

první na pojišťovnu byl doplatek za léky a ostatní cca 30tis to mám starší dceru
a z 5IVF mám tu mladší a to nás stálo 105tis…nepočítám to mezi
 Verča

• Citovat
  • Upravit
69125
27.11.16 21:45

Pokud jsi zcela OK, da se s darcem provest i inseminace, coz je „za par korun“ a bez vetsich zasahu do tela a tuny leku, nezbytnym predpokladem ale je zajit do CARu s chlapem, ktery se jim tam upise, ze bude otcem on. Podrobnosti ti sdeli jakykoliv CAR, kam je treba se objednat, doporuceni doktora netreba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
27.11.16 21:55

@ugluk To zni lip. Mam pritele, ale po urazu bohuzel nema prirozeny vyron semene. Ptam se jen predbezne. Ten CAR je v kazdem kraji? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69125
27.11.16 22:01

@Leonka88 v kazdem kraji je jich mnoho, dnes je to velky byznys. Hledej centrum asistovane reprodukce. Existuji i operacni metody, jak ziskat spermie, jsou-li ve varlatech nejake, ale to uz je ponekud financne narocnejsi a jinak nez pres IVF by to pak neslo. Ale v klidu bych se nekam objednala a nechala si vysvetlit veskere moznosti, jake mate, minimalne konzultace jdou na pojistovnu, inseminace taky, jen ten poplatek za darce je (v radu stovek, tipla bych, ale ceny se mohou lisit).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
27.11.16 22:04

@ugluk poptam se, diky moc. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1974
27.11.16 22:05

@Leonka88 Přesně jak píše ugluk - pokud jsi ty v pořádku, je možné podstoupit inseminaci s dárcovským spermatem. Platí se za každou dávku cca kolem 2.000 Kč, je to s minimem hormonů, dá se dokonce i v nativu, čili bez hormonální stimulace. Mám z dárcovské inseminace 2 děti, obě bez jakékoliv hormonální stimulace a obě na třetí pokus. :-)

Jinak pokud má partner zachovánu spermatogenezi, ale pouze to nejde přirozeně „ven“, tak vám zřejmě nabídnou některou z metod MESA/TESE - jde o odběr spermií nebo jejich zárodků z varlete.

CARy jsou většinou v každém větším městě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
27.11.16 22:07

Kamarád byl na operaci a z varlat mu získali sperma mají holčičku. V každém kraji jsou centra já jsem z Prahy a prošla jsem jich několik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí