Spinění v době menstruace

25
27.11.16 12:49

Spinění v době menstruace

Ahoj holky, jsem v 10tt a mám v děloze hematom. Spinila jsem a beru ascorutin, spinění ustalo, jenže ted jsem zase začala pospinovat. Vychází to ze bych v teto dobe mela mít menstruaci. Myslíte, ze to může mít souvislost :think:.Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
238
27.11.16 14:42

Ahoj, také jsem měla od 10tt hematom, nedostala jsem na to žádné prášky, jen klidový režim. Špinila jsem zhruba do 12tt. Některý dny bylo špinění slabounký až žádný a některé dny zase silnější. Může to souviset s dobou, kdy si měla mít menstruaci, ale také prostě může zrovna odcházet ten hematom. Také mě to akorát vždycky rozhodilo. Myslela jsem si, že je po všem a znovu se špinění vrátilo :? Vydrž, buď v klidu a ono se to určitě brzy zlepší a špinění přestane :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
27.11.16 15:21
@Ivalka píše:
Ahoj, také jsem měla od 10tt hematom, nedostala jsem na to žádné prášky, jen klidový režim. Špinila jsem zhruba do 12tt. Některý dny bylo špinění slabounký až žádný a některé dny zase silnější. Může to souviset s dobou, kdy si měla mít menstruaci, ale také prostě může zrovna odcházet ten hematom. Také mě to akorát vždycky rozhodilo. Myslela jsem si, že je po všem a znovu se špinění vrátilo :? Vydrž, buď v klidu a ono se to určitě brzy zlepší a špinění přestane :hug:

@Ivalka Děkuji, ve středu jdu na utz tak se uvidi :srdce: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí