Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, jsem v 10tt a mám v děloze hematom. Spinila jsem a beru ascorutin, spinění ustalo, jenže ted jsem zase začala pospinovat. Vychází to ze bych v teto dobe mela mít menstruaci. Myslíte, ze to může mít souvislost
.Děkuji ![]()
Ahoj, také jsem měla od 10tt hematom, nedostala jsem na to žádné prášky, jen klidový režim. Špinila jsem zhruba do 12tt. Některý dny bylo špinění slabounký až žádný a některé dny zase silnější. Může to souviset s dobou, kdy si měla mít menstruaci, ale také prostě může zrovna odcházet ten hematom. Také mě to akorát vždycky rozhodilo. Myslela jsem si, že je po všem a znovu se špinění vrátilo
Vydrž, buď v klidu a ono se to určitě brzy zlepší a špinění přestane ![]()
@Ivalka píše:
Ahoj, také jsem měla od 10tt hematom, nedostala jsem na to žádné prášky, jen klidový režim. Špinila jsem zhruba do 12tt. Některý dny bylo špinění slabounký až žádný a některé dny zase silnější. Může to souviset s dobou, kdy si měla mít menstruaci, ale také prostě může zrovna odcházet ten hematom. Také mě to akorát vždycky rozhodilo. Myslela jsem si, že je po všem a znovu se špinění vrátiloVydrž, buď v klidu a ono se to určitě brzy zlepší a špinění přestane
@Ivalka Děkuji, ve středu jdu na utz tak se uvidi
![]()