Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj všem.. nikde jsem nenašla podobné téma a tak základam nové vlákno.. stalo se vám některé ze jste po sexu začali dost silné krvácet a odcházely z vás velké kusy sražené krve v těhotenství? Já jsem teď v 10 týdnů a včera jsme měli s partnerem ranní sex. Při kterém vse bylo v pořádku nic jsem necítila až když jsem se zvedla všude byla spoustu krve sla jsem rychle do sprchy kde ze me po chvilce odešly velké kusy sražené krve.. propadla jsem panice s tím ze jsem určitě potratila a hned jsme vyrazili ke sve dr. Která mi udělala vyšetření a utz.kde byl prcek nadále videt, srdíčko tlouklo. Byla jsem ale hned hospitalizována v nemocnici kde mám klidovy režim a dostavam prasky na udržení.. nekrvacim.jiz nic mě nebolí ale stále mám obavy zda vse dobre dopadne.. asi potřebují jen uklidnit matr některá podrobnou zkušenost?
@Lamátko právě že ne.. jediné co mi řekli. Ze se to. stava..
a co si z toho má slovek vzít. to nevím…
Myslím, že s přítelem si na dlouhou dobu budete muset dát v sexu pauzu ![]()
Aha, no je to divný, měli ti říct z čeho to může být… Jen tim sexem asi ne, po sexu by to bylo jen trochu a hematon taky nenašli… Tak pokud je to teď ok tak snad to bude dobrý ![]()
@Ketris píše:
Myslím, že s přítelem si na dlouhou dobu budete muset dát v sexu pauzu
to ano, ale čím to může být přece ne jen tím sexem ![]()
@Natael já jsem měla něco podobného v 10.tt. Dr. zjistil, že jsem tam měla nějakou cystičku či co, která praskla. Taky jsem si myslela, že to mimčo to nemohlo zvládnout, ale prcek to dal. Jinak žádný klidový režim jsem neměla, dr. mi ho nenabídnul a já bych ho ani nechtěla. Rok a půl před tím jsem byla těhotná a zjistili mi u miminka genetický problém neslučitelný se životem, tak jsem to teď chtěla nechat na přírodě.
A dopadlo to dobře. Ještě asi do 14.týdne jsem lehce špinila a pak to bylo už v pořádku. Já jsem tedy střídavě špinila či trochu krvácela od 5.tt, byla jsem před tím i na pohotovosti, ale tam mě odpálkovali a to docela drsně. Takže jsem prostě vyčkávala, co bude a snažila se nějak extra nepřetěžovat. Jen tomu sexu v 10.tt. jsem prostě nedokázala odolat a pak jsem si za to nadávala. Dodneška si pamatuju, jak jsem se manželovi dušovala, že se fakt nemůže nic stát ![]()
Ano se sexem máme utrum… ne že by mi to.ted vadilo..
Ještě pry vlastně říkala. moje dr. Ze by mohla. odejit kus sliznice… že se někdy. stava na den kdy by měla. prijit menstruace nebýt těhotná že odešla ta prokrvená sliznice vyvolána tím. sexem ![]()
Jako.je mi dobře na utz jsem viděla prcka slyšela srdíčko a viděla.jak.se tam. hybe ale diagnóza včera znela hrozící začátek potratu
Od vcera ani známky. dalsiho krvácení ani nějaké bolesti..
Ale nebudu lhát mám. strach. navíc jsem v srpnu prodělala laparoskopii pravého vejcovodu ktery mi vzali pro. mimodelozni těhotenství
@Illaaa hmm.ted si vzpomínám že na začátku tehu mi říkala. de že tam.mam malinkou cysticku
hemazom žádný nenasli
Hlavně že u vas vše dobře dopadlo
@Natael u mě jí nikdo dopředu neviděl, ale dr. pak na tom následné ultrazvuku po tom krvácení našel její odloupnutý zbytek. Takže mě hned uklidnil nadvakrát. Poprvé, že to miminko zvládlo a za druhé, že by to měl být ten problém.
Tak držím palce, ať to máš taky v pohodě. Zatím tomu u tebe taky vše nasvědčuje ![]()
@Illaaa no zítra mam kontrolní utz. Tak snad bude vše v pořádku a děkuji za podporu někdy jsou v životě dost anomálie ![]()
@pedigka Noo to kdybych si pamatovala ![]()