Dítě samo v pokojíčku

5139
10.1.08 14:57

Dítě samo v pokojíčku

Chtěla bych se zeptat od kdy jste své děti přestěhovali do pokojíčku??
My jsme to udělali 3 týdny před tím než měla rok a zatím žádný problém ale když to někde řeknu tak na mě všichni hledí jak na exota a krkavce že jsem ji tak malou už dala do pokojíčku :roll:
Tak by mě zajímalo jestli je to opravdu brzo?? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9130
10.1.08 15:20

Ahoj,
my mame bohuzel jen dvojkopokojovy byt, takze Honzik spi s nama v loznici, ale kdyz jsem se nejak na toto tema dostala s doktorkou, tak rikala, ze od roku muze v pohode spat dite samo v pokoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
10.1.08 16:03

Tak já jsem asi krkavčí matka, protože Tobík bude spát sám od příštího víkendu. Ovšem v tom našem pidibytě to k němu snad budu mít z ložnice stejně daleko, jako teď, když spíme v jednou pokoji :lol:
Jo ješte pro info… usíná v pohodě sám s kolotočem, v noci ho 2× až 4× kojím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
10.1.08 16:09

Malá spala sama v pokojíku od příchodu z porodnice takže od 4. dne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
10.1.08 16:36

Tak se taky přidávám ke krkavčím matkám, Davča spal ve svém pokojíčku taky hned od příchodu z porodnice. A jsem za to moc ráda, vyspal se dobře on i jeho rodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
10.1.08 17:46

Dasli krkavci matka: maleho jsem vystehovala z loznice v 5mescich, a super, spi sam, prvnich par mesicu s chuvickou, ted sam celou noc. A novy prcek, uvidime podle situace, jak se sziji :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
10.1.08 18:39

My jsme také malého vystěhovali na roce - ukončila jsem kojení a brzy potom šel do svého. A je fakt, že pak spal mnohem líp, vůbec se nebudil. Kamarádka má dvě děti 3 a 1 rok a jsou všichni v ložnici. Ta tříletá holčička se jí budí ještě teď, ale myslím, že je to právě tím, že nemá klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
10.1.08 19:37

Ahoj, tady další krkavčí matka! My malého vystěhovali v jeho 4.5 měsících, bylo léto, vedro, postýlka pod oknem a my dělali průvan. Tak šel do pokojíku, otevřený okno i dveře v ložnici a dveře do pokojíku. Všem nám bylo lépe a já se nebudila s každým A. zafuněním. Od té doby všichni lépe spíme i „spíme“ :lol: :oops:. Jo a okolí se taky moc přívětivě netvářilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21650
10.1.08 19:59

já jsem další krkavčí matka :-) vystěhovali jsme malou v 11 měsících, protože se začala neadekvátně často budit. od té doby spí celou noc (teda budíček je v pět, ale to je zase jiný případ :-) ) jinak pokojíček je hend vedle ložnice a když jdeme spát, tak otvíráme dveře. na chůvičce jsem slyšela zbytečně moc ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.1.08 20:20

První šla ve 4měsících a druhá půjde brzo za ní, neboť spí celou noc. . . .Nemůžu si to vynachválit. . .Vlaďka

• Citovat
  • Upravit
664
10.1.08 20:21

Ještě metřík, aby byl vidět věk dětí. . . no jo, další krkavčí matka :D Vlaďka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.1.08 21:01

Hlásím se do klubu krkavčích matek :lol: My stěhovali v 10 měsících a nemůžeme si to vynachválit. Malá spí krásně celou noc, ráno klidně do 8,20 (když já zaspím:). Naopak když jsme třeba u rodičů a spí s náma v místnosti spí mnohem hůř.

• Citovat
  • Upravit
10.1.08 21:25

Ahojky,,
tak my jsme naší malou přestěhovali v roce a je to super doporučuji.Samozřejmě máme zaplou chůvičku. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
10.1.08 21:31

Starší dcera šla do pokojíčku s chůvičkou v 6 měsících, úleva pro všechny, sama spala líp.
Mladší dračice je u sestřičky od vánoc tj. od svých 9m, chůvička je už prodaná, báli jsme se, že se budou rušit, ale naprostá pohoda. Když jedna ječí, druhá klidně spí, když chce malá mlíko starší se ani nevzbudí.
 Bára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
10.1.08 22:36

Zdravím vás. jsem tady dnes poprvé, právě jsem se zaregistrovala. nejdřív jsem ani nechtěla přispívat, ale nakonec proč ne. zatim jsem asi jediná, co se nezařadí mezi „krkavčí“ matky. my jsme vzhledem k prostoru nuceni spát zatím všichni v ložnnici, máme dvě holčičky (4 a 2). a popravdě si nedokážu představit že by spaly od miminka jinde. do půl roku byly v malé postýlce, kterou jsem měla hned u postele, takže jsem nemusela vstávat pokaždé, někdy stačilo strčit ruku k mimču a dát dudák, nebo jen pohladit a byl klid. a teď je ta mladší v období, kdy se učí být bez plínky, tak se třeba dvakrát vzbudí na čurání a nebo na pití a když si představím, že bych měla pendlovat z pokoje do pokoje… neměnila bych ani kdybych měla možnost. během dvou let budou mít svou ložnici a taky pošupou, ale zase bude miminko a to si zase tak do tří let nechám u nás. ale když to někomu vyhovuje jinak, rozhodně neodsuzuju. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí