Dítě samo v pokojíčku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
664
10.1.08 23:11

Jasně, že záleží, jak se děti budí, my máme spáče, obě holky od 5 týdnů spí celou noc(vyjma nemoci) a mě v ložnici prostě ruší to mrně, stačí když se zavrtí a jsem vzhůru, o nějakých dalších aktivitách ani nemluvě . . takže myslím, že druhá půjde brzy za velkou, máme nanny, chůvičky. . .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
11.1.08 10:33

Ahoj holky,
asi jsem taky krkavec, jelikoz nase mala spinka od 3mes ve svem a je to bez problemu. Ona spinka krasne celou noc, my take. Do 3mes spala v kolibce u nas,ale pokojiky mame male,takze i z praktickych duvodu sla do sve postylky. Zastavam nazor,co kazdemu vyhovuje..ahojky maruska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
11.1.08 10:36

Taky jsem krkavčí matka. A dost možná i sobec. Terezku jsme nechali spát jednou ve druhém pokoji, protože manžel byl nemocný a jeho časté smrkání, pití, chození na wc a funění ji budilo. Zjistili jsme, že tam spí celou noc. Kdyby plakala, hned to slyším, máme tenké panelové zdi. Takže asi tak od těch 6 měsíců spinká sama, s kolotočem, někdy dudlíkem nebo napitím čaje. Spí 10-12 hodin, pokud není nemocná, nebo ji netrápí bříško či zoubky.

Zpočátku mi to bylo trochu líto a taky na mě koukali jak na exota, ale už mi to nevadí. Spíme spokojeně a klidně všichni.
Když jsme spali u našich a měli jsme ji u sebe, nevyspali jsme se vůbec, protože jsem se všichni navzájem budili. Ale je to jen zvyk, takže každému vyhovuje něco jiného. Kdybych ji v noci často kojila nebo podobně, tak by se mi asi taky nechtělo vstávat a chodit do jiné místnosti. Ale takhle je to fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5139
11.1.08 12:53

Tak to je super moc děkuju :wink: . Moje kamarádky a v podstatě všichni kolem mě mě pořád od toho odrazovali a i jejich 3 leté děti spí s nima v ložnici i když mají pokojíček dávno zařízený.My jsem ho dělali těsně před vánoci a hned jak byl hotový tak šupajdila tam.Ale když jsem to řekla mojí mamce tak se tvářila jakoby kousla do citrónu :twisted:
Ale asi to už nebudu řešit když vidím že nejsem v tom sama a všem nám to tak vyhovuje. :P Hned mám lepší náladu. Třeba ostatní jenom závidí že konečně můžeme v klidu spát i spát sami :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.1.08 13:38

My jsme pred prestehovanim take spali v jedne mistnosti, stehovali jsme se kdyz bylo dceri tri a trictvrte roku a ona sla rovnou do vlastniho pokojicku a musim rict, ze jak my, tak ona daleko lepsi spime.
V lete budeme mit mimi, zatim planuju podle kojeni ho mit v loznici a pokud bude spat celou noc, tak posupajdi bud do sveho pokojicku nebo k segre, to se jeste uvidi.
 Hanka

• Citovat
  • Upravit
1
17.1.08 10:36

Já jsem dala malou spát samotnou asi v 18 měsících,ona se pořád ještě v noci budí.Kdyby se nebudila tak bych jí tam asi dala dřív ať si zvyká a nebojí. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
18.1.08 22:59

Jojojoj, tak já sem píšu jen z toho důvodu, aby se „nekrkavčí“ matky necítily mizerně… Tedy, já bych s obrovskou chutí dceru vystěhovala z pokoje tak po čtyřech měsících její existence, ale v našem domě to nelze, v jedné místnosti bydlí knihy a pracovní stůl, který muž nutně potřebuje, v druhé jeden dědeček a ve třetí druhý dědeček. Takže nakonec se z ložnice vystěhoval chudák manžel, neb jeho chrápání budilo nejen mě, ale i dcerku :) Tak nakonec nocujeme dost neobvykle - další mrně je na cestě a evidentně se zabydlí v pokojíku takříkajíc mateřském.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
12.2.08 22:54

náš Vojta šel do vlastního asi před 1 měsícem, takže ve 2 3/4 letech. Od té doby spí celou noc bez probouzení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí