Dítě snědlo calgel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1156
18.4.19 14:15

Přesně tak, nejdřív dostane pořádnou nakládačku, že nezovala nejdřív odborníkům a pak další, že co tady vůbec otravuje… Tady aby se člivěk bál zeptat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
18.4.19 21:50

Já tu taky dostala včera držkovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.19 07:07

Dekuju za zastani opravdu mi prislo divne ze se nic neresi kdyz sni neco takoveho ale mala je v poradku nastesti. Mam velke ponauceni pro priste a opravdu sem chtela jen vedet jestli ma nekdo podobnou zkusenost jestli to je tak jak rekli na toxikologi i presto, ze me uklidnili sem si nebyla jista.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
19.4.19 07:51
@Petra Vlckova píše:
Dekuju za zastani opravdu mi prislo divne ze se nic neresi kdyz sni neco takoveho ale mala je v poradku nastesti. Mam velke ponauceni pro priste a opravdu sem chtela jen vedet jestli ma nekdo podobnou zkusenost jestli to je tak jak rekli na toxikologi i presto, ze me uklidnili sem si nebyla jista.

Klid. Po něm se nic nestane - nesnedla toho 50ml calgel je malé balení a navíc i tak když se dávána zuby je šetrný - nikdo by kojenci nic moc silného nedal. :hug: zkusila sis ho někdy dat ty, co ti děláme puse?? Jento takove malé placebo…a v letáku píšou i nemocné aby se chránili. Hlídat ať si špatne neublinkne ale jinak ok.

U deti bacha na baterky /plácáte malé/ tam se musí hned k lékaři a na magnetky - když jsou dva musí se to řešit v nemocnic - jeden ještě nevadí…

Tak krasne Velikonoce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect