Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Petra Vlckova no cetla jsem pribalovy letak a asi bych radsi volala doktorce
https://www.google.com/…calgel%3famp
Jak píšou v letáku - může dojít k poruše polykání a tudíž dušení. Zavolej si na tu toxi linku, řeknou ti, jak reagovat.
Uz se to stalo pred 2 hodinami a nic mala nellaka nic papa vse nezvracela.
@Petra Vlckova píše:
Před dvěma hodinama ti dítě sní analgetikum a ty to řešíš až teď, čekáš až se předávkování nějak projeví a ještě jsi jí dala najíst?
![]()
@Petra Vlckova píše:
Vtip? ![]()
@Janli tak mala se nechovala jinak a resila ale rekli mi at to neresim tak jsem se chtela zeptat i vas.
@Petra Vlckova píše:
@Janli tak mala se nechovala jinak a resila ale rekli mi at to neresim tak jsem se chtela zeptat i vas.
A kdo ti to řekl?
Primo na toxikologii tam mi rekli ze cal gel neni toxicky a neni vnem nic co by ji mohlo ublizit volala sem jeste s toho pribaloveho letaku na to vislo a taky mi nic nerekli pry i kdyby snedla celou tubu nic se nestane mi rekli ale ona mohla snistmalinko byla uz zkoro prazdna
Tak ty to řešíš přímo na toxikologii a pak se ptáš tady laiků, jestli nebudou vědět víc? Promiň, ale to mi hlava nebere… ![]()
Tak jestli tu neni maminka co ma podobnou zkusenost. Prislo mi divne ze se to neresi clovek ma strach aby ji to neublizilo. Tak proto jsem psala jestli ma nekdo zlusenost
Tak tos mohla napsat rovnou, ne? Ze ti odbornici rekli, at jsi v klidu. Vlastne sis tedy mohla usetrit zakladani diskuse, kdyz uz vsechny podstatne informace mas.
Chudak ženská
Nejdřív ji seřvete, že jak to udělala blbě a pak, když se dozvíte, že to udělala dobře, jen jí to přišlo divné a proto hledá někoho, kdo by měl třeba stejnou zkušenost a vlastně se zachovala jak jste radily, tak ji seřvete znovu ![]()
Já bych, @zakladatelko, zavolala radši ještě dětskému lékaři.
Přesně tak, nejdřív dostane pořádnou nakládačku, že nezovala nejdřív odborníkům a pak další, že co tady vůbec otravuje… Tady aby se člivěk bál zeptat ![]()