Dítě v 10 měsících nespí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Patrik Byrouti
25.12.21 23:59

dítě v 10. měsících nespí

Ahoj,

nedohledal jsem nic podobného.
Máme problém s malým a jeho spánkem. Od narození neprospal celou noc. Budí se každé dvě a méně hodin na mléko. Je mu 10měsíců.
Přitom přes den má spánek 2-3× jak kdy večer ho necháváme unavit a přesto je schopný usnout na půl hodinu a zase řvát, jinak je to extrémně milé usměvavé a bezproblémové mimino jenom ty noci jsou šílený.
Zuby mu rostou, chápu že to může být od toho, nicméně on zkrátka nikdy nespal celou noc. :D
Nemáte prosím nějakou radu? (není kojený od narození. Je na umělém mléku)
Předem moc děkuji za nápady.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
182
26.12.21 00:04

Co by některé ženské daly za buzení jenom každé dvě a půl hodiny… Máš úplně normální dítě. V tomhle věku mu rostou zuby, nebo chce jen cítit tvoji přítomnost, není na tom nic neobvyklého.
Plus já osobně si myslím, že 2 denní spánky jsou málo. 2× mi spí syn jenom během dopoledne (pokaždé +/- 1 h)… A jakou mám radu? Nějaký rok počkat, ono to jednou přejde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
26.12.21 00:08

Mam podobne stare mimco, a taky mi jeste neprospalo celou noc. Pro me je dulezite, ze vubec spi. Predstava, ze by prorvalo noc, to vubec. Kdyz ma dobry spanek, budi se 3-4× za noc na tutani, kdyz spatny, tak i co hodinu. A to se pritutne a spinka dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
26.12.21 00:35

Radu mám. Zatněte zuby a vydržte to. Dítě spící celou noc je spíš vyjímka. Mě se desetiměsíční dítě budilo 18× za noc. Celou noc prospalo cca v roce a půl, možná i později.

• Citovat
  • Upravit
30586
26.12.21 08:19

Moje 4.5r jeste celou noc v kuse nedala :mrgreen:. Uz se teda budi jen 1-2krat, ale stejne. Starsi deti spaly celou noc od 2-2.5r. Rekla bych, ze mate zcela normalni dite, neda se toho asi moc delat nez zatnout zuby a vydrzet. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8612
26.12.21 09:22

Je to úplně normální a jediná rada je počkat. Mně nespí celou noc ani dvouletá.. ta už by fakt mohla. V tom necelém roce spala jednou za den a budila se v noci snad 10×. Od roka a půl nespí přes den vůbec a v noci se budí tak 2×, jak kdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
26.12.21 09:33

@Patrik Byrouti naši kluci sice v noci spi opravdu pěkně al ejsou noci kdy se teda budí na střídačku pořád. Teď dostali k vánocům každý velkého plyšáka, se kterým spí… A teda musim říct, že se k němu i v noci tulí a já tak vstávám jen když chtějí dudlík, nebo toho obřího plyšáka nemůžou najít. :mrgreen: za mě top dárek k vánocům :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
26.12.21 14:47

Syn 3 roky ještě nespal snad ani jednou celou noc :-D a teď se navíc začal budit na čůrání takže svléknout vyčůrat obléknout, super to je :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
26.12.21 15:31

Mě prospal celou noc starší syn poprvé až ve 4 letech a mladší má dva a čtvrt a pořád se budí průměrně 2× za noc..vaše dítě spí luxusně, vždyť je to mimino 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Patrik Byrouti
27.12.21 00:20

Super,

moc děkuji za příspěvky. Jsem rád že je to vlastně normální. :) :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie