Dítě v 16 létech

Anonymní
10.2.20 00:03

Dítě v 16 létech

Teď mi kamarádka řekla že její neteř je těhotná. Je jí 16. Jsou křesťanská rodina takže předpokládám že dítě si nechá tatínkovi teď bude 18. Mě je z toho smutno. Dokážete jsi představit mít tak brzo dítě???

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
10.2.20 00:12

Jsou smutnější věci a zrovna tohle za extra smutný nepovažuju. Za nerozumný a nezodpovědný ano, ale nic nad čím by bylo potřeba plakat a ještě pod anonymem.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.2.20 00:16
@Janli píše:
Jsou smutnější věci a zrovna tohle za extra smutný nepovažuju. Za nerozumný a nezodpovědný ano, ale nic nad čím by bylo potřeba plakat a ještě pod anonymem.

Přišlo mi to citlivé a ještě píšu o někom koho znám (nejsem to já) proto anonym. Máš pravdu nezodpovědné.

• Citovat
  • Upravit
42775
10.2.20 00:25
@Anonymní píše:
Teď mi kamarádka řekla že její neteř je těhotná. Je jí 16. Jsou křesťanská rodina takže předpokládám že dítě si nechá tatínkovi teď bude 18. Mě je z toho smutno. Dokážete jsi představit mít tak brzo dítě???

Ahoj, mám kamarádku co měla dítě v 16 a výchovu s pomocí maminky zvládla na 1. Další máme v rodině, ale bohužel se nestýkáme, ale když bylo dítěti 10, tak bylo vše v pohodě.

Ideální to není, to je jasný, ale zvládnout se to dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
10.2.20 00:26

Je to brzo.Ale jsou horší věci. Jedné paní od nás zemřel manžel na infarkt a do roka se jí zabila osmnáctiletá dcera při autonehodě. Paní se s toho psychicky složila a už se vlastně neuzdravila.To je skutečné neštěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443
10.2.20 01:25

No to je hrozná tragédie, bude miminko patří se truchlit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
10.2.20 04:07

Zas taková tragédie to není… Znám holku, která měla dítě v 15 a nějak to zvládli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
10.2.20 06:20

Bylo by my smutno z toho, ze jsem nedokazala dobre vychovat svou dceru. Brala bych to jako sve selhání…

• Citovat
  • Upravit
3172
10.2.20 07:42
@Anonymní píše:

proč ti je z toho smutno? V jaké rodině žije? Má podporu rodiny nebo to je nějaký sociální případ odkázaný sám na sebe? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alena1995
10.2.20 09:43
@Anonymní píše:

Moje sestra měla v 16 letech první, teď ji je 26 a má tři děti. Život vůbec nezvládá, je to brzy, nic si neužila, nic neodpracovala, teď nastoupila do prace a je z toho hotová, hotová z kolektivu a, že je to zkrátka únavný, pořád nechápe, že to je prostě život, že v dospělém kolektivu ji lidí na rovinu řeknou co se jim líbí a nelíbí. Výchovu tě nejstarší také nezvládá, pořád na mobilu, doma bordel. Pořád si chce dokázat, že je chlapama žádaná, tak často si s někým píše nebo za někým jede. Nevím no, myslím si, že kdyby počkala, něco odpracovala, užila si, zažila, tak je to teď trochu jiné. Máma ji omlouvá tom, že má deprese a, že má špatně obdobi, já si myslím, tě je neschopná, protože dětem ani neuvari, neuklidí, nejede na výlet…

• Citovat
  • Upravit
1671
10.2.20 11:43

Dítě v 16 strašné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
10.2.20 11:48

@rena621 to je jedno ze otec povoli, pokud ji ma ve vychove matka, tak udelala chybu… V tom ze se ji dcera nesveruje asi, pripadne ji nedovolila prasky nebo ji ani nepoucila, jestli veri v boha, coz oka.. Pripadne ji teda nevstepila ze az po svatbe no..dcera asi veri v neposkvrene poceti, mohla si jit pro prasky sama, kdyz uz asi neni tak moc vereci, ze ji nevadi sex pred svatbou :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1671
10.2.20 12:11

@smurfka je to šílene moc brzo. Ještě slečna nemá rozum. My Matky víme co obnáší péče o miminko. Já vím že to není ojedinělý případ. Já mám 2 děvčata takže si umím představit ten šok v rodině. Maminka slečny musí být na prášky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
10.2.20 17:52

Nebyla bych nadšená, kdyby přišla v 16ti dcera s tím, že je v tom, ale dějou se horší věci. Pokud bude mít podporu od rodiny a bude se snažit, nebude mít potřebu lítat o víkendu po diskotékách a dítě vrazit mámě, tak může normálně a slušně dítě vychovat, je jedno jestli jí je 16 nebo 26. Záleží i jak to má v hlavě srovnané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí