Kočárek babylux largo - Ano, ne?

237
9.2.20 19:10

Kočárek babylux largo - Ano, ne?

Ahoj, měla bych dotaz. Vím že už se tu někdo ptal, ale byla to nějaká starší konverzace a tak se zeptám znovu aktuálněji na názor na kočárek, je to Babylux Largo, jestli ho někdo máte, měl ste a co na něj říkáte. Děkuji za názory :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7997
9.2.20 19:33

@LexiRosses já ho mám ale ještě úplně nevím jaký je ještě jsem s ním neměla možnost vyjet jako vypadá hezky řekla bych že já a ním budu v pohodě ale nevím jak to bude až a ním budu jezdit nějakou dobu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
10.2.20 11:14

@lovean Tak až budeš vědět jak se s ním jezdí, tak dej vědět :srdce: TP mám až za dýl, spíš tak nějak zkoumám trh a tenhle se mi tak celkově dost líbí. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
10.2.20 11:21

Hele takhle… Pro nenáročnou maminku a hlavně zabere celej kufr auta, takže zvážit hlavně tohle. Na druhou stranu… Já tu furt čtu o těch slavnejch kocarech za dvacet tisíc jak super servis, že jim prdla brzda, rozbilo se pruženi, zničila rukojeť a vše jim opravili a že to stačí jednou měsíčně všechno rozebrat a namazat a prostě super. Ehm…můj polak rafpol je z druhé ruky, umývá ho pravidelně jenom déšť a nikdy se mi na něm nic nestalo. Jen to skládání do auta je blbý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
10.2.20 11:25

@LexiRosses ještě mám měsíc a půl do termínu ale pak napíšu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
10.2.20 11:26

@LexiRosses jo je hezkej čekám holčičku tak mam růžovo černej a vypadá super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
11.2.20 14:37

@Bubla Bůčková Taky sem právě četla ze spousta těch drahých buď děti v nich nechtějí být nebo s tim maj problémy maminy.
Cetla sem někde že je velký, ale kufr má manžel v autě velkej takže to by problém být snad neměl. Děkuji moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
11.2.20 14:38

@lovean to já sem 4 měsíc, takže mám ještě spoustu času ale vždy mi trvá než si cokoliv vyberu takže tak pokukuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
11.2.20 14:54

@LexiRosses jj já ale měla tenhle taky vyhlídli už skoro od začátku takže chápu mě hlavně šlo o cenu bohužel si 20 tis. Dovolit nemůžu takže jsem koupila tenhle a uvidíme ono zase na tak dlouho ty kočárky nejsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
13.2.20 10:43

@lovean No, taky nemůžu dát 20tis za kočárek. Přece nekradu :palec: ale ted sem od jedné paní prodavačky slyšela že prý se po chvilce začnou kynklat kolečka tak sem zvědavá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
13.2.20 11:59

@LexiRosses no myslím že pokazit se může něco i když ten kočárk stojí moc peněz nevím ještě jak se s ním bude jezdit ale jako snad to bude stačit pro nás jedno dítě v tom doufám odvozim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mamvelkepele
13.2.20 12:40

@LexiRosses kup si kryplkáru ta tom mužeš fobře tlačit ;) :D :D

• Citovat
  • Upravit
36
3.7.20 11:03

@lovean Jak jste, prosím nakonec s kočárkem spokojená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
3.7.20 11:39

@kamajin90 ano jsem spokojená zatím vše funguje jak má používám ho zatím tři měsíce a vše v pořádku nevím třeba jak do terénu nějakeho horšího ale normálně ve městě je ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
3.7.20 11:52

@lovean díky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie