Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Taky se mi to stává. Většinou pak celý den stojí za nic
. Když se najim je to lepší. Jsem 29tt
@zuza92 Se mi to dnes stalo poprvé a je to pěkný hnus.
Si připadám jak po kocovině
I mě se to v těhotenství stávalo, kolísal mi tlak. Na doporučení doktorky jsem 3 krát denně jedla magnesium a železo ![]()
@Boxer Mně bylo naposledy blbě ve 12.tt. Pak ani ťuk.
Možná to bude i tím úplňkem
Motani hlavy mám celé těhu, jsem v 8 měsíci. Mám nízký tlak tak to bude nejspíš tím, ráno se probouzím s motanim hlavy, chodím spát s motanim hlavy a takhle je to každý den, beru železo i magnesium, ale vůbec nic nepomáhá.
@pepushky Já jsem celý den jak po flámu. :/ Tohle se mi ještě nestalo, do cca 12.tt jsem zvracela, Ale motání hlavy nebylo
@ziniik píše:Podle mě to bude tím tlakem
@pepushky Já jsem celý den jak po flámu. :/ Tohle se mi ještě nestalo, do cca 12.tt jsem zvracela, Ale motání hlavy nebylo
@pepushky Snad jo, tlak mám teď v těhotenství pěkný 119/79. Pred těhotenstvím to byl s tlakem děs 😁
@ziniik píše:
@pepushky Snad jo, tlak mám teď v těhotenství pěkný 119/79. Pred těhotenstvím to byl s tlakem děs 😁
Aha tak ten je hezký. Já mám 100/60 někdy i menší. Tak kdyby se hlava pořad točila asi bych navštívila odborníka ![]()
@ziniik píše:
@pepushky Dneska jdu odpoledne radši na gynekologii na kontrolu
Super, tak ať to dobře dopadne ![]()
Ahoj holky, co jsem vstala, se mi motá hrozně hlava. Ve stoje i v sedě a k tomu mám pocity na zvracení. Před chvílí jsem jednou zvracela. Je to v tomhle týdnu ještě normální? Zítra jdu na gynekologii