Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Moje děti taky nejí. Taky jsou hubený, ale zvracet mi dítě po každým jídle tak už jsem u doktora a pokud by mi obvodacka nepomohla, tak bych šla jinam.
A je veselej jinak? To zvracení dr neřeší?? Počítám dobře, že tedy od roku života začal zvracet? Nemá reflux??
To si děláš asi legraci, viď? Normalni matka by totiž dva roky nekoukala, jak dítě po jídle zvrací a vyměnila by Dr a vyhledala odbornou pomoc.
Takže buď jsi naprosto neskutečná pipka nebo troll. Doufám, že to druhé.
Byla jsem sním už u více doktorů každý mi řekl že je vše v pořádku. Proto už se ptám tady už nevím jak mu pomoc když mu nechtěj pomoc ani doktori…
@Halamka taky na to nekoukam a nesmeju se vyzkoušeli jsme hromadu doktorů byli v Praze a různe po doktorech ale nic mu není. Takže tu pipku si nech když nevíš vše chtěla jsem pomoc
@Natálka26 sono odběry krve alergologie… Příští týden máme jít na vážení tak se uvidí co dál ale pořád u všech doktorů je normální že nechce jist…
@medunka23 ne doktorka to moc neřeší. To zvracení a zvedání žaludku má tak rok nevrací po každém jídle ale ji to snechuti někdy se mu jen zvedne žaludek někdy i zvrací je to různý
@Market4433 píše:
@Natálka26 sono odběry krve alergologie… Příští týden máme jít na vážení tak se uvidí co dál ale pořád u všech doktorů je normální že nechce jist…
A všem přijde normální že zvrací jo?
@terien nebudete mi to věřit ale ano asi jim to přijde normální
@Market4433 píše:
@medunka23 ne doktorka to moc neřeší. To zvracení a zvedání žaludku má tak rok nevrací po každém jídle ale ji to snechuti někdy se mu jen zvedne žaludek někdy i zvrací je to různý
Tak co tu meleš že zvrací po každém jídle už 2 roky. Buď se nauč psát nebo to přestaň přibarvovat.
@Market4433 píše:
@terien nebudete mi to věřit ale ano asi jim to přijde normální
Máš pravdu, nevěřím.
@terien , ale zakladatelka psala, že má už 2 roky stejnou váhu a ne že 2 roky zvrací. ![]()
A nemůže to být nějaká alergie? Že něco špatně tráví a bolí ho potom břicho? Dietu jste zkoušela?
@chocholka píše:
@terien , ale zakladatelka psala, že má už 2 roky stejnou váhu a ne že 2 roky zvrací.
no, tím, že nepoužívá čárky ve větě, to moc jasné není.