Dítě vůbec nic nesní...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1380
5.11.18 09:03
@Ivana 85 píše:
@Market4433 Dceri budou ted 3,ma 13,5 kg a 102 cm a rozhodne neni vychrtla,je uplne normalni.Ji snad od rana do vecera,takze nejak nechapu ze tvuj syn VUBEC neji a ma stejnou vahu jako moje dcera ktera ji opravdu snad porad.A neco prece musi jist,pokud by clovek 2 roky opravdu nejdl tak zemre.Tak co treba ji?

Nějak nevím k čemu je tenhle příspěvek? jestli měla tvoje dcera v roce třeba 9kg a ve třech letech má 13.5 tak je jasný, že je to ok.
Zakladatelčin syn má stejnou váhu dva roky. To rozhodně normální není.

Zakladatelko, poradit neumím, každopádně bych to řešila, stejná váha dva roky u tříletého dítěte není normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2067
5.11.18 09:16

@Market4433 no, nejak se mi tomu nechce verit. Nezlib se na me, ale kdyby 2 roky poradne nic nejedl, tak rozhodně nema 13 kg, spis by byl davno po smrti. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
5.11.18 09:39

@vverru tak pokud se hodně vytáhl, tak i může. Obě moje holky váží v určitém věku plus minus stejně(aktuálně starší za rok má pouze plus kilo, ale plus 4cm) takže to chce vědět i tu míru.
Já čím vic to čtu, tak mám dojem, že má prostě období kdy nechce jíst a jak to do něj zakladatelka tlačí, tak se pak poblinka. Všechny vime, že ta chuť k jídlu se mění, i tedy u nás je pravidlem, že dcera si poruci oblíbené jidlo a pak to nejí. Asi bych z jídla zkusila nedělat stredobod života a uvidí se co se stane, horší to nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
5.11.18 10:43

nepřeháněj

Takže přece něco sní…
Asi mu to stačí, no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
5.11.18 13:55

@Market4433 Dobrý den,

zkuste se také poradit s naší odbornicí v Poradně zdravé výživy a terapie pro celou rodinu, ráda Vám pomůže.

Držím palce :kytka:
Eliška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
5.11.21 14:49

@Market4433 my to máme stejní můj tří leti syn taky odmítá vaření jídla, ket mu něco dám tak hnět řekne že je to fuj a vůbec to ani neochutna. Doktorka mi řekla že je vše v pořádku že se to časem změní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
5.11.21 14:59
@Market4433 píše:
@Natálka26 sono odběry krve alergologie… Příští týden máme jít na vážení tak se uvidí co dál ale pořád u všech doktorů je normální že nechce jist…

No a z těch všech odborníků - zkusili jste také psychologa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí