Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@terien napsala jsem že 2 roky má stejnou váhu ne že 2 roky zvrací tak se nauč číst. Nic nevěřte a děkuji za pomoc nepřála bych to ani jedny zvas když jdete k doktorum a řeknou to nic není to bude lepší chce to jen čas že děti to občas maji.
@andelinka1 zkoušeli jsme i dietu, musel ji mít protože měl mononukleozu.
@Market4433 psala jsi,že vůbec nic nejí a po každém jídle zvrací. Tak jak tedy,píšeš nesrozumitelně.Kdyby to byla pravda,tak by neměl 14 kilo a hlavně by nebyl mezi živými. Bez jídla člověk vydrží tak měsíc a dítě ještě míň.
@Market4433 píše:
@terien napsala jsem že 2 roky má stejnou váhu ne že 2 roky zvrací tak se nauč číst. Nic nevěřte a děkuji za pomoc nepřála bych to ani jedny zvas když jdete k doktorum a řeknou to nic není to bude lepší chce to jen čas že děti to občas maji.
nevím, proč se rozčilujete. Z toho, jakým způsobem jste to napsala, rozhodně není jasný, že se ty dva roky vztahují jen na váhu. Máete používat čárky ve větách.
@Market4433 Takže do roka se cpal jak nezavřenej,protože 14 kilko v roce je sakra hodně a hned tak nějaké batole to nemá a pak najednou úplně přestal jíst? To je nějak divný.
@Market4433 píše:
A v dalším příspěvku už po každém jídle nezvrací, nic nejí ale v roce měl 14 kg… No jestli to takhle prezentuješ u doktorů tak se nedivím, že neví, s čím potřebuješ pomoct.
Co to máte za krávu doktorku
okamžitě bych si vyžádala krevní testy.
Hele… Takže v úvodním příspěvků jedeme „po každém jídle se mu zvedá žaludek a zvrací“, v dalším kole jedeme „psala jsem, že 2 roky má stejnou váhu, ale nezvrací denně“. Pokračuje to přes vyšetření, ok? Nic nikde nezjistili. Zvláštní. 14 kilo v roce je dost, tak mi Teda řekni co se stali potom? Proč přestal just, u vás nějaká změna? @Market4433
@Market4433
Jsme na tom s jídlem podobně, ale my ve třech letech vážíme 10,5 kg…taky hodně vyšetření, růstový hormon, celiakie, krevní testy, naštěstí vše negativní. Syn je neustále v pohybu, takže to má na to asi taky vliv, ale jsou to nervy, u jídla sedím skoro hodinu, abych do něj něco „narvala“. Kdo nezažil, neví, o čem je řeč a jaký je to stres. Náš kluk teda nezvrací, ale nechce jíst…nemá na to čas..jak já závidím ostatním matkám, že jejich děti jí ovoce, zeleninu a prostě všechno…u nás tohle není normální…
@Market4433 píše:
Ahoj, synovi jsou 3 roky a vůbec nic nejí, po každém jídle se mu zvedne žaludek a zvrací už cca 2 roky má 14kg. Když jdeme k doktorce a řeknu jí že to jídlo do sebe nedostane tak mi řekne že se to spraví a bude to lepší. Už nevím co sním je mi ho strašně líto je strašně moc hubenej a bojím se aby to nebylo něco vážnějšího.. ☹️ Máte stím někdo zkušenosti?
Tak to že v tomto věku dětí nechcou moc jíst se normálně děje a dělo i u nás.ale to že chudáček po jídle zvrací a doktorka nic neřeší,to je děsivé.umocneno tím,jak dlouho to trvá.davno bych byla u jiného Dr a okamžitě bych požadovala důkladné vyšetření.
A jsou nějaké potraviny, které sní s chutí? Jaké to jsou? Co a kolik vypije? Jak spí? Bývá hodně nemocný? S tím zvracením už měl být dávno na gastru. Musíš si toto vyšetření vyžádat. Pokud pediatr nebude souhlasit, jdi jinam.