Dítě začalo dudlat v roce

69
7.5.13 21:15

Dítě začlo dudlat v roce...

Ahoj maminky, muj syn 14mesicu ted poslední 3dny vyžaduje dudlíka. Nikdy ho nechtel. Ale ted, najde ho a dudla…Uspavam teda jeste u prsa večer. Dám mu prso na chvilku, pak mu dam dudlíka a on ho přijme a dudlá…Je to normální že chce dudlíka až ted?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3478
7.5.13 21:19

A kdyz mu ho nedas je zle? asi bych ho vyhodila, dokud na nem neni jeste zavislak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
7.5.13 21:20

Nene to ne…kdyz ho nevidi tak ho nechce, pak ho najde a strci do pusy. ale zase je pravda, ze je takovej klidnejsi…tak nevim :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
7.5.13 21:21

Náš ho nikdy nechtěl a teď mu rostou pětky a vříská a vyžaduje ho i přes den. Dřív si párkrát podudlal před spaním a to bylo celé. Vlastně pokaždé, když rostly zuby, tak ho chtěl víc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
7.5.13 21:22

Misoule a kolik je malemu? My mame 8 zubu a u nich nikdy nedudlal…budu doufat ze je to jen nejake období..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22004
7.5.13 21:24
@Sosanka píše:
Ahoj maminky, muj syn 14mesicu ted poslední 3dny vyžaduje dudlíka. Nikdy ho nechtel. Ale ted, najde ho a dudla…Uspavam teda jeste u prsa večer. Dám mu prso na chvilku, pak mu dam dudlíka a on ho přijme a dudlá…Je to normální že chce dudlíka až ted?

Proč máte doma dudlíky, když syn nedudlá?

Znemožni, aby je nacházel… a máš po problému. Miminka mají na dudlání nárok, ale aby se takto velké dítě začalo učit na dudlík, to je velká hloupost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
7.5.13 21:26
@BohunkaP píše:
Proč máte doma dudlíky, když syn nedudlá?Znemožni, aby je nacházel… a máš po problému. Miminka mají na dudlání nárok, ale aby se takto velké dítě začalo učit na dudlík, to je velká hloupost.

jj, souhlas, taky bych je vyházela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
7.5.13 21:26

Proste ho mel hozenej v krabici od hracek a nasel ho…Asi nezbude nic jineho nez ho schovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
7.5.13 21:28

Sosanka: už 21m, na noc mu ho brát nechci, zatím to nehrotím, zkusíme ho odevzdat po 2. roce. Občas se stane, že chce přes den, řekne dudu a já mu to buď rozmluvím, nebo vidím, že potřebuje trošku uklidnit, tak si 3 min potahá a pak sám odevzdá. Když mu byl rok a půl, tak jsem na děti s dudlíkem koulela oči, že je to zbytečné a jsme tam taky :oops: Ale fakt jen když mu něco je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
7.5.13 21:28
@Sosanka píše:
Proste ho mel hozenej v krabici od hracek a nasel ho…Asi nezbude nic jineho nez ho schovat…

moje ho minule vzala neteri a taky se ji to zalibilo, nikdy dudel nemela a to ji budou tri :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22004
7.5.13 21:31
@Sosanka píše:

Dudlík není hračka ;)

Hoď ho do popelnice a máš po starostech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
7.5.13 21:32
@Sosanka píše:
Ahoj maminky, muj syn 14mesicu ted poslední 3dny vyžaduje dudlíka. Nikdy ho nechtel. Ale ted, najde ho a dudla…Uspavam teda jeste u prsa večer. Dám mu prso na chvilku, pak mu dam dudlíka a on ho přijme a dudlá…Je to normální že chce dudlíka až ted?

A proč jsi mu ho dávala?
Já bych už dudlík nedala.
Taky mám nedudlíkové děti, nejstarší ho sám odhodil v 10 měsících, dvě mladší neměly vůbec..Desetiměsíční dceři bych ho už nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
7.5.13 21:49

Takhle velkému dítěti bych dudlík už nedala, když by ho měl od narození tak ať má. Napadlo mě, jak píšeš že prso podudlá, tak asi ještě kojíš že? nemá třeba hlad? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
9265
7.5.13 21:51

Dudlík bych před dítětem neschovávala, rovnou bych ho vyhodila!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
7.5.13 22:38

Taky bych u ročáka dudlík nezaváděla, prostě je uklidila kde je nenajde nebo vyhodila. Je to škoda ho teď učit takový „zlozvyk“.

ALe náš malý od narození dudlíka jen na spaní a teď poslední týdny ho taky občas někde najde a strčí si ho do pusy přes den. Takže mu ho beru teda okamžitě…mám ho jen v kapse, když někam jedem, kdyby chtěl usínat cestou domů v autě např.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí