Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ne nemám. Malá taky nesnese když si byť jen lehnu. Chytla jsem od ni anginu, ona už je ok, já trpím ![]()
Malá je expertka na strkaní prstů do nosu. A to je teprve zákeřný! ![]()
Jak odnaučit nevím, ale sorry, musím se smát, jak si to představím
Nelíbí se mu to divadlo kolem, když vás úlekem probere nebo tak něco?
možná má radost z toho..
Naše málá v době od 11 do 13 měsíce naprosto nesnesla, když jsme se k sobě s manželem jen přiblížili. začala dělat scény, třískat sebou o zem, třískat nás… prostě veselo. A pak to během jednoho týdne přešlo samo ani jsme nevěděli jak.
Tak jsem se zasmala! Malej mi otevira oci kdyz spim a cpe do pusy cumel ale spi semnou.
Tak co asi chce? Chce vás mít vzhůru, chce rozruch a né, aby jste spali a bylo ticho.
Nezavidím, ale pobavilo mě jak hazí věci na hlavu
(promiň).
Radu nemám snad jen vysvětlovat
![]()
Já myslím, že se chová jako většina takto starých dítek… naše prtě zase umělo krásně otvírat oči, strkat prstíčky do nosu, pusy, očí, uší a vyhazovat věci z postýlky byla největší zábava… časem to přejde… neboj… vydrž, vydrž…
Známe
, u nás takhle vyloví třeba z pod polštáře mobil a lískne mě s ním po hlavě ![]()
Taky bych jí potřebovala co mi poslední dobou začal malej dělat to je nepopsatelná komedie, já se tomu směju
Říkám, si to přejde, to přejde
![]()
zrovna ted mi sedí v židličce kaše všude, rohlíky cpe psovi, vříská jak pavián a jak vypadá??Asi tak jak vypadal když se narodil, celej od něčeho bílého
![]()
Nemlžu nic, on všechno musí sám..
V kočárku nevydrží musí chodit za ruku u něj..A honit kačeny a nebo jiný děti, v obchodě všechno vytahuje i když je v kočárku, tahá lidí za oblečení a kabelky, mlátí hlavou o všechno možný hlavně o moji tvář a zuby, když se koupe tak vezme kalíšek a schválně to vylévá na zem..Mohla bych tu psát ještě dlouho, ale jdeme do vany
![]()
Je to moje srdíčko a vážně už se tomu jenom směju tedy zatím ![]()
Ja bych poridila nejakou sit ochranou kolem cele postylky a mate po problemu ![]()
Ahoj. Mám ročního syna, kterého přezdíváme teroristou. Proč? On nesnese, aby někdo spal v jeho blízkosti. Budí se jako první a spustí hned řev. To vždycky jednoho z nás probere. Nakrmíme ho, přebalíme ho. Jenže protože druhý z nás stále spí, syn vříská dál. A když křik dlouho nezabírá, tak přistoupí k spícímu (partner spí na gauči a já na matračkách na zemi, oba vzhledem k velikosti bytu v těsné blízkosti postýlky), a začne mu věci házet na hlavu. Zákeřně a zcela úmyslně. Je i vidět, jak poctivě zaměřuje, aby se do té hlavy trefil. Hází po nás vše, co má po ruce. Prázdnou flašku od jídla, plyšáky, „miminkovské“ piáno (to je pak šlupka!). Když jsme pak ale už oba vzhůru, je spokojený a hezky si v postýlce hraje. Když si chce dát partner nebo já šlofíka přes den, cirkus začne nanovo. Úplně bez věcí ho v postýlce nechat nemůžeme, s něčím si hrát musí. Partner už spí hlavou na druhou stranu, takže předměty dopadají na nohy. Já tu možnost „otočení“ nemám. Nevíme, jak to kluka odnaučit. Dělá to od 9 měsíce, co se naučil v postýlce stát. Nemáte nějakou radu, co s tím?