Roční terorista

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14541
8.5.13 21:49

My hráli s tátou hru Kdo dřív usne. Já jí nesnášela a on vždycky vyhrál :) Kdo by řekl, že si jí nakonec oblíbím a budu jí hrát se svým dítětem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
8.5.13 21:50
@randr píše:
@alsem
aha, tak my se ségrou samozřejmě věděly, že táta neumřel, akorát nás prostě bavilo mu dávat různý kraviny na hlavu a nastavovat mu ruce do divnejch póz :mrgreen:

:mrgreen: Fakt mě bavíš :mrgreen: No ale každopádně zakladatelka se ptá, co s ročním dítětem - to asi nepochopí, že je má chystat a zdobit do rakve :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1674
8.5.13 21:53
@Kamila Jakub píše: :mrgreen: Fakt mě bavíš :mrgreen: No ale každopádně zakladatelka se ptá, co s ročním dítětem - to asi nepochopí, že je má chystat a zdobit do rakve :mrgreen: :mrgreen:

to ne no a i kdyby, zdobilo by ho asi dost bolestivě zasypáním hračkama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
8.5.13 21:54

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to je masakr… já bych dala pryč věci z dosahu a pořídila špunty do uší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
8.5.13 22:00
@Petra2829 píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to je masakr… já bych dala pryč věci z dosahu a pořídila špunty do uší :mrgreen:

Taky dobrý :mrgreen: Myslím, že zakladatelka z našich rad nebude moc nadšená :( :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí