Roční terorista

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4476
7.5.13 22:40

Dat si na hlavu lyzarskou helmu? :mrgreen:
Popravde bych mu sebrala veskere veci z postylky, ta je na spani, ne na hrani. Pak by nemohl ani nic vyhazovat. Vymezit mu prostor na hrani a prostor na spani. Jinak s tim vstavanim asi moc nenadelas. Ja bych taky rada spala do desiti, ale misto toho vstavam v sest… at je patek nebo svatek. Hele, ono se to zlepsi a jeste je budem z te postele vyhanet, aby vstali pred polednem… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
7.5.13 22:45

Jít spát do vany :think:

Asi bych to řešila nějakým důkladným ne nebo prostě jeden z vás bude muset ráno vstát a jít se dítěti věnovat :nevim: Mě se malý taky snaží budit (chytá mi nos, snaží se vyškrábnout oči, tahá za vlasy…), ale mě stačí se otočit a on si najde nějakou jinou „hračku“. Doufám, že mu ještě dlouho vydrží :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
7.5.13 23:02

A on střílí z postýlky? Tak mu fakt sebrat všechno krom spacích věcí a jednoho spinkáčka.
A pokud bude takto agresivní i během dne, tak rázně a třeba i hrozivě nakročit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.13 23:17

@suik To taky děláme od samého začátku. Dokonce i za ručičky přes to dostává, ale chvílku si popláče a jde házet zase. Ale ví moc dobře, že to nesmí, protože když se už naklání nad hlavou spícího s předmětem a jeden z nás, co je bdící řekne jen přísně jeho jméno (nic jiného), kluk okamžitě tu věc položí a začne se koukat pohledem: Já nic, za co mi hubuješ? Jenže stačí otočit oči a okamžitě tu věc vezme do ruky znova!!! :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.5.13 23:21

@Gladys my nemáme ložnici. Máme obývák s ložnicí v jednom. A postýlku má i od toho, aby si v ní hrál.

• Citovat
  • Upravit
31289
7.5.13 23:22

A o co tedy jde? že vstává dřív, než se chce vám a tak vás budí? nebo to dělá v noci teda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
7.5.13 23:24
@Anonymní píše:
@Gladys my nemáme ložnici. Máme obývák s ložnicí v jednom. A postýlku má i od toho, aby si v ní hrál.

ajta krajta…a proč si nemůže hrát mimo postýlku? takhle se moc nedivim, že v tom má trochu bordel :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.13 23:26

@Mar__tanka1983 Jak ráno, tak i přes den, když se jeden z nás natáhne. V noci ne.

• Citovat
  • Upravit
14541
7.5.13 23:27

@Mar__tanka1983 asi už není vedle postýlky místo :D Měli jsme podobný byt ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.13 23:27

@Mar__tanka1983 dáváme ho hrát i mimo postýlku, respektive se snažíme. Ale to ho nezajímají hračky, ale vše kolem. Je to dost vyčerpávající ho uhlídat, takže po nějaké době na zemi putuje do postýlky, aby si rodiče odpočinuli.

• Citovat
  • Upravit
31289
7.5.13 23:29

Hmmm…tak na tohle mám dost odlišný názor a nechci tu být za nějakou otravnou poučovatelku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
7.5.13 23:43
@Anonymní píše:
@Mar__tanka1983 dáváme ho hrát i mimo postýlku, respektive se snažíme. Ale to ho nezajímají hračky, ale vše kolem. Je to dost vyčerpávající ho uhlídat, takže po nějaké době na zemi putuje do postýlky, aby si rodiče odpočinuli.

no to se nediv, že ho nejvíc lákají právě ty neprozkoumané věci a nebaví ho hračky… svět je plný zajímavějších věcí… všechny děti si asi nejraději hrají s tím, co není primárně určeno na hraní… uhlídat jedno dítě snad není takový problém, ne? V postýlce taky nemůže být věčně, za chvíli se naučí vylézt sám a to pak bude mazec ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
8.5.13 09:03

Uhlidat jedno dite neni takovy hruza, odstrante z dosahu, fakt nebezpecne veci, zabezpecte rohy, nechte mu par supliku na rabovani - do jednoho davejde nehracky, ale ne nebezpecne, treba kratky kabel, starsi ovladac bez baterek, ruzny plastovy dostatecne velky soucastky, misky a tak a at rabuje…je dobre tam obcas dat nejake prekvapko.

ja se divim, ze vam v te postylce nerve.

ja mela obe deti na volno a postylku pouzival jen na spani, nebo kdyz jsem potrebaovala na par minut klid, nebo nekam odbehnout. hracky tam teda meli, ale mekke.

u vas bych je ale sebrala uplne a rekla, ze pokud s nima bude na vas hazet, tak je nedostane - aby si uvedomi akci a reakci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
8.5.13 09:05

Dite by melo mit dostatecny prostor prozkoumat co v byte je :nevim:, cim driv, tim lip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
8.5.13 11:26

Bohužel sama mám „kamarádku“, co roční žabu nechává 90 procent dne jen v postýlce, protože se o ni strašně bojí a nebaví ji ji hlídat, protože po deseti minutách je z toho strašně vyčerpaná, jak žaba leze, kam nemá… K tomuhle no comment. Vůbec se holce divím, že neprostestuje. Ale oni ji rodiče dle mě docela brzdí, holka se v roce ještě ani nepostaví na nohy a ani se na nich neudrží, když ji postaví, ale myslím, že to není její vina nebo že je u ní něco špatně, spíš ji tam opravdu brzdí rodiče, co ji mají pořád za miminko, co nic neumí a nic nedělá. Náš 14 měsíční chodí do postýlky pouze spát a jinak je doma pořád na volno, vůbec si nedovedu představit ho chudáka držet takhle v postýlce. Já jsem v kuchyni a on si tam buď rabuje nějáký šuplíky s vařejkama a miskama, nejlepší věc je pro něj hrnec a poklice :roll: A nebo je klidně sám za rohem v obyváku. Slyším ho, co dělá a s čím si hraje. Občas na něj během vaření mrknu, zvlášť když je najednou podezřelé ticho. Nevím, myslím si, že není problém ohlídat jedno dítě na volno po bytě. A s tím odpočíváním během dne, že vás nenechá… Taky nechápu, vždyť v roce musí chodit přeci během dne ještě minimálně jednou spát, tak si jdu taky lehnout, když jsem ko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí