Roční terorista

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1674
8.5.13 13:54

Zkuste si s nim zahrát na mrtvýho dědečka, my jsme to tátovi dost dlouho žraly se ségrou, než jsme pochopily, že normálně chrápe a vůbec si s náma nehraje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
8.5.13 14:03
@randr píše:
Zkuste si s nim zahrát na mrtvýho dědečka, my jsme to tátovi dost dlouho žraly se ségrou, než jsme pochopily, že normálně chrápe a vůbec si s náma nehraje :mrgreen:

tak to nedoporucuju, to mi jednou udelala mamka, kdyz mi bylo asi 2,5 a pamatuju si to do dnes :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1674
8.5.13 16:44

@alsem
No nas to bavilo, ruzne jsme mu skladali ruce a vselijak ho zdobili do rakve :lol: a on u toho spal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
8.5.13 17:09
@randr píše:
@alsem
No nas to bavilo, ruzne jsme mu skladali ruce a vselijak ho zdobili do rakve :lol: a on u toho spal

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to snad ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zakladatelka
8.5.13 17:52

@Kamila Jakub někdy nejde spát vůbec a když, tak maximálně na půl hodinky, a to není dostačující na odpočinek pro nás.

• Citovat
  • Upravit
14856
8.5.13 17:59

Mluvis porad v mnoznem cisle…to jste oba doma? A nemuzete se rano prostridat, tak, jestli mate malej byt, vemte do ruky predsnidavku a jeden s nim jdete ven, at se druhej dospi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
8.5.13 19:14
@zakladatelka píše:
@Kamila Jakub někdy nejde spát vůbec a když, tak maximálně na půl hodinky, a to není dostačující na odpočinek pro nás.

Promiň, ale synovi je 14 měsíců a už od jeho narození jsem s ním sama. A i přes to má postýlku pouze na spaní a jinak je celý den doma na volno, ohrádku nevedeme a když už jsem přes den unavená, tak si jdu schrupnout v čase, kdy jde on, půlhodinka na nabrání energie stačí. Prostě se musím řídit já podle dítěte a ne ono podle mě… Vy jste na jedno dítě dva, tak přeci nemůže být takový problém? Udělat si nějáký režim a vystřídat se? Ono pokud dítě nechce být v postýlce protože nechce spát a chce jít lozit po bytě a poznávat, tak s tím těžko něco uděláš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
8.5.13 19:16

Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
8.5.13 19:22
@zakladatelka píše:
@Kamila Jakub někdy nejde spát vůbec a když, tak maximálně na půl hodinky, a to není dostačující na odpočinek pro nás.

No nevím jak je to jinde, ale já přes den spát nechodím, není na to čas, když už bych tedy byla unavená šla bych spát když by šel chrnět malej.
V postýlce žádné hračky nemá, ta je na spaní.
Máme cestovní postýlku a tu používáme jako ohrádku, ale v ní max pět minut denně, když potřebuju třeba na velkou..
Jinak je doma na volno..
Malej je hodně živé dítě A nikdy sem si nestěžovala, jo kolikrát jsem unavená, ale to k tomu patří, jinak je to uplně s malýma dětma, kdy je spánku daleko mín, ale větší dítě by už mělo mít nějaký režím naučený..chápu, že to třeba nejde, ale musíte mít trpělivost a pomalu ho to učit.
Tak přeju pevné nervy, ještě jsem se chtěla zeptat jste na něj dva tak se domluvte a střídejte..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
8.5.13 19:25

Píšeš, že v noci to nedělá a spí, tak to je přeci hlavní!!Přes den málokdo z dospělých spí a když tak třeba půl hodinku po obědě, a to snad i roční prcek spí? Pokud se nijak na odpolední odpočinek nevystřídáte, tak bych to asi teda řešila večer, že bych chodila spát večer už brzy, abych byla vyspaná a vydržela druhý den celý den bez spánku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1674
8.5.13 19:45

@Kamila Jakub

jojo, akorát pak kdykoli jsme řikali tátovi ať si jde s náma hrát, tak řikal: ale jedině na mrtvýho dědečka, ale to už jsme ho prokoukli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
8.5.13 21:19
@randr píše:
@alsem
No nas to bavilo, ruzne jsme mu skladali ruce a vselijak ho zdobili do rakve :lol: a on u toho spal

8o tak to me fakt rozhodilo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1674
8.5.13 21:27

@alsem
proč? byla to sranda náhodou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
8.5.13 21:28
@randr píše:
@alsem
proč? byla to sranda náhodou :D

no ja si ve 2 letech opravdu myslela, ze mi umrela maminka, takze to pro neni sranda, i kdyz nemit takovy zazitek, tak se asi ted chlamu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1674
8.5.13 21:30

@alsem
aha, tak my se ségrou samozřejmě věděly, že táta neumřel, akorát nás prostě bavilo mu dávat různý kraviny na hlavu a nastavovat mu ruce do divnejch póz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí