Divná teta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Meha
20.9.14 22:37
@Ivaninka píše:
Tak tetě bude asi tak 10 let, ne? Jak jinak si vysvětlit její pláč kvůli tomu, že nedostala od dítěte hodinky s vodotryskem :mrgreen:

To by mohlo být vysvětlení ;).

• Citovat
  • Upravit
35489

Tetě je teda nevím kolik :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301

@Camael No jo, tam neni zadnej admin, takze kazdej bez strachu rekne vylozene to co chce. Neni admin, neni cenzura, nejsou pravidla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
20.9.14 22:38
@hami1 píše: Člověk se aspoň pořádně zasměje :D Zajímal by mě věk tety…

je tam psáno 32 let a jméno Milka, takže asi kráva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
20.9.14 22:38

@Spokojení je to ze Zpovědnice (aneb stačí google), kde se slejzají největší úchylové, trapáci a pohádkáři českého internetu. Má vůbec význam se nad tím zymýšlet? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
20.9.14 22:39
@Zuziky píše:
Saaakrys, ja dostala od temer ctyrlete netere k svatku ulepenou pusinu a sedmikrasku utrzenou na zahrade…a ted nevim, je to tak akorat nebo jsem mela plakat? a muzu kdyztak plakat ted, s mesicnim zpozdenim? :think: :think:

Nene, běž si stěžovat a doporuč neteři, ať si na příští svátek založí kasičku, aby Ti mohla koupit luxusní dárek. ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
20.9.14 22:39

@Bibi239 zpovednici neznam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8414
20.9.14 22:40
@Malaga píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
20.9.14 22:42
@Meha píše:
Taky jsem se na to dívala, tam asi žádný banán nehrozí :mrgreen:.

Prý žádný admin, žádná pravidla… Umíš si to představit tady? To by na Křišťálovou lupu nebylo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
20.9.14 22:43
@Spokojení píše:
Damy, ale i panove toto skutecne stoji za precteni. Ne neni to muj pribeh, ale to co sem se v nem docetla, to mi hlava nebere. Je to okopirovano z jednech stranek, bez jakychkoliv uprav.
No podivejte se sami

Autor: xxxx (32 let)
Datum: 20. 09. 2014 20:49:28
vcelku odfláklý dárek od 11leté neteře

Chtěla bych si tak trochu postěžovat. Včera jsem dostala dárky k svátku od mojí sestry a od švagra. S tím nebyl problém, dostala jsem nové boty, celkem luxusní kabelku a ještě k tomu láhev vína. Ovšem jejich 11ti letá dcera se zrovna moc nepředvadla. Jako vím, že je to ještě dítě a tak nemůže dávat drahé dárky jako dospělí ale to co mi přinesla ona si myslím, že vyleženě odflákla. Dostala jsem od ní akorát čtvrtku, na které byl fixama namalovaný asi jakože obličej s přilepenýma vousama z vaty, no a k tomu takovej pidipytlíček bonbónů (nejspíš sebraný z přílohy nějakého pubertálního časopisu) a tak mě zajímá - přijde vám něco takového adekvátní od skoro 12ti leté slečny? Mě teda ne, zdá se mi to tak na úrovni 6ti, možná 7mi letého dítěte. Dárek jsem si s poděkováním vzala, ale doma to pak obrečela. Mám pocit, jako bych pro tu jejich mladou vůbec nic neznamenala. Na jednu stranu bych to asi neměla řešit, má ted školu, vlastním rodičům asi dá lepší dárky, ale na svojí tetu si přecijenom čas udělat mohla, nebo snad ne? Přijde mi to od ní mírně sobecké.

Opravdu divná teta.
Já si myslím, že není v pořádku.
Považuji to za adekvátní dárek věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
20.9.14 22:45
@Malaga píše:
:mrgreen: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
lulinaaa
20.9.14 22:48

Myslím, že šulínek to vystihl :lol:

• Citovat
  • Upravit
22614
20.9.14 22:49

No, tak tetě bych leda tak na.rala :mrgreen:

@Malaga Milka :-D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
20.9.14 22:49

@loula
Tak v jeho letech, ještě aby se nevyznal, že jo.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61098
20.9.14 22:50

Zrovna vcera jsem koukala do obalky kde ma mamka schovane mnou vyrobene darky a dopisy jeziskovi :mrgreen: a rikala jsem si jak se tesim az mi syn nejaky takovy da.. ke dni matek jsem se synovcem sygre vyrobila kytku z papiru kdyz ji to predal tak se taky rozbrecela, doufam ze se neurazila teda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová