Zklamaní opět z otca...

Vartová
16.9.14 19:04

Zklamaní opět z otca...

Skúsim nejak v krátkosti. S tatou sa dlhšiu dobu nebavíme kvôli jeho partnerke, on respektíve prestal so mnou. A take sa mi vzdy plietol do zivota, riešila by som az neadekvátne. S jeho mamou teda mojou babičkou, občas hovorím. Ted som s mi zrovna hovorila zhruba po roku 2×. Nedávno sme sa s manželom presťahovali a ja mela zrovna pred týždňom úraz a mam ruku v sadre. Premýšľala som kam s tym pôjdem, či do Prahy ci do bližšej nam nemocnice k bydlisku. Skoncila som teda v te mimo Prahu a babičke, keď som s ňu hovorila som to samozrejme povedala. Bohužiaľ… a tá to samozrejme hneď povedala otcovi… no a za 3 dni hovorím s babičkou znova, ona sa pýta na tú ruku, čo s ni mam a ked som ju odpovedala, tak z nej vypadlo bez predsudku chtela, tata Hovoril, že to vraj urobili dobre. Tak hovorím, ako ten to vi?!? A ona, ze ke mu povedala, čo sa mi stalo, tak zdvihol telefón a volal do te nam nepribližuje nemocnice na chirurgiu, a zhodou okolnosti primár chirurgie je jeho spoluzak z medicíny. A on mu proste poslal me zábery z RTG!!! Clovek, ktory me v zivote nevidel. Je to po niekoľkýkrát čo babička takto neco vykecal a hodne veci tim prezradila! Ja som ted hodne naštvaná a premyslim ako to riešiť! Ide o to, ze otec mohol napísať a rict mi, mam starosť, či ti tú ruku urobila dobre, mohol by som si vyžiadať tve snímky. Čo by ste robili?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36556
16.9.14 19:07

Stěžovali si ve špitále. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vartová
16.9.14 19:09

To ma taky napadlo, ale predsa len si hovorím je to porád muj otec. :zed:

• Citovat
  • Upravit
16986
16.9.14 19:11

Take bych se stezovala v nemocnici. Tohle je naprsoto neprofesionalni jednani doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
16.9.14 19:15

Tady by bylo asi dobry nikomu nic nerikat a taky se obratit na nemocnici. Podle me nesmi jen tak posilat snimky s RTG. Ani kdyz jsou to spoluzaci. Kazdopadne aspon do te nemocnice se ozvat. To by pak mohli posilat jakekoliv snimky komukoliv kdo si vzpomene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
16.9.14 19:15

Upřímně? Bez ohledu na lékařská tajemství? Neřešila bych to :nevim: (ale ujistila bych se, že můj gyndař se s ním nezná :twisted: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
16.9.14 19:16

@Vartová otec sice ano, ale taky jde o pochybeni doktora. Pokud nemaji primo tvuj souhlas, tak to nesmi poskytnout nikomu ani rodine

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulinaaa
@Vartová píše:
To ma taky napadlo, ale predsa len si hovorím je to porád muj otec. :zed:

Nejde o otce, jde o vyzrazení lékařského tajemství. Pokud jsi ho neměla napsaného v seznamu informovaných, tak porušili tvoje práva… :cert:

• Citovat
  • Upravit
1979

Kdyz je to tvuj otec, tak nemocnice primemu pribuznemu muze poskytnout informacu, ne? To by jsi musela nejspis vyslovne zakazat nebo tak neco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
16.9.14 19:17

Já bych se zamyslela, asi to s otcem nebude tak zlé, když má zájem o léčbu ruky. Spíš bych řešila svůj vztah s ním, než rozpitvávat únik informací. Nakonec, nikdy nevíš, kdy bude v nemocnici ležet někdo z Tvých blízkých a informace budeš potřebovat ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lulinaaa
16.9.14 19:17

SAma ze svých zkušeností ale vím, že oni řeknou všechno všem… DOkonce i po telefonu :roll: :roll: :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
26270
16.9.14 19:21

A když to odesílající lékař popíše tak, že to pouze s kolegou konzultoval a čirou náááhodou to byl otec zakladatelky?
myslím, že se stížností v nemocnici zakladatelka moc neuspěje…
a koneckonců - neznám, jak to mezi sebou mají, ale pokud se otec zajímá, tak je to ještě dobrý, kdyby zakladatelku vymazal ze života bylo by to možná horší. A babička asi taky není moc ráda, že má její vnučka se synem ne úplně ideální vztahy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
16.9.14 19:24
@Bibi239 píše:
Upřímně? Bez ohledu na lékařská tajemství? Neřešila bych to :nevim: (ale ujistila bych se, že můj gyndař se s ním nezná :twisted: )

asi tak nějak :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vartová
16.9.14 19:31

@Bibi239 Na gynde, dela anesteziloga- dohodila jsem mu ten kšeft! :zed: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Vartová
16.9.14 19:32
@loula píše:
Nejde o otce, jde o vyzrazení lékařského tajemství. Pokud jsi ho neměla napsaného v seznamu informovaných, tak porušili tvoje práva… :cert:

Samozrejme nie, to bych to neřešila, protoze nikdo nic neporušil, ale nikdo krome manzela nema prave to vědet, uvedla jsem pouze jeho.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová