Zklamaní opět z otca...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49159
16.9.14 20:43
@Vartová píše:
@jdukolem Predovšetkým na tatu, ze neni schopný sa slusne opýtať, zavolať, ako sa mam ako sa citim v novom dome, ked som bola tehotna, povedal len to este neni isty atď :( mrzi me to! Dalsie vec ten primár, nezna me, v zivote me nevidel, jmeno mam ine nez tata, pretoze som vdana a rovnako tú informáciu poskytne. Babička je v tom asi najmenej…

a ty tátu kontaktuješ? ozýváš se mu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
16.9.14 20:47
@Vartová píše:
@jdukolem Predovšetkým na tatu, ze neni schopný sa slusne opýtať, zavolať, ako sa mam ako sa citim v novom dome, ked som bola tehotna, povedal len to este neni isty atď :( mrzi me to! Dalsie vec ten primár, nezna me, v zivote me nevidel, jmeno mam ine nez tata, pretoze som vdana a rovnako tú informáciu poskytne. Babička je v tom asi najmenej…

Je to pro tebe poučení, že nemáš na sebe všechno vykecat. Jestli chceš těm doktorům udělat problémy, tak si na oba písemně postěžuj. Tvůj vztah s otcem se dostane do jiných dimenzí a budeš konečně spokojená. Přeháníš to. Jestli se s tátou nenávidíš, tak mu to řekni a ať se o tebe nestará. Babička pak mezi vámi lítá jak nudle v bandě a ta na to asi taky není zvědavá.

• Citovat
  • Upravit
16986
16.9.14 20:48
@Vartová píše:

to absolutne chapu, i jako laik, navic z jeho lekarskeho pohledu. Tohle bych mu vubec nemela za zle. Jsem ve 32tt a stale to nepovazuji za jiste :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
16.9.14 20:49
@AniNevim píše:
to absolutne chapu, i jako laik, navic z jeho lekarskeho pohledu. Tohle bych mu vubec nemela za zle. Jsem ve 32tt a stale to nepovazuji za jiste :nevim:
:hug: :* :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vartová
16.9.14 20:49

@jdukolem Snazim sa, ale vetsinou ked to zdvihne je nepríjemný, alebo mi vykladá o matke o ktore som ho prosila at nehovorí, alebo dáva kázanie čo by som v zivote mela robit, pritom mu je 46 rokov a je uplne na dne. (Zo vzťahu) snažila som sa mi pomoc, ked sa rozišiel s tou zenskou jazdila som za nim, varila mu a on tvrdil ako sa k nej nevráti, za 3 týždne s mi bol znova a prestal so mnou hovoriť, ale keď s ňu nebol, tak mi písal aj volal 6-8 denne. To me od naj mrzi.

• Citovat
  • Upravit
2418
16.9.14 20:50

Nedelala bych s tim nic… neprijde mi to jako takova tragedie. Tvuj otec zrejme ma o tebe zajem i obavy a tak to resi oklikou, kdyby jste se normalne bavili, asi by to resil jinak. Proc spolu nekomunikujete nevim, ale zkusila bych to napravit, nez bude pozde a jeden z vas pak muze litovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vartová
16.9.14 20:51

@Kobliha51 Babička to moc dobre vi a tata taky.

• Citovat
  • Upravit
16986
16.9.14 20:51
@Vartová píše:
@jdukolem Snazim sa, ale vetsinou ked to zdvihne je nepríjemný, alebo mi vykladá o matke o ktore som ho prosila at nehovorí, alebo dáva kázanie čo by som v zivote mela robit, pritom mu je 46 rokov a je uplne na dne. (Zo vzťahu) snažila som sa mi pomoc, ked sa rozišiel s tou zenskou jazdila som za nim, varila mu a on tvrdil ako sa k nej nevráti, za 3 týždne s mi bol znova a prestal so mnou hovoriť, ale keď s ňu nebol, tak mi písal aj volal 6-8 denne. To me od naj mrzi.

chapu i tohle. Vi, zes mu pomohla, kdyz byl na dne a ze jsi byla proti ni, tak se bal s tebou mluvit, aby si nemusel jen sypat popel na hlavu a poslouchat, jaky je vul, ze si za to muze sam.
Zkus mu odpustit. Jen tak, v sobe. Proste mu odpust. Kazdy z nas si to zaslouzi a u vas to nevypada, ze by ti nejak smrtelne ukrivdil :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
16.9.14 20:53
@Vartová píše:
@jdukolem Snazim sa, ale vetsinou ked to zdvihne je nepríjemný, alebo mi vykladá o matke o ktore som ho prosila at nehovorí, alebo dáva kázanie čo by som v zivote mela robit, pritom mu je 46 rokov a je uplne na dne. (Zo vzťahu) snažila som sa mi pomoc, ked sa rozišiel s tou zenskou jazdila som za nim, varila mu a on tvrdil ako sa k nej nevráti, za 3 týždne s mi bol znova a prestal so mnou hovoriť, ale keď s ňu nebol, tak mi písal aj volal 6-8 denne. To me od naj mrzi.

no an.. to že je někomu 46 ještě neznamená, že je vztahově vyspělý a chytrý..bohužel.. tatík má asi dáno IQ a jiné schopnosti, ale schopnost kvalitního vztahu - at už s dcerou, nebo se ženami prostě nemá..
víš to asi nezměníš..táta bude nejspíš pořád reagovat jak to umí - tj neohrabaně a z tvého pohledu blbě…ale zas na druhou stranu - nejsi mu jedno, zajímáš ho.. jen asi to dává najevo jinak než bys potřebovala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
@jdukolem píše: :hug: :* :srdce:

njn, cmuk :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
@Vartová píše:
@jdukolem Lekar z jiného konce republiky pro radu to je silene! Proste jsem uplne vytocena, ze si to vubec ten doktor muze dovolit! A otec zrovna!

z mého pohledu - když to bude zapotřebí (doufám, že nebude!), tak ať můj zdravotní stav konzultují třeba se šamanama z pralesa…tebe to štve hlavně proto, že tam jsou osobní vazby, ale jak jsem psala už výše, lepší když se otec zajímá (i když cestou, která ti nevyhovuje) než by na tebe kašlal, i když by ti pomoci mohl a ty jsi o tu pomoc stála…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vartová
16.9.14 20:54

@AniNevim To som urobila, zavolala mu, pozvala ho na obed a povedala, ze to necháme byt, ze nema cenu sa kvôli zenske hádať, tyden to bolo dobre, ale keď jeho partnerka zistila, ze sa bavíme, zacala mu robit zle a prave od zo doby so mnou zase nehovorí…

• Citovat
  • Upravit
16986
16.9.14 20:55
@Vartová píše:
@AniNevim To som urobila, zavolala mu, pozvala ho na obed a povedala, ze to necháme byt, ze nema cenu sa kvôli zenske hádať, tyden to bolo dobre, ale keď jeho partnerka zistila, ze sa bavíme, zacala mu robit zle a prave od zo doby so mnou zase nehovorí…

a co zkusit jeste vytahnout i ji takhle na kavu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
16.9.14 20:56
@Vartová píše:

Uvědom si, že nemůžeš otci diktovat, co má dělat. Je to dospělý člověk a postará se o sebe. Když ti začne vykládat něco, co nechceš poslouchat, tak ho zaraž. Možná je na dně a možná není. Není normální, abyste spolu mluvili 8 krát denně. Už jsi dospělá, obejdeš se bez něj. Když se ozve, dobře, kdys se neozve, jeho volba. A babičce neříkej nic, co nechceš, aby věděl on. To přece snad není tak těžké. A co maminka? Ta ti problémy nedělá?

• Citovat
  • Upravit
Vartová
16.9.14 20:56

@AniNevim Tak napriek tomu bohužiaľ vlak nejede… to sa váhe este na jeden dalsi problem, v ktorom, bol zasa zaradený muj manzel, a to bolo tezce za hranou. Takže ju ani manzel nevystojime a ona povedala, ze nas uz tiez v zivote vidiet nechce.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová