Zklamaní opět z otca...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lulinaaa
16.9.14 19:37

Jo počky, tvůj otec je doktor? Aha :lol: blbě čtu, jsem ještě v režimu DĚTI :lol: :lol: :lol:
Každopádně otec má o tedeb evidentně starost, ale babičce bych vysvětlila, že si přeješ, aby vaše konverzace zůstaly mezi vámi. I když se starýma lidma všeobecně jsou domluvy těžké :nevim: a co si promluvit s otcem, nebo o jeho zájem nestojíš? :think:

• Citovat
  • Upravit
Vartová
16.9.14 19:39

@loula Stojim, ale nie tímto stylom, celou dobu nemluvi, a kedy se neco dozví tak za mými zády vola do nemocnice! Kde to maji ze zákona zakázané podávat bez do ukládá info o mem zdravotním stavu.

• Citovat
  • Upravit
lulinaaa
16.9.14 19:43
@Vartová píše:
@loula Stojim, ale nie tímto stylom, celou dobu nemluvi, a kedy se neco dozví tak za mými zády vola do nemocnice! Kde to maji ze zákona zakázané podávat bez do ukládá info o mem zdravotním stavu.

No jasný, to naprosto chápu! Myslela jsem to tak, jestli bys nechtěla si s ním o tom promluvit, že se ti nelíbí, jak tě špízuje, že by bylo od něj hezké, kdyby ti zavolal atd atd… Tak nějak :hug:

• Citovat
  • Upravit
26270
16.9.14 19:57

Nepřijde mi, že jí špízuje, jen měl starost o dceru…kdyby držela babička pusu, nikdo nic neví a zakladatelka se tu nemusela rozčilovat…a tátovi třeba taky není příjemné, že ho babička „práskla“…
horší by dle mého bylo kdyby dcera s tím ošetřením potřebovala a chtěla pomoci (třeba u mnohem závažnější diagnosy) a táta by jí řekl: sorry ale s tím ti nepomůžu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vartová
16.9.14 20:01

@loula @Malaga Tata prave nevi, ze to viem, babička me prosila at to nehovorím, ale uz zo seba nechcem robit vola, myslim, ze to neni slusne od naj a manzel si mysli to isté! Ja spis riešim jakto rict otcovi, tak aby som zase tú babičku nejak moc neschodila

• Citovat
  • Upravit
Vartová
16.9.14 20:02

@Malaga Ide tu o princíp, on sa pletie do spústy veci…

• Citovat
  • Upravit
lulinaaa
16.9.14 20:05

@Vartová můžeš říct, že máš taky v nemocnici někoho známého, to nemůže nijak zjistit ;)

• Citovat
  • Upravit
49159
16.9.14 20:20
@Spokojení píše:
Tady by bylo asi dobry nikomu nic nerikat a taky se obratit na nemocnici. Podle me nesmi jen tak posilat snimky s RTG. Ani kdyz jsou to spoluzaci. Kazdopadne aspon do te nemocnice se ozvat. To by pak mohli posilat jakekoliv snimky komukoliv kdo si vzpomene.
:nevim: pokud má zakladatelka otce lékaře - jak jsem pochopila, tak stačí aby primář řekl, že mu snímky poslal jako kolegovi ke konzultaci a je to dle zákona ok..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
16.9.14 20:21
@Vartová píše:
@loula Stojim, ale nie tímto stylom, celou dobu nemluvi, a kedy se neco dozví tak za mými zády vola do nemocnice! Kde to maji ze zákona zakázané podávat bez do ukládá info o mem zdravotním stavu.

otec je lékař?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
16.9.14 20:23

@jdukolem to je pravda, ale o tom ze je lekar se mluvilo az potom. jinak bych to nepsala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vartová
16.9.14 20:23

@jdukolem Tak to jsem nevěděla, ale to mi prijde stejne zvláštní, kdyz ja si to nepřejí! :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
49159
16.9.14 20:28
@Vartová píše:
@jdukolem Tak to jsem nevěděla, ale to mi prijde stejne zvláštní, kdyz ja si to nepřejí! :pocitac:

podle mě to na to uhrají.. možná na ně udělají bububu at pro příště nějakou konzultaci nejdřív oznámí tobě jako pacientce, ale to je tak vše.. stačí když primář řekne že potřeboval nezávislý názor kolegy a zapomněl tě informovat.. to je tak na ústní napomenutí max…jako jo můžeš to zkusit proč ne, ale myslím, že to bude martýrium celkem k ničemu.. no uvidíš..ono je to i o tom cos jim podepsala, někde dávají podepsat že souhlasíš s konzultací jiného dr pokud bude ošetřující lékař považovat za nutné, pak tvůj souhlas nepotřebuje - ale to je otázka jak to chodí u vás.
v zásadě bych promluvila spíš s otcem at se ptá tebe a neloudí informace po známostech… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vartová
16.9.14 20:31

@jdukolem Lekar z jiného konce republiky pro radu to je silene! Proste jsem uplne vytocena, ze si to vubec ten doktor muze dovolit! A otec zrovna!

• Citovat
  • Upravit
49159
16.9.14 20:33
@Vartová píše:
@jdukolem Lekar z jiného konce republiky pro radu to je silene! Proste jsem uplne vytocena, ze si to vubec ten doktor muze dovolit! A otec zrovna!

a ted.. na koho se zlobíš víc? na tátu že se staral? na babičku že to práskla? na primáře kter na dotaz kolegy jehož dceru léčí nemlčel?
nebo na sebe že nevíš jak to řešit? ;)

jinak i kdyby to byla konzultace do Ameriky je to frt jedno.. nestandardní, neobvyklé, ale možné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vartová
16.9.14 20:41

@jdukolem Predovšetkým na tatu, ze neni schopný sa slusne opýtať, zavolať, ako sa mam ako sa citim v novom dome, ked som bola tehotna, povedal len to este neni isty atď :( mrzi me to! Dalsie vec ten primár, nezna me, v zivote me nevidel, jmeno mam ine nez tata, pretoze som vdana a rovnako tú informáciu poskytne. Babička je v tom asi najmenej…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová